Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pražský imám dostal 10 let. Neuznávám vaši legislativu, řekl soudci a při verdiktu seděl
21. 5. 2020, 11:27 – Praha
jkk, Právo
Bývalý pražský imám Samer Shehadeh stráví za účast na teroristické skupině ve vězení deset let. Jeho bratr Omar dostal 11 let a jeho švagrová Fátima Hudková šest let. Rozhodl o tom ve čtvrtek Vrchní soud v Praze. Ten sice zrušil předchozí rozsudek pražského městského soudu, protože nesouhlasil s právní kvalifikací, tresty však rozdal totožné.
https://www.novinky.cz/…dci-40324879
toto JE prostě problém a v západní Evropě je TOHOTO hodně, což je katastrofa
oni pohrdají naší civilizací, našimi soudy, legislativou, námi
A cílem je, nejen naše soudy, ale naší civilizaci a nás zlikvidovat. Bez náhrady.
@Zumpa píše:
Jen se polituj. Jste normální agresívní sekta, kam se na vás hrabou SJ a další. Kéž by se všichni k muslimům začali chovat tak, jak to máte v plánu vy k nám.
Jak si vůbec můžeš dovolit říct o nejčistším náboženství světa SEKTA?!…Typická středoevropska, obvzlášť češka
… Netolerantní, rasistická komunistka
![]()
@Borrealis píše:
Pražský imám dostal 10 let. Neuznávám vaši legislativu, řekl soudci a při verdiktu seděl
21. 5. 2020, 11:27 – Praha
jkk, Právo
Bývalý pražský imám Samer Shehadeh stráví za účast na teroristické skupině ve vězení deset let. Jeho bratr Omar dostal 11 let a jeho švagrová Fátima Hudková šest let. Rozhodl o tom ve čtvrtek Vrchní soud v Praze. Ten sice zrušil předchozí rozsudek pražského městského soudu, protože nesouhlasil s právní kvalifikací, tresty však rozdal totožné.https://www.novinky.cz/…dci-40324879
toto JE prostě problém a v západní Evropě je TOHOTO hodně, což je katastrofa
oni pohrdají naší civilizací, našimi soudy, legislativou, námi
A cílem je, nejen naše soudy, ale naší civilizaci a nás zlikvidovat. Bez náhrady.
Jestli něčím já pohrdám tak maximálně vaším (ne)náboženstvím, vašimi názory a vašimi hloupými (ne)zákony
![]()
@SorayaMarballa píše:
Jak si vůbec můžeš dovolit říct o nejčistším náboženství světa SEKTA?!…Typická středoevropska, obvzlášť češka![]()
… Netolerantní, rasistická komunistka
![]()
![]()
![]()
![]()
Ty jsi muslimka? Podle čeho se pozná, že je vaše náboženství nejčistší? Jaké jsou tam regule, že se pasovalo do těch nejčistších? ![]()
Já se v žádném případě nechci hádat ani urážet, budu ráda, když mi vysvětlíš, chtěla bych pochopit, díky ![]()
@SorayaMarballa píše:
Jestli něčím já pohrdám tak maximálně vaším (ne)náboženstvím, vašimi názory a vašimi hloupými (ne)zákony![]()
no vidíš, už se vybarvuješ, ty hodňoučká muslimačko
ještě fašistka
ještě tam nemáš fašistku a nacistku, šiřitelko lásky a míru, s tebou chce mít každej dvojdomek
doplnit, jinak budem zklamáni
oběti tohoto nejčistšího náboženství ve Vídni ještě nevychladly, nevinní lidi, zabiti kudlou muslimského sprostého vraha
@stinga píše:
jsi demagog, je to úplně naopak, muslimská komunita utlačuje původní křesťanské obyvatelstvo a nutí je, aby převzali muslimské zvyky
a opakuji, každý ať žije ve své zemi, kam patří a neleze mezi jinověrce, a všem bude dobře na zemi
A proč se k vám asi hromadně stěhujeme? To vás nikdy ani nenapadlo viď…Ale já ti to povím
Vy si tady žijete jak hrabata ale víš proč?! Celá léta jste sprostě vyžírali NAŠE obyvatelstvo, brali nám majetky a dokonce i pracovní pozice
nebýt vás tak je na tom dnes Arabské impérium ekonomicky lépe než střední Evropa dohromady
![]()
@stinga píše:
no vidíš, už se vybarvuješ, ty hodňoučká muslimačko
jesus, ti jsou tak hodní, jen podrbat za uchem
/ jinak ano, spousty je jich hodných a normálních, problém je, že i těch nehodných a nenormálních je poměrně dost, což v součtu dává průšvih /
no, západní Evropa má průser, my ani tolik zatím ne
mmch, mám pacoše v tajných službách, a zatím zde u nás docela dobrý, více nelze…ale docela mě uklidnil, oni naštěstí nezahálí
tímto jim veřejně
![]()
@SorayaMarballa píše:
A proč se k vám asi hromadně stěhujeme? To vás nikdy ani nenapadlo viď…Ale já ti to povímVy si tady žijete jak hrabata ale víš proč?! Celá léta jste sprostě vyžírali NAŠE obyvatelstvo, brali nám majetky a dokonce i pracovní pozice
nebýt vás tak je na tom dnes Arabské impérium ekonomicky lépe než střední Evropa dohromady
![]()
![]()
![]()
a na tento nesmysl jsi přišla jak?
@SorayaMarballa píše:
A proč se k vám asi hromadně stěhujeme? To vás nikdy ani nenapadlo viď…Ale já ti to povímVy si tady žijete jak hrabata ale víš proč?! Celá léta jste sprostě vyžírali NAŠE obyvatelstvo, brali nám majetky a dokonce i pracovní pozice
![]()
![]()
![]()
To zní celé zajímavě, tak povídej dál a vy ostatní nepřerušujte.
Mě tohle fakt zajímá, snažím se ten fanatismus pochopit a to se dá jen při setkání s opravdickým fanatikem. ![]()
A proč se k nám tedy stěhujete? Chcete si nás podmanit, nebo vyvraždit, nebo co? Co vám k tomu říká váš bůh, chce nás vidět mrtvé nebo zotročené?
@bigl píše:
Ty jsi muslimka? Podle čeho se pozná, že je vaše náboženství nejčistší? Jaké jsou tam regule, že se pasovalo do těch nejčistších?
Já se v žádném případě nechci hádat ani urážet, budu ráda, když mi vysvětlíš, chtěla bych pochopit, díky
Za prvé - ježíšův život nikdy nebyl potvrzen, za to Alláhův a Mohammedův ano což už svědčí i o vás všech jako takových… buď „věříte“ v lež a nebo smysl své víry neumíte ani prokázat, za druhé - pravý příslušník Muslimského národa NIKDY nikoho (bezdůvodně) nezavraždil (ty „teroristi“ jsou obvykle Makedonci nebo Albánci
) a za třetí Korán narozdíl od Bible atd… vždy kázal DOBRO, MÍR a BLAHOBYT VŠEM
![]()
@SorayaMarballa píše:
Za prvé - ježíšův život nikdy nebyl potvrzen, za to Alláhův a Mohammedův ano což už svědčí i o vás všech jako takových… buď „věříte“ v lež a nebo smysl své víry neumíte ani prokázat, za druhé - pravý příslušník Muslimského národa NIKDY nikoho (bezdůvodně) nezavraždil (ty „teroristi“ jsou obvykle Makedonci nebo Albánci![]()
) a za třetí Korán narozdíl od Bible atd… vždy kázal DOBRO, MÍR a BLAHOBYT VŠEM
![]()
Ale ty neznáš historii, to že Ježíš žil, potvrdili všichni historici, i muslimští, to si doplň znalosti. Akorát jiné náboženství ho nepovažovali za Božího syna, ale za proroka, nebo něco jiného, někdo za blázna.
Vidíš, první tvůj argument a už jsme narazily na tvoje mezery a to, že něco papouškuješ, aniž by sis ověřila informace. ![]()