Povinné očkování nemáme, vezmou dítě do školky?

Anonymní
13.1.19 20:44

Povinna očkování

Ahoj holky mám dotaz, když můj syn bude mít naockovane všechny 3 hexy, ale MMR ne, vezmou ho do školky? MMR očkovat nechci. Pro rypalky, je dokázané, ze bohužel v několika případech způsobila autismus a epilepsii. Naše zdravotnictví to stále nechce přiznat, v Itálii už to soud uznal. Následky bohužel nikoho nezajímají, dají od toho ruce pryč, je mi z toho smutní a doufám ze proti tomuhle, pro me zbytečnému očkování se budeme moct vyhnout

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3529
13.1.19 20:46

Proč anonymně? Neumíš si stát za názorem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
13.1.19 20:47

Poprosím Vás o odkaz na studii a zdroje, ráda bych si ji přečetla, moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka
13.1.19 20:48
@Anonymní píše:
Ahoj holky mám dotaz, když můj syn bude mít naockovane všechny 3 hexy, ale MMR ne, vezmou ho do školky? MMR očkovat nechci. Pro rypalky, je dokázané, ze bohužel v několika případech způsobila autismus a epilepsii. Naše zdravotnictví to stále nechce přiznat, v Itálii už to soud uznal. Následky bohužel nikoho nezajímají, dají od toho ruce pryč, je mi z toho smutní a doufám ze proti tomuhle, pro me zbytečnému očkování se budeme moct vyhnout

Co vim,tak Ti dite vezmou az na ten posledni povinny rok,tzn v peti letech ..

• Citovat
  • Upravit
lolink
13.1.19 20:48
@Lucie008 píše:
Proč anonymně? Neumíš si stát za názorem?
:mrgreen:

Nevezmou. Je povinne a tak to je. Ale muzes si zaplatit soukromou. Existuji takove, kde neockovane deti jsou vsechny pekne spolu. A za pekny prachy. Ale to za to stoji. Nevahala bych. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
lolink
13.1.19 20:49

@Twixinka ja myslim, ze tam je dira v zakone a letos se to ma resit, takze kdovi jestli…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.1.19 20:49

@Lucie008
Nehodlam se stát terčem urážek a odsuzování, jak to bývá.

• Citovat
  • Upravit
lolink
13.1.19 20:51
@Lilyly píše:
Poprosím Vás o odkaz na studii a zdroje, ráda bych si ji přečetla, moc děkuji

Take bych se rada vzdelala.

• Citovat
  • Upravit
Twixinka
13.1.19 20:52

@lolink tak to netusim,jestli se to ma resit,kazdopadne bych byla rada,kdyby moje dcera nechodila do skolky s detmi,ktere nemaji ockovane MMR ..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.1.19 20:54

Vy si myslíte, ze to naše zdravotnictví přizná? Nebudte blázni, pro ne je to byznys. A te Itálie je plny internet.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.1.19 20:55

@Twixinka
Proč? Když je očkována tak se ji přeci nemůže nic stát ne? Na co to očkování pak je.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.1.19 20:56

@Twixinka ve škole už ti to vadit nebude?
Můžu se zeptat, čeho se bojíš, když máš dítě očkované?
Nerypu, opravdu mě to zajímá. Syn je sice očkovaný, ale protilátky se mu nevytvořily. Taky nemám z neočkovaných radost. U staršího mi ale nevadí, ten protilátky má.

• Citovat
  • Upravit
lolink
13.1.19 20:57
@Anonymní píše:
Vy si myslíte, ze to naše zdravotnictví přizná? Nebudte blázni, pro ne je to byznys. A te Itálie je plny internet.

Tak sup, odkaz. At se vzdelame.
Ja myslela, ze business je to pro farma firmy. A ono zdravotnictvi…

• Citovat
  • Upravit
8037
13.1.19 20:58

Co to je prosím MMR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.19 20:59

Prosím.

• Citovat