Očkování mimíska

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
1.3.16 17:32

Tak důležitý snad je, jaký na to máš názor ty, ne? Ty o tom budeš rozhodovat.

• Citovat
  • Upravit
Nafrněná
1.3.16 17:32

Já jsem hrozná matka dala jsem na doporučení lékařky synflorix společně s hexou a světe div se nic se nestalo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4658
1.3.16 17:33

Pneumokoky ano, rotaviry ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
1.3.16 17:34

Davam prtavcovi ty povinne, takze hexa, synflorix, pak jsem dala jako + rotavity, videla jsem co to udelalo 3 detem z rodiny a na jipce tyden travit nehodlam s kostrickou potahnutou kuzi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3533
1.3.16 17:36

Dáváme povinné + Prevenar 13, ale rozhodovali jsme se sami po prostudování spousty materiálů. Ne podle toho co řekly nějaké „ženské“ na internetu. Je to tvoje dítě ne naše. A to, aby mu to doktorka nedala naráz, ale s rozestupy a taky za schéma 2+1 jsem musela bojovat a jsme za černé ovce, alternativní a nevím co ještě :?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
1.3.16 17:39

Dvě starší děti mají jen povinná, třetí má navíc na doporučení lékařů doockovany v roce a půl prevenar, kvůli problémům s ušima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
1.3.16 17:40

Dala jsem u obou deti jen povinne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
1.3.16 17:54

@Sim15 očkovala jsem hexu a prevenar 13. Rotaviry ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
1.3.16 18:54

Mimísek? To je mazec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
1.3.16 19:07

@Sim15
pneumokoky urcite ano, rotaky jsem nedala a po nasich zkusenostech toho dost lituju. Moje dite rotaviry sejmuly neskutecnym zpusobem. Nicmene neni idealni tvorit si nazor na zaklade nejake diskuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
1.3.16 19:20

Nepovinný bych nedala. a i ti povinný bych dala až na jaře, až bude hezky, klidně v půl roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
1.3.16 19:24

Pouze povinná, tedy Hexu.. Rotaviry nemají vůbec cenu, Pneumokoky jsou na zváženou, první syn je má, druhému jsme dali už jen Hexu..,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
1.3.16 19:32

Já dávala pneumokoky, protože synovec a neteř měli do tří let asi stokrát píchaný uši, takže jsem to nechtěla riskovat a dcera má tři roky a píchaný ucho ani jednou. Zánět sice měla, ale nerozjelo se jí to, antibiotika zabrala dřív. Ale taky to může být tím, že jsem ji do dvou let kojila :nevim: Nad rotavirama jsem uvažovala, ale v rodině nikdy takové problémy nebyly, tak jsem neočkovala, navíc jsem předpokládala, že budu do dvou let kojit :lol: ne-li dýl a jsem z vesnice, takže styk s veřejností nicmoc, skoro nula :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
1.3.16 19:33

Oboji je zbytecne a jen dite zatizi. Ja neockuju nic a maly mel v 15 mesicich pouze rymu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
1.3.16 19:51

Mimísek je nejspíše kombinace miminko-pejsek. Dáváme jen rozloženou hexu (hib) a vzteklinu. Zeptala bych se i na názor otce, i ten má do toho co štěkat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek