Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Roušky a respirátory: Jak se o ně máme starat?
Sledujte: aktuální info o koronaviru na iDNES.cz
Přečtěte si článek: Které vakcíny zahrnuje doporučené očkování?
@zudina píše:
To, ze rodič necha píchnout do dítěte neschvalenou a neproverenou vakcínu jen kvůli tomu, aby se jim snadno cestovalo. To je podle mě smutné.
aha. tak pokud jde o neschvalene vakcíny, tak negativní postoj chapu. smutkem bych to nenazyvala
Https://www. seznamzpravy. cz/clanek/v-otazce-ockovani-deti-proti-covidu-maji-cesti-vakcinologove-s-pediatry-jasno-170070
Rekla bych, ze toto stanovisko je totozne s tim, ktere poslala pediatricka jedne z uzivatelek ( a za ktere byla napadena, ze siri dezinformace).
Zdravím…já jsem se tedy nechala naočkovat těmi jedy a byla jsem sama modřina, takže se mi srážela krev…řešila jsem aspirinem, no nicméně já sice Facebook nemám, ale podívejte se na video kde o tom hovoří Řiditel Motolské Nemocnice a už nebuďme hloupí…já mám děti 4 a očkovat je nenechám i kdybych si měla zaplatit učitele na doma
@nivaka a kde je ten rozhovor, všude vidím jen jak je pro očkování
@nivaka píše:
Zdravím…já jsem se tedy nechala naočkovat těmi jedy a byla jsem sama modřina, takže se mi srážela krev…řešila jsem aspirinem, no nicméně já sice Facebook nemám, ale podívejte se na video kde o tom hovoří Řiditel Motolské Nemocnice a už nebuďme hloupí…já mám děti 4 a očkovat je nenechám i kdybych si měla zaplatit učitele na doma
Aspirinem, jo? Tak to rozhodne muselo zabrat, to urcite.
@nivaka píše:
zdravím
když se tvoří modřiny, tak je větší krvácivost, ne srážlivost, takže přesně naopak jak tvrdíte ![]()
jedy to žádný nejsou
řešit aspirinem modřiny je blbost, protože po něm je krvácivost ještě vyšší, takže taky naopak
a ředitel Motola Ludvík vyzývá k očkování dětí, takže to se taky nepovedlo
@Káťa19 píše:
@nivaka a kde je ten rozhovor, všude vidím jen jak je pro očkování
Ale, snad necekas nejaky odkaz? Vzdyt ten cely prispevek je plny nesmyslu… Od kdy se cloveku delaji modriny, kdyz se mu srazi krev?
A nerikej, ze to nevidis, prece nejsi uplne tupa, jak sama rikas…
@mroe prave,ze tomu neverim, tak se ptam na zdroj a ty uz me laskavě nech na pokoji!
proč se ptam je moje vec
@Káťa19 píše:
@mroe prave,ze tomu neverim, tak se ptam na zdroj a ty uz me laskavě nech na pokoji!
proč se ptam je moje vec
kdyz tomu neveris, proc jsi dala
? No, proto, ze uveris kazdemu blabolu
@matkabagristy ze jsem dala
znamena, ze tomu verim? budes mi pocitat kolik komu davam srdci, tvoje starosti, fakt.
libi se mi na tom, ze nebude ockovat deti ![]()
@Káťa19 píše:
@matkabagristy ze jsem dalaznamena, ze tomu verim? budes mi pocitat kolik komu davam srdci, tvoje starosti, fakt.libi se mi na tom, ze nebude ockovat deti
Logika bude tvoje silna stranka, to je videt skoro na kazdem prispevku. ![]()
@Káťa19 píše:
@matkabagristy ze jsem dalaznamena, ze tomu verim? budes mi pocitat kolik komu davam srdci, tvoje starosti, fakt.libi se mi na tom, ze nebude ockovat deti
vzhledem k tomu, ze dany prispevek je jedna lez vedle druhe, mozna i informace o neockovani deti je lez ![]()
@Káťa19 píše:
https://www.facebook.com/…71228675620/https://www.epochtimes.cz/…mrna-vakcin/
proc si o tom neci nezjistis? Zas siris blbiny