Terorismus v Evropě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18277
21.11.20 00:09
@SorayaMarballa píše:
Já a ostatní správní lidé budeme pochopitelně chráněni Alláhem v jeho Světě kde očistí naše srdce která budou pomáhat světu zatím co duše bezvěrců ničí a budou ničit svět a proto čím více Muslimů (nejlépe Šíítských) tím více dobra, míru a hojnosti což je jeden z důvodů proč ji šíříme :smiling_face_with3_hearts: :smiling_face_with3_hearts:

Jak duše pomáhají nebo ničí svět? Jaké na to mají prostředky?
A kdo rozhodne, kdo může žít v Alláhově světě? Alláh? Při nějakém posledním soudu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.20 00:15
@bigl píše:
Jak duše pomáhají nebo ničí svět? Jaké na to mají prostředky?
A kdo rozhodne, kdo může žít v Alláhově světě? Alláh? Při nějakém posledním soudu?

Omlouvám se ale napíšu to až budu moct, můj manžel si přeje abych šla spát ;) :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
3.12.20 09:33

„@SorayaMarballa“: Moc toho o Islamu asi nevis co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5226
3.12.20 10:51

@SorayaMarballa Můžeš mi napsat, proč tady píšeš takové lži? To se snažíš hrát na muslimku, abys tu byla asi,,zajímavá" nebo máš takové mezery a snad ani nikdy nečetla Korán? Je naprosto jedno, jestli se hlásíš k Šiítskému nebo Sunnitskému Islámu. Píšeš, že život Ježíše a. s. nebyl potvrzen. To myslíš jako jak? Ježíš a. s. je podle Islámu, Koránu Prorok a jeho existence je potvrzena Koránem. A nesnaž se mi tvrdit, že Šiíté toto neuznávání. Jistě, že i Šiíté uznávají. Nechápu, co tady zmiňuješ za lži? Podáváš zde špatné a nepravdivé informace o Islámu… Přečti si Korán.
Tady některé súry:
Súra 19 - Marie/Maryam (matka Proroka Ježíše/Isa),
Súra 61:6
Súra 3:59,60: A podobá se Ježíš před Bohem Adamovi: On stvořil jej z prachu a potom mu řekl „Budiž!“ a on byl!
Pravda tato od Pána tvého přichází - nebuď tedy jedním z pochybovačů!

Mimochodem, všimla jsem si, že jsi v jedné diskuzi psala,,Nefertari :srdce: to je jméno egyptské bohyně :kytka: :srdce:" Podle učení Islámu - Šia i Sunni je Bůh (Allah) jen jeden. Není jiného Božstva, kromě jediného Boha. Takže tolik k muslimskému vyznání. To co ty tady píšeš/předvádíš, upřímně nechápu… Prosím, než začneš psát o Islámu, seznam se s jeho učením a Koránem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1612
19.12.20 14:48
@Anonymní píše:
Podaří se tohle jeste nekdy někomu zastavit? Normalne jsem včera nemohla usnout, do čeho jsme provedli naše milované deti. Samy muslim. Evropa není bezpečná. Styska se mi po starém dobrem cestovani beze strachu, před koronou tedy. Potřebuju slyšet i nějaký optimistický názor asi. :,( Prosim anonym.

Pokud potřebuješ optimistický názor:

Je možné, že se podaří zastavit vzestup radikálního islámu a udržet ho na přijatelně nízké úrovni. Jako jiná radikálně pojaté náboženství nebo ideologie.

Ještě několik desítek let zpátky bylo pojetí islámu i v řadě arabských a islámských zemích mírnější, byly tam větší svobody. Typicky Írán před náboženskou revolucí, Afghánistán před útokem SSSR a podobně. Současný vzestup radikálního islámu a teroristických útoků je podmíněn okolnostmi, jako byly studená válka a cílené rozdmýchávání náboženských vášní jednou i druhou stranou v mocenském boji, útoky západu na muslimské země, nízká porodnost vyspělých zemí a vysoká v mnoha muslimských a z toho pramenící migrace…

Jak se budou měnit podmínky / okolnosti, tak radikální islám může přirozeně buď téměř vymizet nebo se naopak stát hlavním spojujícím prvkem islámských zemí a motivem střetu civilizací, vedoucím i k občanským válkám v Evropě. Je to něco, co máme v rukou my, naši politici a s trochou štěstí a šikovnosti můžeme dění ovlivnit v prospěch míru a prosperity pro všechny. Což tedy zní děsivě, ale v historii jsme nezvrtali úplně všechno, takže je zde naděje. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18277
19.12.20 16:40

@Yasmina21
Cérce došly argumenty. Prokazatelně je silně radikalizovaná. A mě právě zajímalo, jakým způsobem se jim ten mozek vymývá, myslela jsem, že se k něčemu v rozhovoru dopracujeme, ale bohužel. Třeba se ještě předvede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5226
19.12.20 16:57

@bigl ,,Prokazatelně je silně radikalizovaná" Není. Ona ani neví, co obsahuje Korán, učení Proroka Muhammada s. a. w. s… Myslím si, že by mohla být i troll. Pokud je skutečně muslimka (o čem osobně pochybuji, ale nesoudím. Třeba slutečně je.), tak o Islámu má nesprávné informace a velmi málo znalostí (a je úplně jedno jestli je Šia nebo Sunni). :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
14.1.21 12:24

@Yasmina21 Já si myslím že je to troll jak vyšitej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie