Očkování mimíska

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4215
2.3.16 00:37
@paola white píše:
@PapeJ a odpovis mi na otazku

Nevím, lékařskou zprávu jsem nečetla, jestli mu to vůbec dělali, protože mu to v nemocnici dost zanedbali. Pustili ho po týdnu domů, za 14 dnů tam byl zpátky, pak zase po týdnu domů, do týdne byl na JIPce a teď je na ARU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
2.3.16 08:36
@3HE píše:
pomohlo to?

Zatím nemůžu posoudit, má ho krátce. Taky jsem nechtěla zbytečně očkovat, starší děti nemají nic navíc, problémy nikdy nemely. Az to treti. A když člověk skončí ve špitále s ročním deckem na kapackach a ví, že původcem je pneumokok a tři na sobě nezávislí lékaři doporučí pneumokoka doočkovat, tak já jsem se teda jako tonoucí chytla stébla a dítě, které nemělo s predchozim ockovanim žádný problém, jsem naočkovat nechala. Vím, že to pomoct může a nemusí, rozhodla jsem se to zkusit.

Příspěvek upraven 02.03.16 v 12:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
2.3.16 10:13

rozhodnuti

Rozhodnutí je na nás, důležité je nedělat ho pod nátlakem a nenechat se vystrašit doktorem. Každé dítě je jiné a nejlíp ho zná máma. Ví jak je silné a odolné, jak moc bývá nemocné a jak snadno se uzdravuje. Nakonec je to spíš o pocitu… Jsme ženy a řídíme s intuici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
2.3.16 12:47
@agnesha píše:
Rozhodnutí je na nás, důležité je nedělat ho pod nátlakem a nenechat se vystrašit doktorem. Každé dítě je jiné a nejlíp ho zná máma. Ví jak je silné a odolné, jak moc bývá nemocné a jak snadno se uzdravuje. Nakonec je to spíš o pocitu… Jsme ženy a řídíme s intuici.

to je moc hezky řečeno :srdce: každopádně je potřeba krom intuice i trocha vědomostí o daném problému :-)

• Citovat
  • Upravit
237
2.3.16 13:06
@Lizzi píše:
to je moc hezky řečeno :srdce: každopádně je potřeba krom intuice i trocha vědomostí o daném problému :-)

S tim souhlasím. Myslela jsem to samotne rozhodnutí s nejlepšími znalostmi co člověk získá. Nikdy to nebude jen černé nebo bílé a nakonec je to prostě spíš pocit než tvrdá logika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
2.3.16 13:09
@agnesha píše:
S tim souhlasím. Myslela jsem to samotne rozhodnutí s nejlepšími znalostmi co člověk získá. Nikdy to nebude jen černé nebo bílé a nakonec je to prostě spíš pocit než tvrdá logika.
:) :palec:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek