Povinné očkování nemáme, vezmou dítě do školky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41508
14.1.19 10:02
@Kačka5991 píše:
No ano smazala, protože tu mám známé ze svého okolí a s nimi se nechci dohadovat, pokud jde o vás, netajim nic a ani to, ze je mi 23 let. Na to ze jsem „tak mlada“ me na rozdíl od vas zajímá, co může očkování způsobit mému dítěti. Vy „staré chytré“ bezmyšlenkovitě ockujete a napadate ty, co neockuji. Takové ty keciky ze o tom nic nevím pořád omylate, ale příspěvky které můj názor podporují raději ignorujete :palec: a na to, ze vláda schválila od roku 2020 náhrady poškozeným rodinám, to plynule prechazite 😀 přijde mi to k smíchu. Nicméně asi není o čem debatovat, každý at očkuje jak uzná za vhodné ;)

zapomněla jsi doplnit, že tyto rodiny budou muset prokázat, že k poškození došlo v důsledku očkování a to nebude jen tak…takže tento argument bude k něčemu, až budeš vědět, kolik takových rodin bude -) 1 za rok? 10 za rok? z kolika tisíc očkovaných? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka
14.1.19 10:02

@Kačka5991 boze ty jsi fakt fanatik :roll: me neni jeste ani tricet,takze bych se toho Tveho „stare,chytre“ radeji zdrzela :zed: a ze jsem tak smela,tak co jsi tady psala za potvrzne informace? Nejake uryvky z clanku,ktere pisou stejne fanaticky jako Ty? Nic podlozeneho jsi nenapsala :nevim: a btw,kdyz se neprislo na to,co zpusobuje autismus,tak proc tady porad omylas,ze je to z ockovani? Takhle se Ti to hodi vid? Ale kdyby bylo potvrzeno,ze z ockovani to stoprocentne neni,tak to vubec nezminis :mavam:

• Citovat
  • Upravit
41508
14.1.19 10:03
@lucenka píše:
ano o tobě nic nevím, ale vím, že kolem tvého dítěte se i tak vyskytuje dost lidí, co očkovaní nejsou. Takže je pak úplně jedno, když by s tvým dítětem bylo ve školce nějaké neočkované.

ona ta možnost nákazy bude percentuálně asi někde jinde u prodavačky v obchodě a u dítka, které si s tvým hraje/jí/spí v uzavřeném prostoru 8 hodin denně, pět dní v týdnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka
14.1.19 10:03

@Kačka5991 nauc se cist,to nebyla reakce na Tebe ty chytrolinko :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Twixinka
14.1.19 10:04
@Keyllah píše:
ona ta možnost nákazy bude percentuálně asi někde jinde u prodavačky v obchodě a u dítka, které si s tvým hraje/jí/spí v uzavřeném prostoru 8 hodin denně, pět dní v týdnu ;)

Presne tak :palec: ono to ale fanatikum tezko vysvetlis :roll:

• Citovat
  • Upravit
269
14.1.19 10:07

@Twixinka
Tak mi ukazte podložené informace, ze očkování na 100% nemůže zapůsobit zadne následky, prosim. Vy fanatiku. Tudíž není vyloučeno, ze autismus nemůže způsobit očkování. Ja tady jen uvádím, co očkování může způsobit. A já odmítám vystavit dítě riziku, ze bude mít následky. Chapete to, konečně ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
14.1.19 10:08
@Keyllah píše:
ona ta možnost nákazy bude percentuálně asi někde jinde u prodavačky v obchodě a u dítka, které si s tvým hraje/jí/spí v uzavřeném prostoru 8 hodin denně, pět dní v týdnu ;)

jenže to dítko tráví těch 8 hodin i s učitelkou ;)

• Citovat
  • Upravit
41508
14.1.19 10:09
@Kačka5991 píše:
@Twixinka
Tak mi ukazte podložené informace, ze očkování na 100% nemůže zapůsobit zadne následky, prosim. Vy fanatiku. Tudíž není vyloučeno, ze autismus nemůže způsobit očkování. Ja tady jen uvádím, co očkování může způsobit. A já odmítám vystavit dítě riziku, ze bude mít následky. Chapete to, konečně ?

a ty máš nějaké podložené informace, že očkování způsobuje ve 100% autismus? Nebo v kolika procentech to podle tebe je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41508
14.1.19 10:11
@lucenka píše:
jenže to dítko tráví těch 8 hodin i s učitelkou ;)

a? co to má společného s tím, že těch 8hod tráví i s tím neočkovaným dítkem? proč mu to riziko trošku nezvýšit, že? ;) a ty víš, že ta učitelka je nebo není přeočkovaná? ;) aha, chápu, v hromadě textu utopit podstatné, jak obvyklé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka
14.1.19 10:12

@Kačka5991 strasne se v tom placas a jsi smesna :mrgreen: za kazdou cenu se tu snazis prosadit neockovani,ale Tvoje argumenty jsou argumenty nekoho,kdo si jen neco malo nekde precetl,neceho se chytil,nasel si k tomu dalsich par nepodlozenych informaci a ted je proste jasne,ze nemuzes ustat tu smrst argumentu proti tomu Tvemu :nevim: a vubec uz me ta komunikace s Tebou nebavi,to je jak mluveni do dubu :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
14.1.19 10:13
@Keyllah píše:
a? co to má společného s tím, že těch 8hod tráví i s tím neočkovaným dítkem? proč mu to riziko trošku nezvýšit, že? ;) a ty víš, že ta učitelka je nebo není přeočkovaná? ;) aha, chápu, v hromadě textu utopit podstatné, jak obvyklé ;)

ne nvevím, ale ta učitelka s největší pravděpodobností neočkovaná bude. A tráví s těmi dětmi stejně času. Takže pokud má někdo strach z neočkovaného dítěte ve třídě s jeho očkovaným dítětem, tak by měl mít strach i z té učitelky.

• Citovat
  • Upravit
269
14.1.19 10:17

@Keyllah
Studie na to nejsou, farmaceutický průmysl to neprizna, protože by to vyvolalo paniku a vice odporu proti očkování. Procentuálně nevím, ale je uvedeno ze 1% dětí maji po očkování trvale následky, at je to ochrnutí, epilepsie, nebo tolik diskutovaný autismus. Je to sice zanedbatelné procento ale i to me odrazuje a at chci nebo ne, mám o své dítě strach. Proto jsem syna nechala premerit u homeopaticky technikou EAV, která zhodnotí jeho imunitu s vakcínou a určí, zda očkování zvládne bez újmy. Dvě hexy byly v pořádku, brzy necháme změřit třetí a pote i MMR, jestli ma paní homeopatička vzorek teto vakcíny. Pokud mi řekne ze MMR nemá, očkovat ji nenecham

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
14.1.19 10:19

@Twixinka
Já se nesnazim prosadit neockovani, to je vaše fantazie. Já s očkováním souhlasim, ale možné následky me děsí, vy to furt nechapete 🙂 kdybych byla proti úplně, nenechala bych si syna očkovat vůbec ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41508
14.1.19 10:26
@lucenka píše:
ne nvevím, ale ta učitelka s největší pravděpodobností neočkovaná bude. A tráví s těmi dětmi stejně času. Takže pokud má někdo strach z neočkovaného dítěte ve třídě s jeho očkovaným dítětem, tak by měl mít strach i z té učitelky.

tak až ti tu někdo napíše, že nemá strach z nepřeočkované učitelky, ok. Ale tady se píše o neočkovaném spolužákovi, který 100% očkovaný není, zatím co u té učitelky si to jen domýšlíš ;) tím, že nebude přeočkovaná učitelka, se nějak zmenšuje riziko, že to dítko dostane od neočkovaného spolužáka? to asi ne, že ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
14.1.19 10:27
@Keyllah píše:
tak až ti tu někdo napíše, že nemá strach z nepřeočkované učitelky, ok. Ale tady se píše o neočkovaném spolužákovi, který 100% očkovaný není, zatím co u té učitelky si to jen domýšlíš ;) tím, že nebude přeočkovaná učitelka, se nějak zmenšuje riziko, že to dítko dostane od neočkovaného spolužáka? to asi ne, že ;)

ne, ale můžeto dostat od neočkované učitelky nebo od očkovaného spolužáka (nezjišťuje se množství protilátek po očkování a ne všem se vytvoří)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek