Očkujete děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18136
26.12.21 11:53
@AstraG píše:
@bigl 12 let, 155 cm, 36 kg

Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
26.12.21 11:56

@bigl za to dcera je oplácaná. Je jí 9 a váhově je už téměř na stejno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79964
26.12.21 11:59

Lucie sx Čili domnívas se, že tatáž vakcína bude jinak působit u dospělých a jinak u dětí? Proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
26.12.21 17:23
@inkakřivák píše:
Lucie sx Čili domnívas se, že tatáž vakcína bude jinak působit u dospělých a jinak u dětí? Proč?

Vakcina ma branit tomu, ze clovek skonci v nemocnici na dejchaku.
Deti tam konci vyjimecne, takze na co vakcina…? K cemu jim je…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1844
26.12.21 17:33
@Lucy75 píše:
Hele, váhala jsem (dcery budou mít na jaře 13), ALE když jsem viděla ten slaboučký a de facto bezpříznakový průběh teď u jedné z nich, tak jim to do těla fakt cpát nebudu…Neměla ani teplotu, NIC… v okolí většina dětí také tak…Něco jiného je, když je dítě např. astmatik či kardiak, tam bych do toho šla.

U astmatika se bát nemusíš, astmatiky chrání léky, které dýcháme (bylo to víckrát psáno - a nebyly to konspirační weby). Lékařka z plicního mi řekla, že těžký covid má jen velmi málo astmatiků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79964
26.12.21 18:06
@Lucie_Sx píše:
U dospelych zatim jakztakz funguje to snizeni vazneho prubehu. U deti nevime.

Proc myslíš, že u dětí to fungovat nebude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30855
26.12.21 18:16

Puvodne jsem deti ockovat planovala, ted jsme vsichni cerstve po Covidu a nejsem si uz tak jista, volim vyckavaci strategii, mame cas. Synuv Covid byl den ryma a den zvysena, po poslednim ockovani mel snad 4 dny pres 38… Celkove na vsechna ockovani reagoval spatne. Dospeli jsme vsichni v rodine ockovani. Ja mela slabsi reakci na ockovani a naopak horsi prubeh Covidu (nic strasneho, ale oskliva chripka to byla), muz mel po obou ockovanich horecku a Covid mirnejsi nez ja. Takze u nas to tak vyslo podobne. Tim, jak jsme se nakazili oba ockovani, tak si nejsem uplne jista, jak by ockovani pripadne deti ochranilo od postcovidu. Treba budou casem nejaka data. Takze momentale neockuji, muzem si to dovolit, vyckavam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
27.12.21 01:19
@inkakřivák píše:
Proc myslíš, že u dětí to fungovat nebude?

Nerikam, ze to nefunguje, ale pokud deti vazne prubehy nemivaji, tak jaksi mizi duvod ockovat. Resp. se velmi vyrazne meni pomer benefit x riziko smerem k tem rizikum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79964
27.12.21 08:05

@Lucie_Sx Pak jsi opravdu napsala něco jiného. Zkus líp formulovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.22 11:22

Tak jsem zvědavá, jak se data budou chovat po Vánocích a Silvestru. A jestli budou nějaké změny v přesvědčeních, když už teď číhá další varianta po omikronu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí