Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
https://www.novinky.cz/…iku-40366816 Že by konečně světlo na konci tunelu? Myslím v tom, že konečně někdo vyslyší i názory druhé strany tábora a možná se jimi bude i zabývat? Nechce se mi tomu ani věřit - po tolika měsících alespoň trochu naděje…
![]()
Osobně v tom teda žádnou naději nevidím. I přes tohle to bude pořád jenom o tom jestli se člověk nechá očkovat nebo ne.
@Oliverka28 píše:
Osobně v tom teda žádnou naději nevidím. I přes tohle to bude pořád jenom o tom jestli se člověk nechá očkovat nebo ne.
Pro mě už je jen zveřejnění tohoto článku malou výhrou. Ještě před pár dny bylo naprosto nemyslitelné, že by podobný článek někdo do veřejného prostoru vůbec vypustil. Tak snad do večera nezmizí. ![]()
Ať se dohadují, o čem chtějí. Kdo se skutečně nechce očkovat, ten se nedá, ani kdyby to bylo povinný. A kdo se očkovat chce, ten už je aspoň zaregistrovanej, ne-li rovnou udělanej.
Navíc, teď dělají záměrně bububu, ale před volbami papá Babiš jistojistě spasí celý národ, i ty neočkované, takový je to lidumil.
Člověk vždycky uvěří jen tomu čemu chce. Ať je to jakkoliv iracionální, vždycky sám sebe přesvědčí, že on má tu svou pravdu a ostatní se mýlí.
@Semtex píše:
Navíc, teď dělají záměrně bububu, ale před volbami papá Babiš jistojistě spasí celý národ, i ty neočkované, takový je to lidumil.
No, to víš, že to byla má první myšlenka.
Nejdřív naočkovat vše, co běhá (nebo vlastně ani běhat nemusí, stačí, že dýchá) a teď potřebuje zacílit ještě na těch druhých 50%, a ty spasí tím, že jim povolí hru na protilátky. Když už mu to dcera tak zavařila. ![]()
@modravlocka píše:
https://www.novinky.cz/…iku-40366816 Že by konečně světlo na konci tunelu? Myslím v tom, že konečně někdo vyslyší i názory druhé strany tábora a možná se jimi bude i zabývat? Nechce se mi tomu ani věřit - po tolika měsících alespoň trochu naděje…![]()
Ty kráso
aleluja
konečně twl
Jakých několik měsíců? Jde o kritiku nové změny, že se po prodělání nemoci nečeká s očkováním…
Bylo by fajn, kdyby se svět vrátil trošku do starých kolejí. Já jsem byla od začátku pro očkování.
@Sisika9 píše:
Jakých několik měsíců? Jde o kritiku nové změny, že se po prodělání nemoci nečeká s očkováním…
Třeba v tom, že se doteď nesmělo mluvit o tom, že po prodělání nemoci máš lepší imunitu než po očkování? A dlouhodobější? A že je v tom případě očkování ze zdravotního hlediska jen další zbytečné riziko?
@Sisika9 píše:
Dobře to tam napsal nějakej Mudr, že to do lidi perou hlava nehlava podle dostupnosti vakcín
masakr. Tohle tady celou dobu píšou lidi jako já, co jsou opatrnější. A byly to kecy. A teď to řekl i odborník na plnou hubu
a Prymula taky řekl svoje, že jim o zdraví lidí nejde
hukot
Ja nejsem zadnej odpurce ockovani a tohle mi prijde uplne ok
nevim teda, co slavite, ale o tomto se debatuje od zacatku roku. Minimálně na CT dost bezne resi, proc MZ neuznava protilatky jako variantu k očkování a testům.
Já jenom očekávám, že očkovani (čerstvě i já) budou mít stále „výhody“, protože jestli zavedou třeba na jaře plošné testování před vstupem do kadeřnictví, tak jim na třetí dávku s.eru. Nejvíc mě drtí, jak jdu do fakultky na ortopedii, sedí tam hodinu 50 lidí a test nikdo mít nemusí, ale odpoledne s klukem a 12 letou neteři nemůžu jít do prázdné cukrárny na zmrzlinu… Přitom tu cukrárnu si klidně ten, co se boji nákazy odpustit může, jen doplňuju, že na internetu je počet nakažených v obci nula.
@modravlocka píše:
Pro mě už je jen zveřejnění tohoto článku malou výhrou. Ještě před pár dny bylo naprosto nemyslitelné, že by podobný článek někdo do veřejného prostoru vůbec vypustil. Tak snad do večera nezmizí.
a co je na tom článku tak extra? vždyť se v něm nepíše nic jiného, než to co se běžně píše v posledních týdnech/měsících
není stanovena protektivní hladina protilátek, část odborníků si myslí, že to není potřeba, protože k ochraně stačí jakékoli množství protilátek, část odborníků je přesvědčeno, že jakékoli množství rozhodně dostačující není, část odborníků považuje za vhodné hlídat hladiny protilátek před očkováním, části to přijde zbytečné. nic nového pod Sluncem ![]()