Reakce na čtvrtou Hexu - jet k dr.?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
516
7.4.14 23:45

Opet se to potvrzuje… naprosto jasne prokazatelne, ze ockovani je svinstvo. Ja bojuji s tchýní ale muz uz je na moji strane :dance: mame jit za tri dny na 4.davku hexy a opet me to utvrdilo v tom, ze odmitneme. Jednoznacne… a MMR v zadnem pripade, to je udajne nejvetsi svinstvo. Mam kamaradku, ktera se o to hodne zajima a spoustu deti skoncilo s tezkym postizenim i autismem… je to hnus. A pak lekari kdyz se neco takovyho stane, tak neprikladaji ockovani jako duvod, je to k blití (pardon). Zakladatelce preji pevne nervy, vse bude ok :)

Vsem maminkam, ktere se rozhodly ockovat doporucuji posilit pred ockovanim organismus, nadopovat dite vitaminem C a podporit imunitu a pak se uz jen modlit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
7.4.14 23:45

@zrzana2 no jediné co je na tom v uvozovkách pozitivní je to, že tím můžeš argumentovat k přijetí do školky, taková reakce je jasná kontraindikace k dalšímu očkování. Vydupej si zprávu o nežádoucím účinku, hlášení na SÚKL, Dr. Vám napíše na přihlášku: " nedoočkováno z důvodu zdravotního stavu" nebo tak něco a jsi co se týče školky z obliga.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
7.4.14 23:46

MUDr Elekova bojuje proti ockovani uz dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
7.4.14 23:49

V klidu. Mám načteno dost. Já jsem královna všech ovcí fakt. Prostě jsem musela to zkoušet tak dlouho dokud se fakt něco nevysralo. Teď už forever věřím jen síle svoji holčičky

• Citovat
  • Upravit
516
7.4.14 23:51
@zrzana2 píše:
V klidu. Mám načteno dost. Já jsem královna všech ovcí fakt. Prostě jsem musela to zkoušet tak dlouho dokud se fakt něco nevysralo. Teď už forever věřím jen síle svoji holčičky
:hug: :hug: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
8.4.14 00:13

@zrzana2 Nase starší měla po očku problémy, pomohl detox pomocí joalis, vše co jsme delali, děláme je na mnou sepsanem webu, pokud chces, pošlu Ti link do SZ.
Tak těžkou reakci neznám, můžeš se mailem poradit s naši joalis poradkyni, co by doporučila. www.detoxikace-Jana.cz
Můžeš se poradit s paní podhornou, Kapičky naděje, obracejí se na ni rodiče s detmi, ktere ockovani nezvladly.
Prvni pomoc nyni: sobe vysoké dávky cecka do stavy, at přechází k miminku více tohoto vitaminu, úlevu přináší hořčík, opět sobe volne prodejny magnesii lactiti aspon 2 tabl 3× denne vždy po jídle, rybi tuk muže ochránit centra v mozku, opět vyšší dávky sobe. Můžeš hořčík po kojeni dat i malé, at je úleva rychlejší.
Pokud budes chtít, pošlu ti mailem knihy v PDF, ktere Ti mohou velmi pomoci. Stačí poslat mail adresu do SZ.

DRŽÍM PĚSTI PRO ŠTĚSTÍ, at mala je brzy v pořádku a vše zvládnete. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
8.4.14 00:22

Díky bubii, tvůj web znám. Tvůj příběh jako mnoho jiných sledují. Některé vitamíny beru. Ccko a rybí tuk doveze chlap až dorazí z cest. Já se ti ozvu. A díky

• Citovat
  • Upravit
zrzana2
8.4.14 00:27

Masakr je ze teď vůbec nechápu proč jsem to udělala a zaboha si nemohu vzpomenout na důvody co mě vedly malou naockovat

• Citovat
  • Upravit
9024
8.4.14 00:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
8.4.14 00:37

My ockovali protože:

• jsme všichni ockovani a přežili jsme to
  • nebudeme tak paranoidní, ze by dětem pichali riskantní látky, přece je tu nejaka spolehlivá kontrola :roll: a spolehlivý výzkum
  • nemáme na pokuty a nezvladneme opletacky s úřady
  • dítě nebude moct chodit do MŠ (kde jako budeme brát peníze na život, kdyz nepůjdu do práce?)

A dopadlo to jak to dopadlo. Naštěstí svou inteligenci a denodenni usilovnou peci dozene vrstevníky do nástupu do 1. třídy. Ale ty nervy, sáhli jsme si na pomyslné dno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
8.4.14 00:40

Jo poslední dva body ovlivnily mé. Ten první je výsada meho může. Je to starší chlap a toto bere jinak. Jak vedle mě v pohode leží. Bubacek můj malinkej

• Citovat
  • Upravit
9024
8.4.14 00:46

@zrzana2 Zda se ti lepší? Možna ty sama jsi více v klidu, kdyz mate za sebou jistotu lékařského personálu.
At je brzy vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
8.4.14 00:52

Jsem vice v klidu, ale mám i strach usnout. Lepší není. Doma taky usla ale stačilo zavadit o tu nozicku a bylo na prd. Prostě spí. A je sladká. Ráno to zdaleka dobře nebude, to je jasné.

• Citovat
  • Upravit
9024
8.4.14 01:01

@zrzana2 Volat Elekové asi nechces, ze? Ještě jsou výborní homeopaté Pavel Opelka a Petr Zachariáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.14 06:04

@Bubiii Ať jste brzy v pořádku.

Syn měl slušnou reakci na přeočkování v 10-ti letech (boostrix), nové doktorka už ho po té zkušenosti nechce ničím jiným očkovat ( cca 2 týdny bolest hlavy, svalů, místa vpichu, nevolnost - přestal jíst a pít, později při chůzi byl tak unavený, že zavíral oči a málem sletěl ze schodů).
Po prvním očkování infanrixem (jako miminko) se mu do druhého dne rozjel ekzém a to se opakovalo i po dalších dvou dávkách a bývalá lékařka to neřešila.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek