Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Já to mela uplne stejne jako ty. Myslela jde si ze už je to ms, ale pro jistotu jsem jela na kontrolu do porodnice a musela jsem na revizi, zůstal mi v děloze kousek placenty. Ale snad toto nebude i tvůj případ. Držím pesti
Je to normální, muže se stát, že tělo začne po očistkách ještě jednou krvácet, německá porodní asistentka Ingeborg Stadelmann to v knížce Zdravé těhotenstí, přirozený porod nazvala červenou kartou. Nejsou to už ani očistky ani to není první MS. Rozhodni se sama jestli chceš k lékaři, ale je to normální. Někdo to muže mít a někdo nemusí. Stejně jako někomu muže začít MS při kojení a někomu ne. Já to měla taky, prostě jsem krvácela celé šestinedělí, pak to přeslo a MS nemám, kojím.
@Hermio píše:
Je to normální, muže se stát, že tělo začne po očistkách ještě jednou krvácet, německá porodní asistentka Ingeborg Stadelmann to v knížce Zdravé těhotenstí, přirozený porod nazvala červenou kartou. Nejsou to už ani očistky ani to není první MS. Rozhodni se sama jestli chceš k lékaři, ale je to normální. Někdo to muže mít a někdo nemusí. Stejně jako někomu muže začít MS při kojení a někomu ne. Já to měla taky, prostě jsem krvácela celé šestinedělí, pak to přeslo a MS nemám, kojím.
Děkuji za uklidnění
nicméně před propustenim z porodnice mi dělali UTZ a bylo vše v pořádku, tam by případný kousek placenty viděli, ne?
@Anonymní píše:
Děkuji za uklidněnínicméně před propustenim z porodnice mi dělali UTZ a bylo vše v pořádku, tam by případný kousek placenty viděli, ne?
To nevím, nejsem lékař, hele stát se muže cokoliv. Netuším, zda @janina022 měla například bolesti, či problémový porod. Já měla porod přirozený, bez problému, taktéž jsem byla před propuštěním na UTZ a nic tam nebylo.
Holky, klídek, opravdu je to normální. Z 90% se nic neděje. Tady na emiminu o tom jsou diskuse…
@Hermio děkuji za pozitivní odpovědi
když se utiram, tak na papíře občas mám malou srazeninu, mívala jsem to vždycky i u MS, tak snad to nic není ![]()
Porod jsem mela bezproblemovy a bez komplikací. Jen při propuštění mi nikdo utz nedělal. Pak prave po 4 týdnech kdy už jde nemela ani ocistky jde krvacela, i srazena krev a když už to byla skoro tyden stále stejna intenzita tak jsem jela. Ale nechci tě strašit, muze a nemusí to něco byt, jak píšu holky, ve většině případů je to normální…
Ahoj,
jsem 4tydny po porodu. Před týdnem jsem na vlozce již temer nic nemela, max světlou kapicku. Ale teď druhy den celkem dost jasne krvacim. Křeče nemám, ale řekla bych, ze mám v podbrisku možná trochu pocit, jako při MS. Poznám nejak, jestli jsou to očistky nebo už MS? Plne kojim.