Očkování dětí na covid 19

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81479
17.7.21 21:53
@zudina píše:
To, ze rodič necha píchnout do dítěte neschvalenou a neproverenou vakcínu jen kvůli tomu, aby se jim snadno cestovalo. To je podle mě smutné.

aha. tak pokud jde o neschvalene vakcíny, tak negativní postoj chapu. smutkem bych to nenazyvala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
19.7.21 17:23

Https://www. seznamzpravy. cz/clanek/v-otazce-ockovani-deti-proti-covidu-maji-cesti-vakcinologove-s-pediatry-jasno-170070
Rekla bych, ze toto stanovisko je totozne s tim, ktere poslala pediatricka jedne z uzivatelek ( a za ktere byla napadena, ze siri dezinformace).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.12.21 08:12

Zdravím…já jsem se tedy nechala naočkovat těmi jedy a byla jsem sama modřina, takže se mi srážela krev…řešila jsem aspirinem, no nicméně já sice Facebook nemám, ale podívejte se na video kde o tom hovoří Řiditel Motolské Nemocnice a už nebuďme hloupí…já mám děti 4 a očkovat je nenechám i kdybych si měla zaplatit učitele na doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
15.12.21 16:43

@nivaka a kde je ten rozhovor, všude vidím jen jak je pro očkování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
15.12.21 19:34
@nivaka píše:
Zdravím…já jsem se tedy nechala naočkovat těmi jedy a byla jsem sama modřina, takže se mi srážela krev…řešila jsem aspirinem, no nicméně já sice Facebook nemám, ale podívejte se na video kde o tom hovoří Řiditel Motolské Nemocnice a už nebuďme hloupí…já mám děti 4 a očkovat je nenechám i kdybych si měla zaplatit učitele na doma

Aspirinem, jo? Tak to rozhodne muselo zabrat, to urcite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
15.12.21 19:37
@nivaka píše:
Zdravím…já jsem se tedy nechala naočkovat těmi jedy a byla jsem sama modřina, takže se mi srážela krev…řešila jsem aspirinem, no nicméně já sice Facebook nemám, ale podívejte se na video kde o tom hovoří Řiditel Motolské Nemocnice a už nebuďme hloupí…já mám děti 4 a očkovat je nenechám i kdybych si měla zaplatit učitele na doma

zdravím

když se tvoří modřiny, tak je větší krvácivost, ne srážlivost, takže přesně naopak jak tvrdíte 8)

jedy to žádný nejsou

řešit aspirinem modřiny je blbost, protože po něm je krvácivost ještě vyšší, takže taky naopak

a ředitel Motola Ludvík vyzývá k očkování dětí, takže to se taky nepovedlo

:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
15.12.21 19:38
@Káťa19 píše:
@nivaka a kde je ten rozhovor, všude vidím jen jak je pro očkování

Ale, snad necekas nejaky odkaz? Vzdyt ten cely prispevek je plny nesmyslu… Od kdy se cloveku delaji modriny, kdyz se mu srazi krev? :mrgreen: A nerikej, ze to nevidis, prece nejsi uplne tupa, jak sama rikas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
15.12.21 20:06

@mroe prave,ze tomu neverim, tak se ptam na zdroj a ty uz me laskavě nech na pokoji!
proč se ptam je moje vec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66806
15.12.21 21:05
@Káťa19 píše:
@mroe prave,ze tomu neverim, tak se ptam na zdroj a ty uz me laskavě nech na pokoji!
proč se ptam je moje vec

kdyz tomu neveris, proc jsi dala :srdce:? No, proto, ze uveris kazdemu blabolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
15.12.21 22:00

@matkabagristy ze jsem dala :srdce: znamena, ze tomu verim? budes mi pocitat kolik komu davam srdci, tvoje starosti, fakt.

libi se mi na tom, ze nebude ockovat deti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
15.12.21 22:04
@matkabagristy píše:
kdyz tomu neveris, proc jsi dala :srdce:? No, proto, ze uveris kazdemu blabolu
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
15.12.21 22:06
@Káťa19 píše:
@matkabagristy ze jsem dala :srdce: znamena, ze tomu verim? budes mi pocitat kolik komu davam srdci, tvoje starosti, fakt.libi se mi na tom, ze nebude ockovat deti ;)

Logika bude tvoje silna stranka, to je videt skoro na kazdem prispevku. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66806
16.12.21 07:17
@Káťa19 píše:
@matkabagristy ze jsem dala :srdce: znamena, ze tomu verim? budes mi pocitat kolik komu davam srdci, tvoje starosti, fakt.libi se mi na tom, ze nebude ockovat deti ;)

vzhledem k tomu, ze dany prispevek je jedna lez vedle druhe, mozna i informace o neockovani deti je lez ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
16.12.21 14:41

Dr.Malone, vynalezce mRNA vakcin promluvil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66806
16.12.21 14:44
  • načítám...