Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Kačka5991 píše:
No ano smazala, protože tu mám známé ze svého okolí a s nimi se nechci dohadovat, pokud jde o vás, netajim nic a ani to, ze je mi 23 let. Na to ze jsem „tak mlada“ me na rozdíl od vas zajímá, co může očkování způsobit mému dítěti. Vy „staré chytré“ bezmyšlenkovitě ockujete a napadate ty, co neockuji. Takové ty keciky ze o tom nic nevím pořád omylate, ale příspěvky které můj názor podporují raději ignorujetea na to, ze vláda schválila od roku 2020 náhrady poškozeným rodinám, to plynule prechazite 😀 přijde mi to k smíchu. Nicméně asi není o čem debatovat, každý at očkuje jak uzná za vhodné
zapomněla jsi doplnit, že tyto rodiny budou muset prokázat, že k poškození došlo v důsledku očkování a to nebude jen tak…takže tento argument bude k něčemu, až budeš vědět, kolik takových rodin bude -) 1 za rok? 10 za rok? z kolika tisíc očkovaných? ![]()
@Kačka5991 boze ty jsi fakt fanatik
me neni jeste ani tricet,takze bych se toho Tveho „stare,chytre“ radeji zdrzela
a ze jsem tak smela,tak co jsi tady psala za potvrzne informace? Nejake uryvky z clanku,ktere pisou stejne fanaticky jako Ty? Nic podlozeneho jsi nenapsala
a btw,kdyz se neprislo na to,co zpusobuje autismus,tak proc tady porad omylas,ze je to z ockovani? Takhle se Ti to hodi vid? Ale kdyby bylo potvrzeno,ze z ockovani to stoprocentne neni,tak to vubec nezminis ![]()
@lucenka píše:
ano o tobě nic nevím, ale vím, že kolem tvého dítěte se i tak vyskytuje dost lidí, co očkovaní nejsou. Takže je pak úplně jedno, když by s tvým dítětem bylo ve školce nějaké neočkované.
ona ta možnost nákazy bude percentuálně asi někde jinde u prodavačky v obchodě a u dítka, které si s tvým hraje/jí/spí v uzavřeném prostoru 8 hodin denně, pět dní v týdnu ![]()
@Keyllah píše:
ona ta možnost nákazy bude percentuálně asi někde jinde u prodavačky v obchodě a u dítka, které si s tvým hraje/jí/spí v uzavřeném prostoru 8 hodin denně, pět dní v týdnu
Presne tak
ono to ale fanatikum tezko vysvetlis ![]()
@Twixinka
Tak mi ukazte podložené informace, ze očkování na 100% nemůže zapůsobit zadne následky, prosim. Vy fanatiku. Tudíž není vyloučeno, ze autismus nemůže způsobit očkování. Ja tady jen uvádím, co očkování může způsobit. A já odmítám vystavit dítě riziku, ze bude mít následky. Chapete to, konečně ?
@Keyllah píše:
ona ta možnost nákazy bude percentuálně asi někde jinde u prodavačky v obchodě a u dítka, které si s tvým hraje/jí/spí v uzavřeném prostoru 8 hodin denně, pět dní v týdnu
jenže to dítko tráví těch 8 hodin i s učitelkou ![]()
@Kačka5991 píše:
@Twixinka
Tak mi ukazte podložené informace, ze očkování na 100% nemůže zapůsobit zadne následky, prosim. Vy fanatiku. Tudíž není vyloučeno, ze autismus nemůže způsobit očkování. Ja tady jen uvádím, co očkování může způsobit. A já odmítám vystavit dítě riziku, ze bude mít následky. Chapete to, konečně ?
a ty máš nějaké podložené informace, že očkování způsobuje ve 100% autismus? Nebo v kolika procentech to podle tebe je?
@lucenka píše:
jenže to dítko tráví těch 8 hodin i s učitelkou
a? co to má společného s tím, že těch 8hod tráví i s tím neočkovaným dítkem? proč mu to riziko trošku nezvýšit, že?
a ty víš, že ta učitelka je nebo není přeočkovaná?
aha, chápu, v hromadě textu utopit podstatné, jak obvyklé ![]()
@Kačka5991 strasne se v tom placas a jsi smesna
za kazdou cenu se tu snazis prosadit neockovani,ale Tvoje argumenty jsou argumenty nekoho,kdo si jen neco malo nekde precetl,neceho se chytil,nasel si k tomu dalsich par nepodlozenych informaci a ted je proste jasne,ze nemuzes ustat tu smrst argumentu proti tomu Tvemu
a vubec uz me ta komunikace s Tebou nebavi,to je jak mluveni do dubu
![]()
@Keyllah píše:
a? co to má společného s tím, že těch 8hod tráví i s tím neočkovaným dítkem? proč mu to riziko trošku nezvýšit, že?a ty víš, že ta učitelka je nebo není přeočkovaná?
aha, chápu, v hromadě textu utopit podstatné, jak obvyklé
ne nvevím, ale ta učitelka s největší pravděpodobností neočkovaná bude. A tráví s těmi dětmi stejně času. Takže pokud má někdo strach z neočkovaného dítěte ve třídě s jeho očkovaným dítětem, tak by měl mít strach i z té učitelky.
@Keyllah
Studie na to nejsou, farmaceutický průmysl to neprizna, protože by to vyvolalo paniku a vice odporu proti očkování. Procentuálně nevím, ale je uvedeno ze 1% dětí maji po očkování trvale následky, at je to ochrnutí, epilepsie, nebo tolik diskutovaný autismus. Je to sice zanedbatelné procento ale i to me odrazuje a at chci nebo ne, mám o své dítě strach. Proto jsem syna nechala premerit u homeopaticky technikou EAV, která zhodnotí jeho imunitu s vakcínou a určí, zda očkování zvládne bez újmy. Dvě hexy byly v pořádku, brzy necháme změřit třetí a pote i MMR, jestli ma paní homeopatička vzorek teto vakcíny. Pokud mi řekne ze MMR nemá, očkovat ji nenecham
@Twixinka
Já se nesnazim prosadit neockovani, to je vaše fantazie. Já s očkováním souhlasim, ale možné následky me děsí, vy to furt nechapete 🙂 kdybych byla proti úplně, nenechala bych si syna očkovat vůbec ![]()
@lucenka píše:
ne nvevím, ale ta učitelka s největší pravděpodobností neočkovaná bude. A tráví s těmi dětmi stejně času. Takže pokud má někdo strach z neočkovaného dítěte ve třídě s jeho očkovaným dítětem, tak by měl mít strach i z té učitelky.
tak až ti tu někdo napíše, že nemá strach z nepřeočkované učitelky, ok. Ale tady se píše o neočkovaném spolužákovi, který 100% očkovaný není, zatím co u té učitelky si to jen domýšlíš
tím, že nebude přeočkovaná učitelka, se nějak zmenšuje riziko, že to dítko dostane od neočkovaného spolužáka? to asi ne, že ![]()
@Keyllah píše:
tak až ti tu někdo napíše, že nemá strach z nepřeočkované učitelky, ok. Ale tady se píše o neočkovaném spolužákovi, který 100% očkovaný není, zatím co u té učitelky si to jen domýšlíštím, že nebude přeočkovaná učitelka, se nějak zmenšuje riziko, že to dítko dostane od neočkovaného spolužáka? to asi ne, že
ne, ale můžeto dostat od neočkované učitelky nebo od očkovaného spolužáka (nezjišťuje se množství protilátek po očkování a ne všem se vytvoří)