Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Bábrdl
Kdyz tady nakopiruju dostatecne mnozstvi tvych nizkointeligentnich prispevku, muzu oficialne napsat, ze jsi uplne blba? ![]()
@MKSP píše:
@Lucie_Sx Sexuální opatrnost ti fakt moc nepomůže, protože i když budeš mít pouze jednoho partnera, tak nemáš záruku že ti nezanáší a nenakazí tě.
To jsou slova lekare.
Ze zasadni pilire ochrany pred rakovinou jsou pravidelne prohlidky, kondom a sexualni zdrzenlivost (nestridat chlapy).
@Pudloslava píše:
@Bábrdl ja ti teda musim vyjadrit obdiv za to, jak udrzis v hlave, co kdo kam psal.
Tak hlavne vytahovani nesouvisejich prispevku a jejich prekrucovani je celkem v rozporu s pravidly slusne diskuze.
@Lucie_Sx píše:
@Bábrdl
Kdyz tady nakopiruju dostatecne mnozstvi tvych nizkointeligentnich prispevku, muzu oficialne napsat, ze jsi uplne blba?
Můžeš. V mnohých věcech jsem se v životě mýlila a udělala jsem chyby.
Ale nic to nezmění na tom, že ty jsi přesvědčená antivaxerka a manipulátorka. Tvoje manipulativní techniky jsme tu myslím rozebrala dost podrobně. Jsi velmi nebezpečná, protože jsi chytrá a navíc umíš vzbudit falešný pocit, že ti na tom, s kým mluvíš, záleží. (Jak to máš doopravdy se ukáže, když v nemocnici skončí dítě bojující o život a jeho matka lituje, že ho nedala očkovat. Toho hnisu, co z tebe vylezlo, to se jen tak nevidí…)
Vždycky přijdeš do KAŽDÉ diskuze o očkování „jakože s otevřenou hlavou“, zdůrazníš, že „nejsi žádná antivaxerka“, ale „zrovna tahle nemoc/vakcína, je vzácná, vakcína nebezpečná“, pak přidáš nějaký vymyšlený nebo polopravdivý neověřitelný příběh „někde jseme četla, že tuhle vakcínu myslím v Dáncku nebo Norsku zákazali, protože bla bla“no a pak dodáš nějaké pasicně agresivní moudro jako „ale to víš, je to na tobě, jak se rozhodněš, je to tvoje dítě“.
A teprve celkový pohled do všech diskuzí ukáže, že tuhle techniku používáš u všech vakcín. Spalničky, pneumokok, žloutenka, černý kašel, meningokok… Stačí si vybrat. Všude jsi a ZROVNA TUHLE vakcínu nedoporučuješ.
@Lucie_Sx píše:
Tak hlavne vytahovani nesouvisejich prispevku a jejich prekrucovani je celkem v rozporu s pravidly slusne diskuze.
To věřím, že ti to není příjemný, když se vždycyk snažíš v každé diskuzi vytvořit dojem, že mluvíš O ZROVNA TÉHLE VAKCÍNĚ a NEJSI ŽÁDNÁ ANTIVAXERKA a ono se pak ukáže, že to děláš v každé diskuzi o očkování. To to totiž naruší tvou techniku.
@Lucie_Sx píše:
Ona je jen ocitovala, obrazek si udela ctenar sam ![]()
@Pudloslava píše:
Ona je jen ocitovala, obrazek si udela ctenar sam
Teď ve jiné diskusi je prý příčinou vysokého cholesterolu a triacylglyceridů.
https://www.emimino.cz/…erol-456788/
@Havlova píše:
Teď ve jiné diskusi je prý příčinou vysokého cholesterolu a triacylglyceridů.https://www.emimino.cz/…erol-456788/
Díky.
Máme tady strašení vakcínou proti covidu… Trochu ohrané, ale patří to sem.
Já myslím, že když dostane šanci, postaví se na stranu každého známého patogenu.
Tahle vakcína chrání jen proti určitému druhu rakoviny děložního čípku. A slovy zkuseneho vakcinologa, nemůžeme vědět, co udela za padesát let.
@Takco píše:
Tahle vakcína chrání jen proti určitému druhu rakoviny děložního čípku. A slovy zkuseneho vakcinologa, nemůžeme vědět, co udela za padesát let.
Zatímco co udělá ta rakovina za padesát let, víme moc dobře.
Za mě je tahle vakcína pro většinu taky blbost. Tělo se zdravou imunitou si s virem poradí - aspoň tohle jsem četla. Kdyby ale už byl takový problém v rodinné anamnéze, tak bych o tom uvažovala, jinak asi ne
.
@Takco píše:
Ale chrání alespoň proti některému, chápeš, to je benefit! Jak říká paní onkolozka Tesařová - nikdy se nemáme ptát, proč zrovna já bych měla dostat rakovinu. Ptejme se, proč ne já? A věř, že zdravý životní styl tě jednoduše neochrání. Ani celoživotní nekuřáctví, abstinence a veganství proložené pravidelným zdravým pohybem. Klidně můžeš už za týden patřit mezi ně.
@Bábrdl píše:
Zatímco co udělá ta rakovina za padesát let, víme moc dobře.
Promiň, je mi líto, jestli máš špatnou zkušenost…
Jen cituju slova z jedné přednášky.
@inkakřivák píše:
Ale chrání alespoň proti některému, chápeš, to je benefit! Jak říká paní onkolozka Tesařová - nikdy se nemáme ptát, proč zrovna já bych měla dostat rakovinu. Ptejme se, proč ne já? A věř, že zdravý životní styl tě jednoduše neochrání. Ani celoživotní nekuřáctví, abstinence a veganství proložené pravidelným zdravým pohybem. Klidně můžeš už za týden patřit mezi ně.
Důležité pro dobrou imunitu, aspoň podle mě, je vyhýbat se stresu. Ale co všechno se na nás valí!
@Takco Dobrá imunita je taková často opakovaná mantra. Ale má to chybičku - jak ti ji kdo určí? Co je Dobrá imunita? A jak může i Unita zabránit tomu, aby se ti třeba nějaké znaménko zvrhlo? Aby se benigní změnilo na maligní? Co s tím má co dělat imunita? Vůbec nic.
Cokoliv, co sníží riziko onemocnění rakovinou, je obrovský pokrok.