Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@SorayaMarballa
A co vím, tak muslimové velice ctí pannu Marii a váží si jí. Tak asi nemůžou popírat existenci jejího syna.
@bigl píše:
@SorayaMarballaTo zní celé zajímavě, tak povídej dál a vy ostatní nepřerušujte.
Mě tohle fakt zajímá, snažím se ten fanatismus pochopit a to se dá jen při setkání s opravdickým fanatikem.
A proč se k nám tedy stěhujete? Chcete si nás podmanit, nebo vyvraždit, nebo co? Co vám k tomu říká váš bůh, chce nás vidět mrtvé nebo zotročené?
Takže…rozhodně bych se nenazývala „fanatička“, spíše Mukrasat Lilah ale tvůj názor
za prvé - kdybych měla na výběr tak já osobně bych se sem nastěhovala ale žila jsem tady od 4 do 20 let takže výběr úplně nebyl na mě… ale většina našeho Národa se sem stěhuje kvůli „lepším ekonomickým podmínkám“ o které nás vaše komunita OKRADLA. Podmanit nebo vyvraždit vás v plánu vážně není
, mě tady držela hlavně víra v to že řekněme napravím zdejší bězvěreckou komunitu mladých
A náš Bůh si hlavně přeje vidět svět SPRÁVNÝ…
![]()
@bigl píše:
Ale ty neznáš historii, to že Ježíš žil, potvrdili všichni historici, i muslimští, to si doplň znalosti. Akorát jiné náboženství ho nepovažovali za Božího syna, ale za proroka, nebo něco jiného, někdo za blázna.
Vidíš, první tvůj argument a už jsme narazily na tvoje mezery a to, že něco papouškuješ, aniž by sis ověřila informace.
Rozděluj prosím Šíítský a Sunnitý islám
já si nic „doplňovat“ nepotřebuji, Šííté (včetně mě) by ježíše v životě za proroka neuznali…to by byla urážka Mohammeda… ježíše uznávají za proroka maximálně Sunnité protože ti si správně neváží své víry a SVÝCH proroků -viz. Mohammed ![]()
@bigl píše:
@SorayaMarballa
A co vím, tak muslimové velice ctí pannu Marii a váží si jí. Tak asi nemůžou popírat existenci jejího syna.
jestli jste vyrůstala za komoušů, tak umíte číst mezi řádky
když musulman píše " správný svět"…tak myslí svět muslimský
„napravit“ znamená obrátit na islám a tak dále…
musulman Vám nikdy do očí neřekne přímo to co si myslí, v islámu je lež v pořádku, pokud je v zájmu islámu
/Takija označuje přetvářku, kterou hezky česky umíme popsat slovy: Účel světí prostředky. „Když je možné dosáhnout cíle lhaním, je povoleno lhát, pokud je dosažení cíle žádoucí a klamání je povinné, pokud je povinný cíl,“ píše s odkazem na Korán autor.
Tavríja je také druhem lži. Lži, která umožňuje porušit ducha přísahy, pakliže je formálně dodržen její text. V praxi to pak může vypadat tak, že Korán neobsahuje útočné teze vůči židům a křesťanům, což může být u konkrétních částí pravda, ale muslimové dobře vědí, že se v Koránu o stoupencích jiných náboženství mluví nepřímo a to mnohdy velmi nevybíravě. /
ono křestanství je svým způsobem pro tu sluníčkovost a neodplácení hezký, a ideální, ale v případě
kdy bude muset čelit agresivnímu islámu tak není moc použitelné
viz naši předci, viz Evžen Savojský, či král Jan Sobieski a další stateční, bez nich bychom dávno mlátili hlavou o kobereček a nebylo by boha kromě Alláha
takové již dnes Evropa nemá a mít nebude
@Borrealis píše:
jestli jste vyrůstala za komoušů, tak umíte číst mezi řádkykdyž musulman píše " správný svět"…tak myslí svět muslimský
„napravit“ znamená obrátit na islám a tak dále…
musulman Vám nikdy do očí neřekne přímo to co si myslí, v islámu je lež v pořádku, pokud je v zájmu islámu
/Takija označuje přetvářku, kterou hezky česky umíme popsat slovy: Účel světí prostředky. „Když je možné dosáhnout cíle lhaním, je povoleno lhát, pokud je dosažení cíle žádoucí a klamání je povinné, pokud je povinný cíl,“ píše s odkazem na Korán autor.
Tavríja je také druhem lži. Lži, která umožňuje porušit ducha přísahy, pakliže je formálně dodržen její text. V praxi to pak může vypadat tak, že Korán neobsahuje útočné teze vůči židům a křesťanům, což může být u konkrétních částí pravda, ale muslimové dobře vědí, že se v Koránu o stoupencích jiných náboženství mluví nepřímo a to mnohdy velmi nevybíravě. /
ono křestanství je svým způsobem pro tu sluníčkovost a neodplácení hezký, a ideální, ale v případě
kdy bude muset čelit agresivnímu islámu tak není moc použitelnéviz naši předci, viz Evžen Savojský, či král Jan Sobieski a další stateční, bez nich bychom dávno mlátili hlavou o kobereček a nebylo by boha kromě Alláha
takové již dnes Evropa nemá a mít nebude
Laskavě NEKOMOL Naše náboženství a Jeho Příslušníky ano
a nezpochybňuj Naši víru a praktiky a už vůbec se nepovažuj křivě mluvit o Koránu ač si ho určitě nečetla
![]()
Ps.: Jestli je křesťanství „sluníčkové“ a „neodplácí“ tak já jsem císař Rudolph
křesťané se dopustili takových zrůdností až je mi špatně
![]()
@SorayaMarballa píše:
Takže…rozhodně bych se nenazývala „fanatička“, spíše Mukrasat Lilah ale tvůj názorza prvé - kdybych měla na výběr tak já osobně bych se sem nastěhovala ale žila jsem tady od 4 do 20 let takže výběr úplně nebyl na mě… ale většina našeho Národa se sem stěhuje kvůli „lepším ekonomickým podmínkám“ o které nás vaše komunita OKRADLA. Podmanit nebo vyvraždit vás v plánu vážně není
, mě tady držela hlavně víra v to že řekněme napravím zdejší bězvěreckou komunitu mladých
A náš Bůh si hlavně přeje vidět svět SPRÁVNÝ…
![]()
![]()
![]()
A napravila jsi tu bezvěreckou komunitu? ![]()
@bigl píše:
A napravila jsi tu bezvěreckou komunitu?
Samozřejmě! Minimálně část ano, co bych pak říkala na zakončení Rámádánu? Že jsem byla v zemi bezvěrců a nesnažila se jim pomoci?🤦🏻♀️ ![]()
@Borrealis Já jsem názory Čechů na to, jak to oni mají, slyšela už mockrát, ale ráda si poslechnu i originál. ![]()
Zas neříkej, že to není zajímavé. Si vždycky myslím, že už mě tu nic nepřekvapí a vždycky se něco najde. ![]()
Já bych slečnu (nebo paní?) nechala, ať nás napravuje, ať víme, jak se to dělá. ![]()
@SorayaMarballa píše:
Samozřejmě! Minimálně část ano, co bych pak říkala na zakončení Rámádánu? Že jsem byla v zemi bezvěrců a nesnažila se jim pomoci?🤦🏻♀️
To je dobře, jsi šikovná holka, ještě že máš co říkat na zakončení Ramadánu. My bezvěrci potřebujeme tvoji pomoc, díky že nám pomáháš
.
![]()
@bigl píše:
@Borrealis Já jsem názory Čechů na to, jak to oni mají, slyšela už mockrát, ale ráda si poslechnu i originál.
Zas neříkej, že to není zajímavé. Si vždycky myslím, že už mě tu nic nepřekvapí a vždycky se něco najde.
Já bych slečnu (nebo paní?) nechala, ať nás napravuje, ať víme, jak se to dělá.
Nápravu a očištění od špatného života musí člověk hlavně velmi chtít
![]()
@bigl píše:
To je dobře, jsi šikovná holka, ještě že máš co říkat na zakončení Ramadánu. My bezvěrci potřebujeme tvoji pomoc, díky že nám pomáháš.
![]()
Nemáš zač, to je moje povinnost
😊 ![]()
@SorayaMarballa píše:
Nemáš zač, to je moje povinnost😊
Ano, povinnosti se musí plnit!!! Nejhorší je svoboda a svobodná volba. To bych netolerovala vůbec!!!
Děkujeme za tvoji oběť, budeš za to v nebi
. A všichni bezvěrci v pekle, co? ![]()
@bigl píše:
Ano, povinnosti se musí plnit!!! Nejhorší je svoboda a svobodná volba. To bych netolerovala vůbec!!!
Děkujeme za tvoji oběť, budeš za to v nebi. A všichni bezvěrci v pekle, co?
Na nebe nebo peklo nemůžu a ani nechci věřit takže to nevytahuj😉
😊 a svoboda a svobodná volba ano ale v souladu s pravidly zlepšující svět
😊 😊
@SorayaMarballa píše:
Na nebe nebo peklo nemůžu a ani nechci věřit takže to nevytahuj😉😊 a svoboda a svobodná volba ano ale v souladu s pravidly zlepšující svět
😊 😊
A ty budeš po smrti kde a bezvěrci kde? A ty pravidla nastavuje kdo?
@bigl píše:
A ty budeš po smrti kde a bezvěrci kde?
Já a ostatní správní lidé budeme pochopitelně chráněni Alláhem v jeho Světě kde očistí naše srdce která budou pomáhat světu zatím co duše bezvěrců ničí a budou ničit svět a proto čím více Muslimů (nejlépe Šíítských) tím více dobra, míru a hojnosti což je jeden z důvodů proč ji šíříme :smiling_face_with3_hearts: :smiling_face_with3_hearts: