Reakce na čtvrtou Hexu - jet k dr.?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
8.4.14 09:58
@Luisiana píše:
@terinka4444 Děkuji, to si budu pamatovat. 5 kuliček do vody?

já používám plastovou lžičku, dám na ní vodu, nasypu kuličky a ony se do půl hodiny rozpustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
8.4.14 09:58

@Divine on byl u toho telefonátu. Pak mi říkal, že jsem mu měla dát telefon, že by jim to vysvětlil. To je možné, ale přítel když je naštvaný nevidí si do úst, takže jsem se obávala, že by se sestra s lékařkou o sobě dozvěděly nehezké věci :oops:
Já právě neumím argumentovat, ale za tímhle krokem si stojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
8.4.14 10:02

@zrzana2 To je super!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
8.4.14 10:03

@terinka4444 to je zvláštní, že ti vyhrožovali udáním :think: oni neví, že by tím porušili lékařské tajemství, kdyby šířili to, že tvá dcerka není očkovaná, potažmo na tebe ještě bonzovali socce nebo hygieně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
8.4.14 10:03

@terinka4444 já to mám podobně s očkováním na meningokoka. Syn ho má, dceři jsem ho chtěla dát taky, ale pořád mám vnitřní pocit, že neudělám dobře. Přitom nevím proč, nikdy nereagovala hůř, než zvýšenou teplotou. Rozhodla jsem se, že ho mít nebude. Kdyby měla blbou reakci, v životě bych si neodpustila, že jsem ten vnitřní hlas neposlechla. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
8.4.14 10:09
@mmuerka píše:
@alifie to je zvláštní. V tom případě by 90% seniorů mělo mít zákaz lézt mezi těhotné, poněvadž nejsou očkovaní a tím pádem mohou být přenašeči. Proč to nikdo neřeší? :think:

Nejspíš proto, že všechny ženské v plodném věku jsou naočkované, nebo zarděnky prodělaly. :mrgreen: Ve skutečnosti si myslm, že ten kdo o celoplošném očkování v ČR rozhoduje, si nechal od výrobce namluvit, že očkovat vše v batolecím věku je pro děti lepší, protože místo tří píchanců dostanou jen jeden. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
8.4.14 10:14

@zrzana2 Hned jak jsem se dnes dostala k PC musela jsem mrknout, jak jste s malou na tom… Jsem moc ráda, že už se lepší ;) Vypadá to, že to pro tentokrát dobře dopadlo :hug: Je to silná holčička :potlesk: :potlesk: Jo a mimo téma, chci se zeptat, jak jste nakonec jeli do té nemocnice. Dala jsi to MHD? Nebo jsi volala rychlou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
8.4.14 10:27

@alifie namluvit? Spíš si myslím, že si to nechal řádně zaplatit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
8.4.14 10:39

@terinka4444 Díky, já to zase dávám do plastové stříkačky a zaliju vodou a nechám rozpustit ve stříkačce a podle potřeby dávkuju rovnou do pusy. Malou to baví. Dávám teď skoro denně chamomilu, dost jí trápí zuby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.4.14 10:41
@mmuerka píše:
@terinka4444 to je zvláštní, že ti vyhrožovali udáním :think: oni neví, že by tím porušili lékařské tajemství, kdyby šířili to, že tvá dcerka není očkovaná, potažmo na tebe ještě bonzovali socce nebo hygieně?

já právě nevím, neorientuju se, tak jsem se ptala tady, taky jsem myslela že nesmí nikomu nic říct, tady holky psaly, že jo, že to řekne a že půjdu na socku, tam řeknu své důvody, proč odkládám a tím se to pravděpodobně vyřeší, jen tam zůstane záznam. To jsem se dozvěděla tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.4.14 10:44
@Kakika píše:
@terinka4444 já to mám podobně s očkováním na meningokoka. Syn ho má, dceři jsem ho chtěla dát taky, ale pořád mám vnitřní pocit, že neudělám dobře. Přitom nevím proč, nikdy nereagovala hůř, než zvýšenou teplotou. Rozhodla jsem se, že ho mít nebude. Kdyby měla blbou reakci, v životě bych si neodpustila, že jsem ten vnitřní hlas neposlechla. :think:

jo, přesně, tak je člověk fakt bezradný. Tak se pídí, proto se ptám, ne že bych rýpala, mně je očkování ostatních dětí celkem jedno, ptám se k ucelení a vytvoření vlastního pevného názoru na očkování mých dětí. Proto se ptám, jestli někdo stoprocentně nerozhodnut očkovat má nějaké studie, statistiky, prostě něco, čím je jeho rozhodnutí podloženo a je to něco, co třeba mně uniklo. Jenže se to stejně nikdy nedozvím, většinou jsem rychle utnuta. A tak nejsem neočkovací tip z přesvědčení, tápu, bojím se, zároveň mám výčitky, co když průběh nemoci, na kterou mohla být očkovaná bude špatný. Plácám se v tom už dva roky a stejně jsme se ničeho nedobrala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
8.4.14 10:48

@terinka4444 pokud chceš odklad nemají právo tě udat. Oni v podstatě nemají právo udat ani maminu, co očko úplně odmítne. Jediný, co můžou a musí je to, že nedají razítko a souhlas s nástupem prcka do školky, poněvadž podle těch sv. nských zákonů není dítě způsobilé a je potencionálním rizikem pro OČKOVANÉ děti, což je další blbost. Teda alespoň tak to chápu já :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.4.14 10:53
@mmuerka píše:
@terinka4444 pokud chceš odklad nemají právo tě udat. Oni v podstatě nemají právo udat ani maminu, co očko úplně odmítne. Jediný, co můžou a musí je to, že nedají razítko a souhlas s nástupem prcka do školky, poněvadž podle těch sv. nských zákonů není dítě způsobilé a je potencionálním rizikem pro OČKOVANÉ děti, což je další blbost. Teda alespoň tak to chápu já :think:
školka u nás nehrozí ještě dva roky. No podlehla jsem, první priorix má, druhý zase už řeším, sestra řekla za půl roku, to vychází na říjen, no to je utopie, to budou zas nemocný, tak musím nastudovat, kdy nejpozději se musí dát druhý priorix a připravit se na boj.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
8.4.14 10:58

@terinka4444 nejpozději nikdy, tedy podle mě. Já mám zato, že stačí ta jedna dávka. Je to sice minimum, ale dle mého stačí :think: pokud nedostane žádnou z těch nemocí do těch 10 let, tak by bylo lepší nechat dát druhou dávku. Ale tady podle mě jde fakt o přístup doktorky. Ta moje je ta známá tabulková, která neuznává jakoukoliv odchylku od předepsaných mustrů :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
8.4.14 11:10
@mmuerka píše:
@alifie namluvit? Spíš si myslím, že si to nechal řádně zaplatit :think:
:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek