Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Když se místo vpichu potře ranní rosou nasbíranou za svitu luny, bude to cajk ![]()
@Bídžej určitě neeeee
to bude mít vědecký podklad jistě! Třeba, že doktorka i sestřička vyly celou noc na měsíc a přes den se jim tak třepaly ruce z únavy, že by se netrefily ani do koňské zadele, natož do něžné dětské žílečky
![]()
A proč by se to jako nemělo? Vzhledem k počtu očkování je celkem slušná šance, ze kluci něco během úplňku dostali a reakce teda porád stejná - v pohodě ![]()
@neila píše:
@Bídžej určitě neeeeeto bude mít vědecký podklad jistě! Třeba, že doktorka i sestřička vyly celou noc na měsíc a přes den se jim tak třepaly ruce z únavy, že by se netrefily ani do koňské zadele, natož do něžné dětské žílečky
![]()
@Průzkumník píše:
http://lunarni-kalendar.najdise.cz/
To je dobrá hovadina, co mám jako prvního března sušit, kosit a zavařovat? První jarní kopřivy?
To si ani s tím vymýšlením někdo nedal moc práce.
Rozhodně by jsi neměla o úplňku očkovat! Co kdyby byla mudra upír?
@Janli To si pleteš, upíři jsou OK, ale vlkodlaci se mění na vlky! ![]()
Tývado ja uz se nedivim, že si vsude delaji srandu z neockoezobiomatek ![]()
Chapu tvuj dotaz, ockovat bych normalne nechala, treba muj syn je behem uplnku vice na facku, spatne spi atd. A to bude mit 6. Jako miminko jsem presne vedela,ze je kolem 20.
Ale ockovani bych neresila. ![]()
Já i syn kolem úplňku hůře spíme, takže jsme více unavení. I přesto jsem se neohlížela na to, jak vypadá měsíc, když jsme šli na očkování. Pokud se řídíš lunárním kalendářem a je to pro tebe bible svatá, tak na očko v úplňku nechoď. Mě je buřt, co se tam píše.
Potrebujes psa z krve anglicke 9. vrhu po slunce zapadu, pomocnika znaleho magicke formule majiciho mec k probodeni psa, aby tento ve smrtelne kreci mandragoru ze zeme vytrhl. Tim korenem misto vpichu potri a suchym kluckem prelesti
![]()