Očistky s přestávkami

135
9.8.12 12:25

očistky s přestávkami

Jsem 5 týdnů po porodu, očistky jsem měla zhruba 3 týdny, pak odešly, po pár dnech jsem je zase začala mít (asi 2 dny) a pak zase odešly, bude to takhle probíhat dlouhodobě? ( To abych s sebou všude nosila náhradní spodní prádlo a vložky :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4275
9.8.12 12:30

Já jsem 3 týdny od porodu a taky to tak mám(13 dní+3 dny pauza+znovu do teď, tak by mě zajímalo, jak moc je to normální. a hlavně jestli to třeba aspoň po těch 6ti týdnech přejde :nevim:

já chodím se slipovkou i když je „pauza“. stačí to pobrat v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.12 12:49

Ja som tak s prestavkami krvacala/spinila snad dva mesiace, ak aj nie dlhsie… docela pruda… ale odmenena 30 mesiacmi bez menzesu - a to mam este mesiac do porodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
9.8.12 15:43

Já měla očistky asi 7 týdnů, takže „sedminedělí“, poslední týdny to bylo taky s přestávkama, neměla jsem teda dny, ale třeba celý den nic a pak vyteklo trochu třeba o průměru 1 cm, takže jsem furt chodila se slipovkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
8.10.12 12:38

Proboha.. nejsem ani 2 týdny po porodu a od včerejšího večera očitky nikde… je možný že je to nějaká pauza nebo průs**rr 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
8.10.12 12:39

@TereuliJa jo, já měla taky pauzy ;). A nebo už máš po všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
8.10.12 13:02

Já jen jestli to není nějak zdravotně na závadu kdyby skončili takhle brzo :think:, jinak bych si nestěžovala :mrgreen: Taak uvidíme 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí