Reakce na čtvrtou Hexu - jet k dr.?

zrzana2
7.4.14 19:57

reakce na ctvrtou hexu jet k dr?

Tak jdu z dotazem. Dcera teď usnula. Partner není doma a já mám řidičák chvíli l, takže pokud tak do nemocnice pojedu mhd. Před chvílí jsem tam volala a sdělila jsem že jsme byli ráno na očkuí a že cca od čtyř hodin dcerka jen leží, nemohu ji vzít do náruče, nezkousi vstat, normálně vykládá, ale.je jak placka. Pediatricka na pohotovosti mi řekla, že mi nijak nepomůže, že mám jet zítra k obvodakovi. Já nevim. A ten mi pomůže jak? Snad jsou v nemocnici nějak vybavení. Asi se ptám jak trubka. Některé mé tu sepsujou, ale já si teď fakt nevím rady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6806
7.4.14 20:00

Nevstava, protoze ji boli nozka nebo jinak? Detska neurologie je pripadne v dosahu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
7.4.14 20:00

Jak jí nemůžeš vzít do náruče? Proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.4.14 20:01

@zrzana2 z jakého důvodu nevstává? :think: jako tohle nezní moc dobře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
7.4.14 20:02

Tak to bych nepodcenila, na nic nečekej, klidně volej záchranku, pokud už větší dítě najednou nevstává, tak je to divný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
7.4.14 20:02

Tak to bych nebyla moc klidná, kdyby mi dítě 4 hodiny jen leželo :? jak reaguje když ji chceš vzít do náruče? jako bolí ji něco? a kolik jí vlastně je, předpokládám okolo roka, když čtvrtá hexa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.14 20:03

Já bych jela a to hned a nenechala se odbýt. Že předtím normální dítě je teď jak hadrová panenka, je pěkný humus, vypadá to na nějakou neurologickou komplikaci (ale jsem laik). A hlavně ji už nenechej ničím očkovat.

Příspěvek upraven 07.04.14 v 20:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
7.4.14 20:03

Já bych tedy plašila, pokud je až tak apatická (a není to dané teplotou)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
7.4.14 20:04

Okamžitě řve jak tur. Před chvílí jsme byli ještě se psem tak jsem ji přenesla do kocaru. Plakala. Tam ležela relativně v klidu ani si nesedala a to jedost temperamentní. Dětská neuro je cca hodinu mhdckem

• Citovat
  • Upravit
zrzana2
7.4.14 20:05

19mesicu. Nic tak jedem

• Citovat
  • Upravit
@zrzana2 píše:
Okamžitě řve jak tur. Před chvílí jsme byli ještě se psem tak jsem ji přenesla do kocaru. Plakala. Tam ležela relativně v klidu ani si nesedala a to jedost temperamentní. Dětská neuro je cca hodinu mhdckem

Zavolej záchranku, ať se nemusíte kodrcat MHDéčkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
@Tarinka píše:
Tak to bych nepodcenila, na nic nečekej, klidně volej záchranku, pokud už větší dítě najednou nevstává, tak je to divný.

S tím souhlasím, určitě lepší záchranka, než MHD…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680

Buď zazvoň na souseda, ať vás odveze, nebo si zavolej záchranku a už tady nemedituj, todle může bejt průser…nemusí, ale může…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@zrzana2 píše:

twl.. to bych riskla fičet tim autem - nebo volala rovnou rychlou. Tohle rozhodně normální není - evidentně reaguje bolestivě i na Tvůj dotek. Bych už v té nemocnici byla. Na nějaký mhd se vykašli - řidičák máš, ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SasankaB
7.4.14 20:06

@zrzana2 A nemáš telefon na doktorku? Já bych ho sehnala a volala jí domu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek