Očkování dcery

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9085
1.3.22 18:24

Koukám, že dámy od anti očkování covid přešly k anti očkování vůbec, nebo se vrátily?
Také jsem od Lucie atd. zaznamenala nějaký mimořádně hloupý příspěvek k politické situaci. Kde se tihle lidé (nechci přímo napsat tyhle kr..vy) berou? Oni je někde vyráběji nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5374
1.3.22 18:40
@inkakřivák píše:
@Takco Dobrá imunita je taková často opakovaná mantra. Ale má to chybičku - jak ti ji kdo určí? Co je Dobrá imunita? A jak může i Unita zabránit tomu, aby se ti třeba nějaké znaménko zvrhlo? Aby se benigní změnilo na maligní? Co s tím má co dělat imunita? Vůbec nic.
Cokoliv, co sníží riziko onemocnění rakovinou, je obrovský pokrok.

Imunita klesá úměrně se zvysenim stresu. Lékař me kdysi upozornil na riziko rakoviny právě v těžkém životním období.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5374
1.3.22 18:41
@šklíbakočka píše:
Koukám, že dámy od anti očkování covid přešly k anti očkování vůbec, nebo se vrátily?
Také jsem od Lucie atd. zaznamenala nějaký mimořádně hloupý příspěvek k politické situaci. Kde se tihle lidé (nechci přímo napsat tyhle kr..vy) berou? Oni je někde vyráběji nebo jak?

Mají i jiné zdtoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
1.3.22 18:45
@Takco píše:
Mají i jiné zdtoje.

Což znamená co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79891
1.3.22 18:46
@Takco píše:
Imunita klesá úměrně se zvysenim stresu. Lékař me kdysi upozornil na riziko rakoviny právě v těžkém životním období.

Tomu věřím. Ale ptám se, co je dobrá imunita a jak ji zmeris? A že stres imunitu snižuje je pravda. Ale na druhou stranu rakovinou onemocní i malé děti, které stres ve slovníku asi nemají. Prostě nikdy nemáš jistotu, nikdy. A stejně jako se otuzujes, abys třeba předešla zbytečnému nachlazení, je fajn využít i té možnosti očkování. Ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
1.3.22 18:52
@Takco píše:

Z toho by ovšem plynulo, že např. za 2. sv. války nebo po roce 1948 nebo po 1968 pomalu všichni dostali rakovinu. Což není pravda. Ani nevím, zda se zvýšil výskyt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10027
1.3.22 18:58
@inkakřivák píše:
Tomu věřím. Ale ptám se, co je dobrá imunita a jak ji zmeris? A že stres imunitu snižuje je pravda. Ale na druhou stranu rakovinou onemocní i malé děti, které stres ve slovníku asi nemají. Prostě nikdy nemáš jistotu, nikdy. A stejně jako se otuzujes, abys třeba předešla zbytečnému nachlazení, je fajn využít i té možnosti očkování. Ne?

Na Instagramu je matka, co má 2 leté dítě s akutní onkologickým onemocněním, které dosud kojí, krmí ho jen bio, používá vše non toxic, nikdy nemělo žádné léky a to dítě stres nemá. Taky se podivovala, jaktože má její dítě rakovinu, že nikdy nepočítala s tím, že by s jejím životním stylem mohlo její dítě onemocnět rakovinou. A to je to medička. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10027
1.3.22 19:02
@Takco píše:
Tahle vakcína chrání jen proti určitému druhu rakoviny děložního čípku. A slovy zkuseneho vakcinologa, nemůžeme vědět, co udela za padesát let.

A jak se ten zkušený vakcinolog jmenuje? A upřímně, nevíme co udělá spousta věcí za 50 let, přeci nebudeme dělat výzkum nějakého léku nebo očkování 100 let 8o Jinak já jsem očkovaná, obě své děti (dcera a syn) naočkuji. Mám v okolí min. 3 lidi, kteří měli velký problém s HPV viry. Jedna přišla skoro o celý čípek (promiskuitní není, kdyby někdo chtěl rýpat), kdyby byla naočkovaná (její rodiče na to tehdy neměli peníze), tak by si spoustu problémy ušetřila. Je jí 30 a už díky tomu nemůže mít další děti (a to by ráda).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79891
1.3.22 20:03

@Wani Ale to já chápu. Asi není na světě člověk, který by zprávu o téhle nemoci přijal se slovy no vždyť jo, tak mám rakovinu. A zejména ne u malého dítěte. To se musí logicky ptát každá máma, proč zrovna oni. Vždyť je to pořád ještě sázka do loterie. A i když vyhrají, to peklo léčby a ten strach z recidivy je hrozný. Takže já chápu i tu medicku, však je to máma jako každá jiná. A asi taky nikdo nepočítal s tím, že onemocní. A věřím tomu, že kdyby bylo očkování, že by své dítě očkovat nechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10027
1.3.22 20:17

@inkakřivák To ja chapu, ze ji to dostalo. Ale prekvapilo me, ze nekdo, kdo studuje nekolik let medicinu, se divi, ze te bio strava a nontoxic zivot neochrani pred vsemi rakovinami. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
1.3.22 22:46
@Anonymní píše:
Zdravím všechny maminky! Mam dotaz ohledně očkováni proti rakovině děložního čípku. Mam trinactiletou dceru a nabízí se nám očkováni proti rakovině děložního čípku. Mne se to tedy moc nelibi, ze by mi do dcery měli píchnout buňky s rakovinou (1), aby si pro to tělo vytvořilo protilátky. O financích ani nemluvim, jsou to tři (2) dávky a lékaři si jen chtějí namastit kapsy (3). Jaké s tim mate zkušenosti? Já take ockovana nebyla a jsem v poradku. Dekuji za všechny rady a ať deticky nezlobí.

Ad bod 1)
Totální nesmysl, očkuje se viru podobnými částicemi (a virus není nádorové onemocnění).

Ad bod 2)
Jsou 2 dávky.

Ad bod 3)
Všechny očkovací látky proti HPV jsou od 1. 1. 2022 plně hrazeny z veřejného zdravotního pojištění, lékař OL nakoupí, pojišťovna mu částku po správném vykázání zase vrátí. Jediné namastění kapsy jsou zhruba 2 stovky za aplikaci, za to si asi koupím Bugatti. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5374
1.3.22 22:55
@šklíbakočka píše:
Což znamená co?

Zajímani se o obor, čtení knih a článků, přednášky… Oči, uši otevřené různorodým uhlum pohledu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5374
1.3.22 22:59
@inkakřivák píše:
Tomu věřím. Ale ptám se, co je dobrá imunita a jak ji zmeris? A že stres imunitu snižuje je pravda. Ale na druhou stranu rakovinou onemocní i malé děti, které stres ve slovníku asi nemají. Prostě nikdy nemáš jistotu, nikdy. A stejně jako se otuzujes, abys třeba předešla zbytečnému nachlazení, je fajn využít i té možnosti očkování. Ne?

Každý z nás prý denně zničí několik rakovinných buněk (zjednodušeně řečeno). A o rozvinuté rakovině se mluví jako o nemoci duše. Často slychame, že nemocný musel změnit myšlení, aby se uzdravil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5374
1.3.22 23:03
@šklíbakočka píše:
Z toho by ovšem plynulo, že např. za 2. sv. války nebo po roce 1948 nebo po 1968 pomalu všichni dostali rakovinu. Což není pravda. Ani nevím, zda se zvýšil výskyt.

Taky se nedávno objevila informace, aniž si chci naběhnout :mrgreen:, že např. očkování proti obrně v určitych to rocnicich pravděpodobně může za vyšší výskyt rakoviny. Jde také o vliv prostředí. A někdy také o genetiku. :nevim: :,( Většinou se to ale spustí souhrou nějakých okolností, myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
1.3.22 23:59

@šklíbakočka alternativní. V politice třeba parlamentní listy, Aeronet, Otevrisvoumysl apod. Barvitě fušují i do očkování. Hlavně Covid byly úplné žně. Tváří se, jakoby vystudovali přinejmenším Harvard, přitom to dotáhli na Integrovanou střední školu v Horní Dolní s x letou praxí z oblasti mateřské navrh. A vůbec, nejlepší je číst takové názory od někoho, kdo zřejmě neprošel ani gymnaziální chemií, natož biologií. O relevantnosti studií, kterými se ohání, netřeba moc polemizovat, vzhledem k faktu, že do databází musí mít člověk často speciální přístupy skrze univerzity, kde člověk musí být minimálně studentem. “Četla jsem, že v Norsku”
pro mě není relevantní zdroj. To si může vycucat z prstu a následně elegantně naservírovat průměrný pacoš Jedličkova ústavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek