Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ty už seš taky dobře zblblá, když tem kecum o očkování věříš tak se přeobjednej.
@terien jestli máš na mysli kecy o očkování jako že jsou špatné, tak těm nevěřím. Já jsem zastánce očkování. Spíš mě jde jen o nápor těchto dvou očkování na tělo a po pár dnech tetování.
Tetovani nema vliv.. mozna muzes vic krvacet.. ale nemyylim si ze by to na to melo vlov. Spis nez na emiminu by bylo lepsi se zeptat tatera
@Marcela 812 píše:
@terien jestli máš na mysli kecy o očkování jako že jsou špatné, tak těm nevěřím. Já jsem zastánce očkování. Spíš mě jde jen o nápor těchto dvou očkování na tělo a po pár dnech tetování.
Tak záleží na tobě přece, já bych klidně šla, nevidím v tom problém. Pokud se budeš cítit dobře tak nechápu, co by se mělo jako stát.
Ja bych rozlozila tovocko do dvou davek, kazdy pekne zvlášť.. A tetování… Ono i z nej muzes mit teploty
@xsaleen už jsem na jednom tetování byla.. O stejně velikosti i místě kam plánuji to další a vše bylo v pohodě
@DenisaLutovska píše:
Tetovani nema vliv.. mozna muzes vic krvacet.. ale nemyylim si ze by to na to melo vlov. Spis nez na emiminu by bylo lepsi se zeptat tatera
Případně dříve doktora.
Když máš strach z reakce, tak absolutně nechápu, proč chodíš na dvě očkování najednou. Nějaké tetování už je proti tomu houby.