Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Mě dcera snědla rybilku, a ne jednou… vždycky se k tomu nějak dostane ![]()
Bude se mu hezky kadit, bude promaštěný
Jestli nevycucnul celou, vůbec bych to neřešila. Za život sní ještě horší věci. Já jsem si jako malá indulonou dost často čistila zuby. Mně to nepřišlo, tuba jako tuba ![]()
Příspěvek upraven 11.01.18 v 09:28
Můžeš být v klidu, nic se nestane. Jak už zaznělo, tak se maximálně pos…
@Anonymní píše:
Ahoj, starší dcera si hrála se synem (18m), sebrala mi indulonu kterou otevřela a dala ji synovi a já si nejsem jistá jestli si necucnul, případně kolik toho mohlo být.Máte zkušenost? Mám plašit nebo můžu být v klidu?
Mám zkušenosti s čípky na horečku, na zácpu, tyčinkou na pusu, rtěnkou, cucacíma pastilkama na bolení v krku, kočičím hovínkem, granulema pro psa a kočku a mýdle s jelenem. Indulónu mi syn ještě neochutnal. ![]()
Ale zařadila bych ji k čípkům a tyčince na rty - jedovaté to není, červy v tom nežijou. Je to mastné, tak se z toho může pozvracet, nebo mu to naředí stolici. Naordinuj malému fenyklový čaj (nebo jiné žaludek uklidňující bylinky pro děti) a nediv se, kdyby zvracel nebo měl průjem.
![]()
Náš syn miluju imazol
neboj nic se nestane, maximalně bude mít lítačku ![]()
Kamarádky holka nám vždycky vyžrala niveu
A jinak o induloně na chlebu znám několik písní
Ono to obsahuje základ z živočišného tuku. Takže neboj, i kdyby si cucnul, nic mos se mu nestane a celou tubu by určitě nezvládl
Nas zase pocucaval bepanthen, jak kdyby mel v ruce pikao
, nic mu nebylo ![]()
Brácha zvládl půl tuby modré a měl šílenou srajdu. Jinak vše ok ![]()
Ona byla prý indulona vytvořena na mazání kravských vemen (kvůli automatickým dojičkám) takže to bude v klidu ![]()
@-Evka- píše:
Už kolikrát jsem si čistila zuby indulonou
Presne toto se mi taky kdysi stalo. Rano, jeste napul spici jsem si cidtila zuby a ta pasta se mi zdala jina nez v jine dny. No, byla to indulona
od te doby nemam kremy v koupelne, ale v loznici.
@lenka_ píše:
Presne toto se mi taky kdysi stalo. Rano, jeste napul spici jsem si cidtila zuby a ta pasta se mi zdala jina nez v jine dny. No, byla to indulonaod te doby nemam kremy v koupelne, ale v loznici.
Doma ji v koupelně taky nemám, ale na chalupě koupelnu nemáme a většinou se mi indulona povaluje v sektoru okolo pasty ![]()
Ahoj, starší dcera si hrála se synem (18m), sebrala mi indulonu kterou otevřela a dala ji synovi a já si nejsem jistá jestli si necucnul, případně kolik toho mohlo být.
Máte zkušenost? Mám plašit nebo můžu být v klidu?