Reakce na čtvrtou Hexu - jet k dr.?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2608
7.4.14 22:26

@terinka4444 prosim, muzu se zeptat, jak pokracovala reakce tve dcerky na prvni MMR? Tenkrat jsem to nedocetla, ale vim, ze ji bylo ouvej…diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
7.4.14 23:04

Tak si nás tu nechali ležím s alou kojim. Dle neuro je ok. Ale reakce se jim nelíbí a pár dní tu budeme

• Citovat
  • Upravit
31672
7.4.14 23:09
@zrzana2 píše:
Tak si nás tu nechali ležím s alou kojim. Dle neuro je ok. Ale reakce se jim nelíbí a pár dní tu budeme

tak se držte :hug: a dej vědět jak to dopadne. věřím že to bude ok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
7.4.14 23:12

Držím palce ať je to jen přechodná reakce a malá je brzo OK. Kojit, mazlit, chovat. V žádném případě nenechávat prcka jet na nějaké vyšetření samotné, vždy si vydupat přítomnost, další stres by mohl jen uškodit. Chce to pevné nervy, se zdravotníky to nebude lehké, ale jde to.
PS: jsem myslela, že neočkujete, před týdnem jsi mi posílala mail o školce…??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
7.4.14 23:12
@zrzana2 píše:
Tak si nás tu nechali ležím s alou kojim. Dle neuro je ok. Ale reakce se jim nelíbí a pár dní tu budeme

Drzte se!!!
A azz Ti budou tvrdit, ze tohle ROZHODNE NENI nasledek ockovani, nedej se :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
7.4.14 23:20
@farska píše:
Drzte se!!!
A azz Ti budou tvrdit, ze tohle ROZHODNE NENI nasledek ockovani, nedej se :hug: :hug: :hug:

přesně tak. hlavně ať se to nahlásí do očkovacího centra, nebo kam se to hlásí. bohužel myslím že je propastný rozdíl mezi počtem nežádoucích účinků nahlášených, a skutečně proběhlých :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
7.4.14 23:23

Neockuji priorix. Do hexy mě uvrtal muz s mudr. Jsem pěkná kráva. Kdybych o tom nic nevěděla tak si ještě řeknu budiž. Ale takhle jsem fakt debilni

• Citovat
  • Upravit
zrzana2
7.4.14 23:25

Jsou tu hodní. Doporučuji už neickovat nebo odkládat. Jezisi jajsem úplně pitomá

• Citovat
  • Upravit
212
7.4.14 23:27

Zrzana2 aha, mě to hned trklo, že je to divné… dovedu si představit jaké máš výčitky. Neznalost je někdy milosrdnější, než informovanost. Malá bude OK :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
7.4.14 23:32

Jo, já měla minulý týden telefonní výstup s dětskou. A to jen kvůli tomu, že chci malé odložit první priorix o měsíc. Bylo mi vyhrožováno, že malá dostane spalničky a nevezmou ji do školky. Malé je 17 měsíců 8o
@zrzana2 přeju ať je malá v pořádku! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrejka88
7.4.14 23:35

@zrzana2 hlavne, ze jste pod dohledem! Urcite se to brzy zlepsi. Nic si nevycitej, vsichni slepe verime doktorum :evil:

• Citovat
  • Upravit
zrzana2
7.4.14 23:35

Malá. bude ok. Prostě musí být. Mám zdravou krásnou šikovnou holku

• Citovat
  • Upravit
15710
7.4.14 23:38

@zrzana2 malá bude určitě fit. Hrozně moc držím palce! :hug: Hlavně si ohlídej, at jí to zapíšou do karty a hlásí se to na SUKL atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
7.4.14 23:39
@zrzana2 píše:
Malá. bude ok. Prostě musí být. Mám zdravou krásnou šikovnou holku
:hug: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938