Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@ludmilaadamkova píše:
Já jsem žádnou rakovinu nikdy neměla, tudíž je to nesmysl. Vlastně dost ppchybuju, že vůbec nějaká rakovina existuje. Celá rakovina je spiknutí farmaceutického koncernu.A myslím si, že to samé je i s antibiotiky!! Lidé bděte! Nejzte léky dávejte si bylinky. Uzdraví vás i myšlenka když je od srdce. Důležité je věřit a mít pozitivní mysl.
Kdo mě nezná samozřejmě těžká ironie.
On vlastně není ani infarkt a mrtvice. Taky jsem nic z toho neměla. Zrušit kardiologii, neurologii, neeurichirurgii atd. ![]()
Já nechala očkovat syna a bylo to zadarmo. Pravda, měl trochu řeči, proč se má očkovat proti rakovině děložního čípku, když žádný nemá, ale nechal si vysvětlit, že z ohleduplnosti k budoucím partnerkám.
@Bábrdl píše:
To je ale překvapení
Slečna „nejsem žádná antivax“ a další očkování před kterým něžně a citlivě varuje
Napis presne, co na mem prispevku neni pravda.
Popiras hlasene NU? Nutnost prohlidek? Sexualni opatrnost?
„Mam z vakciny respekt“ je znamkou antivaxu? To jsou mi novinky teda.
@Lucie_Sx píše:
Treba rakovinu jazyka nebo hrtanu na gynekologii fakt neodhali ![]()
@cecetka píše:
Treba rakovinu jazyka nebo hrtanu na gynekologii fakt neodhali
Ano. Taky ji neni tolik, ne…? Navic puvodni ucel to nebyl, tak tezko rict, nakolik je vliv ockovani prukazny. Uz jsem to pak nestudovala.
Pak jde o zhodnoceni rizika vs. benefitu individualne.
@Lucie_Sx píše:
A popírám snad, že jsi šikovný a chytrý antivaxer?
Popírám snad, že jsi dobrá manipulátorka?
Naopak, proto jsi tak nebezpečná.
Ty vždycky přiběhneš do každé diskuze o vakcíně jen zasít semínko pochybností a obav. A děláš to už roky a roky, dávno před covidem.
Kdybych věřila na peklo, řekla bych, že tam mají speciální místo pro takové zdatné agenty infekčních chorob. Ale nevěřím.
Do konce 13 let se očkování neplatí. Očkování hradí pojišťovna.
@Fee-bee píše:
Já nechala očkovat syna a bylo to zadarmo. Pravda, měl trochu řeči, proč se má očkovat proti rakovině děložního čípku, když žádný nemá, ale nechal si vysvětlit, že z ohleduplnosti k budoucím partnerkám.
Bude chráněný i proti ženám, které střídají partnery.
@Bábrdl píše:
A popírám snad, že jsi šikovný a chytrý antivaxer?
Popírám snad, že jsi dobrá manipulátorka?Naopak, proto jsi tak nebezpečná.
Ty vždycky přiběhneš do každé diskuze o vakcíně jen zasít semínko pochybností a obav. A děláš to už roky a roky, dávno před covidem.
Kdybych věřila na peklo, řekla bych, že tam mají speciální místo pro takové zdatné agenty infekčních chorob. Ale nevěřím.
Zasit seminko pochybnosti a obav??
Mas pocit, ze kolem vakcin na jakoukoliv obavu ci pochybnost neni misto?
Navic nesplnuju ani definici antivaxera (=je proti ockovani) ani definici manipulatora (=chce te dostat tam, kam nechces).
Osobně očkováná jsem ale bohužel pozdě, až v 16 kdy už jsem nebyla panna. Rozhodně pro očkování jsem a co nejdriv!!
I přes pozdní očkování se u mě víry projevily a ten pocit byl naprosto hrozný. Každý rok speciální kontroly, odštěpování kousků tkáně a lítost že jsem nebyla očkovaná dřív.. nejdřív si zjisti pořádně o co jde a nevěř každý kámošce co tomu kulový rozumí ![]()
@topazio píše:
Do konce 13 let se očkování neplatí. Očkování hradí pojišťovna.
Vsechny vakciny? To se zmenilo?.
@Lucie_Sx píše:
Zasit seminko pochybnosti a obav??
Mas pocit, ze kolem vakcin na jakoukoliv obavu ci pochybnost neni misto?
Navic nesplnuju ani definici antivaxera (=je proti ockovani) ani definici manipulatora (=chce te dostat tam, kam nechces).
Splňuješ naprosto definici obojího, jen jsi šikovnější než průměrný antivaxer. Ale techniku máš furt stejnou. Naběhnout, vyděsit, zasít semínko pochybnosti, ale zároveň se tvářit, že jakože o věci přemýšlíš a nejsi žádný antivaxer.
Tady máme tvůj názor na hexu