Očkování - argumenty pro dr

6024
8.4.14 10:38

Ockovani argumenty pro dr

Ahoj!
Zdravim vsechny, zejmena pak neockovaci maminky a vsechny co ockovani rozumi :kytka:
Mam mesicni miminko a byla jsem rozhodnuta ockovat pediacelem a ockovani odkladat. Jenze nas ted ceka cesta do zamori (miminko bude mit necele 2 mesice) rekla jsem to nasi lekarce a ta chce pred odletem dat hexu a rotaviry, ze jinak SILENE riskuji!
Ja samozrejme chci pro sve dite to nejlepsi, cetla jsem hodne ohledne ockovani, ale potrebuju argumenty proti dr proc neockovat.
A reseni zustat doma neni. Letime za rodinou, manzeluv pribuzny ma rakovinu v poslednim stadiu, chceme se dustojne rozloucit a chce videt nase miminko.
Moc vam dekuju za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
85334
8.4.14 10:40

@Vemas a kam konkretne se chystate? To zalezi i na tom, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
8.4.14 10:41

Argument? že dřív jak v CELÝCH 2 měsících se očkovat nesmí :nevim: a říkat i může co chce, nutit tě nemůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
8.4.14 10:41

@blumen usa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
8.4.14 10:44

Jestli chceš pro miminko to nejlepší, tak bych raději poslouchala dr! Asi ví, o čem mluví, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
8.4.14 10:46

@Vemas Tak jednak se očkovat před druhým měsícem nemá a jednak stále je to jen Tvé rozhodnutí. Argumenty nepotřebuješ, stačí důsledné: ne, děkuji, očkovat teď nechci a ano, znám rizika a tím končím debatu :nevim:
S tím se mudra musí smířit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
8.4.14 10:46
@Iveta225 píše:
Jestli chceš pro miminko to nejlepší, tak bych raději poslouchala dr! Asi ví, o čem mluví, ne?

jo, to jo. většina pedistrů lepě papouškuje to, co tvrdí výrobci vakcín. holt peníze jsou všemocné :roll: (nejsem úplně striktně proti veškerému očkování, ale očkovat ani ne 2m dítě je hazard.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
8.4.14 10:47

Taky bych neriskovala a ockovani dala, preci jen mimi nema imunitu jeste dost silnou jako treba rocni dite, kdyby si neockovala a pak se neco stalo tak si to budes vycitat mnohem vic nez jedno ockovani navic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
8.4.14 10:49
:nevim:

Příspěvek upraven 08.04.14 v 10:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
8.4.14 10:49

Pokud pojedete v necelých 2 měsících, tak to očkování by mu musela dát těsně před odletem, ne? Argumentovala bych tím, že mám strach z nežádoucích reakcí (zámořský let s miminem s horečkou asi nebude nic moc) a nechceš dítě zatěžovat najednou očkováním a náročnou cestou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
8.4.14 10:50

Pokud vim, tak se ockuje nejdriv od 9tydne, coz v necelych 2m mit nebude a vic bych se s doktorkou nebavila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
8.4.14 10:51

@Marlej ja se prave bojim, ze to ockovani mu naopak imunitu narusi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090

@Marlej a kdyby očkovala tak brzy a dítko mělo reakci tak si to vyčítat nebude? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436

Rotaviry se očkují už 6. týdne, ale nepovinné a placené očkování nemůže nutit už vůbec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
8.4.14 10:52
@Iveta225 píše:
Jestli chceš pro miminko to nejlepší, tak bych raději poslouchala dr! Asi ví, o čem mluví, ne?

ne vždy doktoři ví co mluví, nebo spíš za ně mluví peníze či pohodlnost mít to rychle za sebou. Jsem pro očkování, ale rozumně, ne to cpát do ani ne dvou měsíčního prcka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek