očkování

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
31.10.05 19:15

očkování

Má někdo zkušenosti s očkovací vakcínou Infantrix Hexa?Měla by být pro miminko šetrnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
31.10.05 19:37

Na to už byla spousta diskusí, zkus zapátrat.

Petra

• Citovat
  • Upravit
38
31.10.05 21:06

Ahoj Luci,

našemu malému je 6 měsíců pryč a má už za sebou třetí InfanrixHexa. Bez problémů, bez teplot, bez vyrážky. Zatím si je nemůžeme vynachválit.

Ahoj

Ivina a Peťa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
1.11.05 15:54

Ahojky,
my máme za sebou už 3 dávky vakcíny Infarix a byla jsem nadmíru spokojená. Vůbec žádná teplota, bolest, zarudnutí, prostě nic. Dokonce i při 2. a 3.očkování skoro ani neplakal. Jen škoda že už asi nestihneš tu akci 2+1 zdarma. Jinak kdo má trochu peněz nazbyt a chce dopřát něco lepšího svému miláčkovi, tak vřele doporučuji.
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
1.11.05 18:07

Ahoj

My máme zatím jedno očkování za sebou Infanrix hexa. Malý dostal první injekci ve čtyřech měsících, měl trošku nateklou nožičku a teplejší a bolelo ho to. Měl zvýšenou teplotku, ale do dvou dnů to bylo všechno O.K.

Oluška a Martínek skoro 5 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
1.11.05 22:15

Ahoj Lucko.

My máme za sebou dvě očkování a vůbec o něm nevíme. Vše bylo naprosto v pořádku. Teď nás čeká třetí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.11.05 12:49

Ahojky všichni, moc děkuji za váše názory. Bohužel jsme již absolvovaly s moji dcerou normální očkování, ale zatím to snáší dobře. Na další vakcínu jdeme za měsíc. Paní doktorka mi říkala, pokud to budeme špatně snášet, tak můžeme přejít na Infantrix Hexa. Kdybych se dostala dříve na internet a přečetla si vaši zkušenost, tak bych asi neváhala a dala bych tu placenou. Jenže co jsem si přečetla mimo internet, tak názory byly dost protichůdné. Přesto vám moc děkuji. Asi je vidět, že jsem nováček a moc to neumím. Hezký den a někdy až si zase nebudu vědět rady, příjdu se zeptat. Pa Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
7.11.05 14:27

...

Ahojky,

máme za sebou 2× INFANRIX.

Poprvé to byla boulička na nožičce + 2 dny malinko zvýšená teplota, teď podruhé to byla už jen ta zvýšená teplota opět 2 dny.

Kdoví jak by Pavlík snášel normální očkování… to by asi byl děs … 8O :roll: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
7.11.05 14:39

ahoj ,

my jsem meli tu prvni placenou a dalsi dve ty obycejne hrazene pojistovnou a nevidela jsem zadny rozdil obe byli naprosto v pohode.

Je mozne ze jsou ty drahe setrnejsi , ale na druhou stranu si myslim ze je to taky hodne o reklame a jsou to marketinkove tahy . A co bychom pro sve mimi neudelali, chceme prece pro ne to nejlepsi!!

Ale finance jsou bohuzel taky omezene!!

Takze necham na tobe¨
mejte se pekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.15 14:09

Zdravím Vás maminky,
obnovuji diskuzi a žádám Vás tímto o Vaše zkušenosti a rady :) mám měsíční holčičku a s naší paní doktorkou jsme ještě o očkování nemluvili…mám z očkování strach, ale zase nejsem zastáncem neočkování…malé chci určitě dát pneumokoky, čili synflorix…myslela jsem, že bych synflorixem začla už ve 3m malé. a hexavakcínu bych odložila až tak na 6-8 měsíc malé…v žádném případě nechci očkovat dvěmi vakcínami najednou…mohu Vás požádat o Vaše zkušenosti? :)
Děkuji mracek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
31.7.15 14:32

@Mracek1986 na pneumokoky se vykašli, ejt o stejně úplně k prdu a hexu klidně šoupni na půl roku a je to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
31.7.15 14:35

Já bych tedy dala raději prvně tu hexu :think: Jinak odlož jak se ti zlíbí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
31.7.15 14:37

@Mracek1986 A jaké chceš konkrétně zkušenosti? U staršího syna jsem začínala s očkováním skoro ve 4 měsících, pneumokokem. Dávala jsem Prevenar. Pak jsme to střídali po 3 týdnech s hexou. Priorix jsem dávala až ve 2 letech. U mladšího syna jsem pneumokoka vůbec nedávala, dávala jsem jen hexu a to první až v 6 měsících. Priorix zatím nemá (má čerstvě 2 roky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
31.7.15 14:39

@Mracek1986 No a pokud chceš ten Synflorix, tak tím budeš muset stejně začít, abys stihla ty dvě dávky do 7 měsíců věku. Pak by sis to totiž zacvakala, neuhradila by Ti to pojišťovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
31.7.15 14:42

@Mracek1986 pneu zbytečné, očkuješ jen pár kmenů, proti zbytku není chráněná ani tak. Mmchdm, hexu jsme začínali 6 m a dobrý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí