Terorismus v Evropě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4928
3.11.20 23:19

Když to člověku začne bouchat pár kilometrů od baráku, tak už to ani moc nesouvisí s tím, co čte nebo nečte na netu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
3.11.20 23:28

Hm, knížka místo zpráv, to sice může být řešení, ale na druhou stranu smutné, že člověk musí být slepý a hluchý. Lepší to nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
4.11.20 14:00
@Anonymní píše:
Podaří se tohle jeste nekdy někomu zastavit? Normalne jsem včera nemohla usnout, do čeho jsme provedli naše milované deti. Samy muslim. Evropa není bezpečná. Styska se mi po starém dobrem cestovani beze strachu, před koronou tedy. Potřebuju slyšet i nějaký optimistický názor asi. :,( Prosim anonym.

Bezpečnost mizí v okamžiku, kdy se zvyšují nároky lidí a životní úroveň. Už to nikdy nebude takové jako někdy před… Život jde před, tak i s ním nároky, změny životní apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.20 01:39
@Anonymní píše:
Podaří se tohle jeste nekdy někomu zastavit? Normalne jsem včera nemohla usnout, do čeho jsme provedli naše milované deti. Samy muslim. Evropa není bezpečná. Styska se mi po starém dobrem cestovani beze strachu, před koronou tedy. Potřebuju slyšet i nějaký optimistický názor asi. :,( Prosim anonym.

Ne každý muslim je zlo a nebezpečí… Tyhle názory mě u Evropanů vážně mrzí… :,( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.20 01:40
@Anonymní píše:

Ne každý muslim je zlo a nebezpečí… Tyhle názory mě u Evropanů vážně mrzí… :,( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15825
20.11.20 13:38
@SorayaMarballa píše:
Ne každý muslim je zlo a nebezpečí… Tyhle názory mě u Evropanů vážně mrzí… :,( :(

Mě ne, jen doufám, že Evropané muslimskou přetvářku co nejdříve pochopí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.20 13:42
@Zumpa píše:

Jo „muslimskou přetvářku“…hmm :zed: :pocitac: když už tak buď alespoň SLUŠNÁ a laskavě stejně jako já píšu Evropan, ty piš Muslim ;) :* a neříkám, to co dělá ISIS je špatné, ale neházej prosím všechny Muslimi do jednoho pytle ;) :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
20.11.20 13:42
@Anonymní píše:
to sice ano, ale ted je to extrem, so rakouska jsem prisla pred 9 lety, do vidne, uolne jine mesto, zrd jsou tu ctvrti, kterym se clovek vyhne radeji a uz ne jwn nekde na okraji vidne, v nasi skolce bylo 20 % deti bilych, ostatni arabove, porad meli neco, nejdric petice proti veprovemu, pak ze deti na vanoce delaji betlem, besidky vanocni, velikonoce, ve vsem se jim ustoupilo, sli jsmw na vesnici a zvazujeme odchod pryc. hodne se zmenilo a jen za par let..

Ti zatracení přistěhovalci. Máte s nimi problémy už pár let poté, co jste se do Rakouska přistěhovali, že???

• Citovat
  • Upravit
20.11.20 13:44
@Jana525 píše:
Tohle uz se nepodari zastavit, to uz by leda musel byt Islam postaven mimo zakona museli by jsme je vsechny zase odvezt. Ja uz se timhle radsi ani netrapim. Vzdyt ti mladi to sami chteji, no tak jejich problem. Jejich budoucnost.
A rikam zrovna bude jenom hur,
Tohle muzou udelat leda magori, pustit jich sem tisice a nechat je, aby si tu budovali svoji pomalu armadu.

Ne všichni Muslimové (lidé vyznávající Islám) budují armádu :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.20 13:47
@Alriga píše:
Ti zatracení přistěhovalci. Máte s nimi problémy už pár let poté, co jste se do Rakouska přistěhovali, že???

„Zatracení přistěhovalci“… No a jak by se líbilo vám kdyby jsme mi všem ateistům, křesťanům atd. říkali rasisti?! :roll: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
20.11.20 13:50

Vtipná diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15825
20.11.20 16:11
@SorayaMarballa píše:
Jo „muslimskou přetvářku“…hmm :zed: :pocitac: když už tak buď alespoň SLUŠNÁ a laskavě stejně jako já píšu Evropan, ty piš Muslim ;) :* a neříkám, to co dělá ISIS je špatné, ale neházej prosím všechny Muslimi do jednoho pytle ;) :roll: :roll:

Jestli mě chceš poučovat o psaní velkých a malých písmen na začátcích slov, tak si laskavě zopakuj základy ČJ ze základní školy, abys příště nevypadala jako pitomec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
20.11.20 22:18
@SorayaMarballa píše:
„Zatracení přistěhovalci“… No a jak by se líbilo vám kdyby jsme mi všem ateistům, křesťanům atd. říkali rasisti?! :roll: :zed: :zed: :zed:

A kdo je to „mi“ (sic!)?

• Citovat
  • Upravit
13010
20.11.20 22:20
@Zumpa píše:

člověče, myslím že ne, že nepochopí

už je pozdě

demografie a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.20 22:20
@Alriga píše:
A kdo je to „mi“ (sic!)?

Tak my no :roll: trocha tolerance k cizincům by nevadila ;) :* :*

• načítám...
  • Citovat