Terorismus v Evropě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13010
20.11.20 22:47

Pražský imám dostal 10 let. Neuznávám vaši legislativu, řekl soudci a při verdiktu seděl
21. 5. 2020, 11:27 – Praha
jkk, Právo
Bývalý pražský imám Samer Shehadeh stráví za účast na teroristické skupině ve vězení deset let. Jeho bratr Omar dostal 11 let a jeho švagrová Fátima Hudková šest let. Rozhodl o tom ve čtvrtek Vrchní soud v Praze. Ten sice zrušil předchozí rozsudek pražského městského soudu, protože nesouhlasil s právní kvalifikací, tresty však rozdal totožné.

https://www.novinky.cz/…dci-40324879

toto JE prostě problém a v západní Evropě je TOHOTO hodně, což je katastrofa

oni pohrdají naší civilizací, našimi soudy, legislativou, námi

A cílem je, nejen naše soudy, ale naší civilizaci a nás zlikvidovat. Bez náhrady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18145
20.11.20 22:47

Příspěvek upraven 20.11.20 v 23:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.20 22:51
@Zumpa píše:
Jen se polituj. Jste normální agresívní sekta, kam se na vás hrabou SJ a další. Kéž by se všichni k muslimům začali chovat tak, jak to máte v plánu vy k nám.

Jak si vůbec můžeš dovolit říct o nejčistším náboženství světa SEKTA?!…Typická středoevropska, obvzlášť češka :roll: :roll:… Netolerantní, rasistická komunistka :roll: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.20 22:53
@Borrealis píše:
Pražský imám dostal 10 let. Neuznávám vaši legislativu, řekl soudci a při verdiktu seděl
21. 5. 2020, 11:27 – Praha
jkk, Právo
Bývalý pražský imám Samer Shehadeh stráví za účast na teroristické skupině ve vězení deset let. Jeho bratr Omar dostal 11 let a jeho švagrová Fátima Hudková šest let. Rozhodl o tom ve čtvrtek Vrchní soud v Praze. Ten sice zrušil předchozí rozsudek pražského městského soudu, protože nesouhlasil s právní kvalifikací, tresty však rozdal totožné.

https://www.novinky.cz/…dci-40324879

toto JE prostě problém a v západní Evropě je TOHOTO hodně, což je katastrofa

oni pohrdají naší civilizací, našimi soudy, legislativou, námi

A cílem je, nejen naše soudy, ale naší civilizaci a nás zlikvidovat. Bez náhrady.

Jestli něčím já pohrdám tak maximálně vaším (ne)náboženstvím, vašimi názory a vašimi hloupými (ne)zákony ;) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18145
20.11.20 22:54
@SorayaMarballa píše:
Jak si vůbec můžeš dovolit říct o nejčistším náboženství světa SEKTA?!…Typická středoevropska, obvzlášť češka :roll: :roll:… Netolerantní, rasistická komunistka :roll: :zed: :zed: :zed: :zed:

Ty jsi muslimka? Podle čeho se pozná, že je vaše náboženství nejčistší? Jaké jsou tam regule, že se pasovalo do těch nejčistších? :think:
Já se v žádném případě nechci hádat ani urážet, budu ráda, když mi vysvětlíš, chtěla bych pochopit, díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76590
20.11.20 22:55
@SorayaMarballa píše:
Jestli něčím já pohrdám tak maximálně vaším (ne)náboženstvím, vašimi názory a vašimi hloupými (ne)zákony ;) :*

no vidíš, už se vybarvuješ, ty hodňoučká muslimačko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
20.11.20 22:56

@SorayaMarballa

ještě fašistka
ještě tam nemáš fašistku a nacistku, šiřitelko lásky a míru, s tebou chce mít každej dvojdomek

doplnit, jinak budem zklamáni

oběti tohoto nejčistšího náboženství ve Vídni ještě nevychladly, nevinní lidi, zabiti kudlou muslimského sprostého vraha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.20 22:58
@stinga píše:
jsi demagog, je to úplně naopak, muslimská komunita utlačuje původní křesťanské obyvatelstvo a nutí je, aby převzali muslimské zvyky
a opakuji, každý ať žije ve své zemi, kam patří a neleze mezi jinověrce, a všem bude dobře na zemi

A proč se k vám asi hromadně stěhujeme? To vás nikdy ani nenapadlo viď…Ale já ti to povím ;) Vy si tady žijete jak hrabata ale víš proč?! Celá léta jste sprostě vyžírali NAŠE obyvatelstvo, brali nám majetky a dokonce i pracovní pozice :zed: nebýt vás tak je na tom dnes Arabské impérium ekonomicky lépe než střední Evropa dohromady :roll: ;) :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
20.11.20 22:58
@stinga píše:
no vidíš, už se vybarvuješ, ty hodňoučká muslimačko

jesus, ti jsou tak hodní, jen podrbat za uchem
/ jinak ano, spousty je jich hodných a normálních, problém je, že i těch nehodných a nenormálních je poměrně dost, což v součtu dává průšvih /

no, západní Evropa má průser, my ani tolik zatím ne

mmch, mám pacoše v tajných službách, a zatím zde u nás docela dobrý, více nelze…ale docela mě uklidnil, oni naštěstí nezahálí

tímto jim veřejně :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76590
20.11.20 23:00
@SorayaMarballa píše:
A proč se k vám asi hromadně stěhujeme? To vás nikdy ani nenapadlo viď…Ale já ti to povím ;) Vy si tady žijete jak hrabata ale víš proč?! Celá léta jste sprostě vyžírali NAŠE obyvatelstvo, brali nám majetky a dokonce i pracovní pozice :zed: nebýt vás tak je na tom dnes Arabské impérium ekonomicky lépe než střední Evropa dohromady :roll: ;) :zed: :zed:

a na tento nesmysl jsi přišla jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18145
20.11.20 23:01
@SorayaMarballa
@SorayaMarballa píše:
A proč se k vám asi hromadně stěhujeme? To vás nikdy ani nenapadlo viď…Ale já ti to povím ;) Vy si tady žijete jak hrabata ale víš proč?! Celá léta jste sprostě vyžírali NAŠE obyvatelstvo, brali nám majetky a dokonce i pracovní pozice :zed: nebýt vás tak je na tom dnes Arabské impérium ekonomicky lépe než střední Evropa dohromady :roll: ;) :zed: :zed:

To zní celé zajímavě, tak povídej dál a vy ostatní nepřerušujte.
Mě tohle fakt zajímá, snažím se ten fanatismus pochopit a to se dá jen při setkání s opravdickým fanatikem. ;)
A proč se k nám tedy stěhujete? Chcete si nás podmanit, nebo vyvraždit, nebo co? Co vám k tomu říká váš bůh, chce nás vidět mrtvé nebo zotročené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
20.11.20 23:01

@bigl

no to jste si dala :lol: :lol:

úpřimnou soustrast

:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.20 23:04
@bigl píše:
Ty jsi muslimka? Podle čeho se pozná, že je vaše náboženství nejčistší? Jaké jsou tam regule, že se pasovalo do těch nejčistších? :think:
Já se v žádném případě nechci hádat ani urážet, budu ráda, když mi vysvětlíš, chtěla bych pochopit, díky :kytka:

Za prvé - ježíšův život nikdy nebyl potvrzen, za to Alláhův a Mohammedův ano což už svědčí i o vás všech jako takových… buď „věříte“ v lež a nebo smysl své víry neumíte ani prokázat, za druhé - pravý příslušník Muslimského národa NIKDY nikoho (bezdůvodně) nezavraždil (ty „teroristi“ jsou obvykle Makedonci nebo Albánci :mrgreen: :mrgreen: ) a za třetí Korán narozdíl od Bible atd… vždy kázal DOBRO, MÍR a BLAHOBYT VŠEM ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76590
20.11.20 23:06

@SorayaMarballa tak na tyto plky nemám náladu, jdu spát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18145
20.11.20 23:08
@SorayaMarballa píše:
Za prvé - ježíšův život nikdy nebyl potvrzen, za to Alláhův a Mohammedův ano což už svědčí i o vás všech jako takových… buď „věříte“ v lež a nebo smysl své víry neumíte ani prokázat, za druhé - pravý příslušník Muslimského národa NIKDY nikoho (bezdůvodně) nezavraždil (ty „teroristi“ jsou obvykle Makedonci nebo Albánci :mrgreen: :mrgreen: ) a za třetí Korán narozdíl od Bible atd… vždy kázal DOBRO, MÍR a BLAHOBYT VŠEM ;) :srdce:

Ale ty neznáš historii, to že Ježíš žil, potvrdili všichni historici, i muslimští, to si doplň znalosti. Akorát jiné náboženství ho nepovažovali za Božího syna, ale za proroka, nebo něco jiného, někdo za blázna.
Vidíš, první tvůj argument a už jsme narazily na tvoje mezery a to, že něco papouškuješ, aniž by sis ověřila informace. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová