Miminko - zahnisané oči

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5527
22.1.10 19:15
KacenkaK píše:

Pak jsem na netu vyčetla,že pomáha kapat MM - tak jsem si odstříkala do skleničky - vyvyřila jakousi skleničku do kapek - a kapala mu to do oka…a pomohlo to!!!

Prý je to dobré i na rýmu…ale to nemám vyzkoušené… :oops:

Jo, něco podobného i radila tchyně. Prý mám malé plivnout do oka a ono se uzdraví. Nějak těmto radám fakt nevěřím. Ani to MM bych nekápla. Těchto „zaručených“ receptů jsou spousty, ale… No, hlavně, že vám to pomohlo ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
22.1.10 22:54

tak my budeme asi extrém. Holčička měla od narození hnis v očích, 2× antibiotické kapky, vždy pomohly jen na dobu používání. Žiju v Holandsku a tady to do roka neřeší..a opravdu to přešlo asi v 11 měsících a teď dobrý. Je fakt, že v ČR se tak dlouho nečeká, tady mi radili vše možné, kapat MM, heřmánkový čaj , masírovat slzné kanálky. Taky nemohla kolikrát otevřít očičko, hlavně po spaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
22.1.10 23:07

Mikito, jenom poznámka - na oční přece můžete jít i bez doporučení od pediatra. Jestli se ti to nezdá, vrací se to, normálně bych tam zašla :nevim: My jsme to teda tak hrozné jak vy neměli, ale když se to už vracelo dýl, tak nás dětská odeslala… Já bych oční určitě navštívila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blazineq
14.12.11 12:23
Jana206 píše:
Emička měla problémy s levým okem - teklo.Hlavně v zimě,při větru,i když byla v kočárku zababušená a trpí tím i teď..Když očko teče,kapeme Tobrex.Na ATB u nás nedošlo.

Nechci vám brát iluze, ale účinná látka v Tobrexu je Tobramycin, což je ATB…
A borová voda se u dětí opravdu nedoporučuje z důvodu její možné toxicity ;)

• Citovat
  • Upravit
304
14.12.11 13:30

tak my jsme pred trema tydnama skoncili na ocni a delali nam vyplach…no bala sem se toho hrozne. Dopadlo to ale nakonec skvele (cely to trvalo asi dve minuty), malej dva dny jeste to mel osklivy ze sem neverila ze to bude dobry ale najednou oko cisty, vsechny kapicky uz uklizeny, zadna bunicina, zadny vecny kapani a masirovani. Trapilo nas to teda presne 3 a pul mesice a jako posledni sme kapali ocuflash a masirovali no, taky se mu to teda nelibilo…jen chci poprat at je ocicko v poradku a podporit pro pripad ze by melo dojit na vyplach - da se to!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí