Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Připojuji se a opravdu držím palce, ať je malá brzo fit a není to nic vážného.
Jak já to očkování nesnášim
Moc držím palce, ať je to dobré!!! Mně malá po poslední hexe dvě hodiny plakala (normálně nikdy nepláče), jenom mi ležela na hrudníku, nechtěla vstávat, jíst, jen pít… Už jsem z toho byla na nervy a chystali jsme se jet k doktorce, pak jsem ji vynesla ven na zahradu, uviděla psa a hned byla veselejší. Ale ten den kulhala a byla unavená jak nikdy.
Myslím na Vás, hlavně ať je malá v pořádku ![]()
Když budeš moct, dej vědět, jak jste dopadli.
Achjo, tak je mi z toho zase pekne zle! Zakladatelce (hlavne tomu prckovi) preji, at je vse v poradku! Hlavne se nenechte odbyt!!!
A ted otazka na zbytek: davali jste vsichni 4. davku Hexy? A jak je to s jeji povinnosti, popr. ucinnosti vakciny bez ni? My na ni mame jit ted duben-kveten (skoro v 1,5 roce), ale mne se do ni proste nechce a po tomhle uz vubec ne! ![]()
A jejda, taky mě to čeká za dva měsíce, už tak to mám posunuté a nechce se mi…
Zakladatelce držím palec ať je vše v pořádku
@Andrejka88
My měli to jiné schéma, ale stejně se doočkovat muselo. A to na poslední hexe byla taky až v 17 měsících. Vím, že to musí být do roka od poslední vakcíny. Ale MMR dávat nebudu, to už máme v kartě zapsáno.
Držím moc palce ať je malá v pořádku! Tohle je moje noční můra.. Mám jít s dcerou na první dávku koncem dubna a bojím se tak jako nikdy ![]()
Já todle zažila se synem. První tři dávky vpohodě, jen u první zvýšená teplota. U čtvrtý dávky večer odpadl, jen ležel a naříkal. Nemohl se postavit na nohy.Na pohotovosti mi řekli co zakladatelce, že mám zítra k pediatričce a že na něj něco leze v kombinaci s vakcínou a proto mu je zle. Ráno se naštěstí na nohy postavil ale ještě asi tak týden šel občas stranou nebo se mu občas podlomily kolena. A naše (ted už bývalá) doktorka řekla že to si z nás jen dělá srandu ![]()
Chtěla jsem aby sepsala papír jako nepřiměřená reakce na očkování ale vysmála se mi do obličeje že sem přecitlivělá a že sem to určitě celý nafoukla.
Já todle zažila se synem. První tři dávky vpohodě, jen u první zvýšená teplota. U čtvrtý dávky večer odpadl, jen ležel a naříkal. Nemohl se postavit na nohy.Na pohotovosti mi řekli co zakladatelce, že mám zítra k pediatričce a že na něj něco leze v kombinaci s vakcínou a proto mu je zle. Ráno se naštěstí na nohy postavil ale ještě asi tak týden šel občas stranou nebo se mu občas podlomily kolena. A naše (ted už bývalá) doktorka řekla že to si z nás jen dělá srandu ![]()
Chtěla jsem aby sepsala papír jako nepřiměřená reakce na očkování ale vysmála se mi do obličeje že sem přecitlivělá a že sem to určitě celý nafoukla.
@Andrejka88 Malé je teď rok a měsíc a minulý týden jsme byli na poslední hexa vakcíně. Musím říct, že toto poslední očkování nesla nejhůř ze všech. Nevím jestli proto, že je starší… Každopádně první tři vakcíny měla horečky, při třetí i trošku nateklý vpich na nožičce. Ale vždycky to zaspala, nikdy v noci neplakala, byla klidná… Při této čtvrté měla také skoro 39 horečku, ale i blouznila (koukala do stropu a křičela Mimi… Mimi říká panence co má v kočárku…) Skoro celou noc nespala, kroutila se, plakala, nechtěla chovat, ležet, nic… jo a strašně rychle jí bušilo srdíčko
No bylo to zatím opravdu to nejhorší co jsme zažily… Naštěstí to trvalo cca 7 hodin a byl klid…
Jejda, až je mi z toho pěkně ouzko. Doufám, že malá bude v pořádku a že jste se nekodrcali mhdčkem. Nechápu, že tohle někdo na pohotovosti uzavře „stejně nepomůžeme“
Tohle si jako obvyklou reakci na očkování rozhodně nepředstavuju.
@fidela píše:
Já todle zažila se synem. První tři dávky vpohodě, jen u první zvýšená teplota. U čtvrtý dávky večer odpadl, jen ležel a naříkal. Nemohl se postavit na nohy.Na pohotovosti mi řekli co zakladatelce, že mám zítra k pediatričce a že na něj něco leze v kombinaci s vakcínou a proto mu je zle. Ráno se naštěstí na nohy postavil ale ještě asi tak týden šel občas stranou nebo se mu občas podlomily kolena. A naše (ted už bývalá) doktorka řekla že to si z nás jen dělá srandu
To snad ani není možný
To je mi strasne lito a je mi z toho az zle. Ockovani! Drzim moc palce, at je to v pohode!!