Očkujete děti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.12.21 16:03

Očkujete děti?

Muž je proti očkování dítěte. Já zatím 80% nee!
Zajímá mě očkujete děti 5-12 let??
Dotaz tedy směřuji k očkovaným rodičům.
Anonym.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30300
14.12.21 16:06

Zatím ne. Syn je krátce po covidu a u dcery počítám proběhl skrytě, takže letos ne. Pak se domluvím s jejich doktory a dle toho se budu řídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64924
14.12.21 16:08
@Anonymní píše:
Muž je proti očkování dítěte. Já zatím 80% nee!
Zajímá mě očkujete děti 5-12 let??
Dotaz tedy směřuji k očkovaným rodičům.
Anonym.

proč anonym? Se stydíš za názor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
14.12.21 16:09

Ja byla presvedcena ze ne, vadi mi totiz ze nevim kolik vakcin budem muset podstoupit.Ale dcera je po operaci ledviny a ma i malou vadu srdce.Ted jsme byli na kontrole oo operaci a zeptala jsem se doktora na jeho nazor a ten mi rekl ze je 100% pro, tak ted vaham, ale asi to stejne nechame az na jaro kdyz uz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
14.12.21 16:09

Ano, mám je registrované. Covid jsme zatím nikdo z nejbližší rodiny neměli, nebo o tom aspoň nevíme. Téměř všichni z rodiny jsme očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
14.12.21 16:10

Zatím ne, děti jsou krátce po covidu, tak to neřeším. Navíc když porovnám jejich průběh nemoci s jejich reakcí na poslední očkování, tak o tom asi ani v budoucnu nebudu uvažovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8624
14.12.21 16:13

Zatím ne, ale do budoucna téměř jistě ano. Teď před vánoci to nebudeme hrotit, pak se uvidí, jak se to bude vyvíjet a co ti inteligenti ve vládě zase vymyslí… v lednu má jedno z dětí naplánované jiné očkování, takže covid nejdřív v únoru. A v lednu jd i na jedno vyšetření, jehož výsledky asi taky budou hrát roli. Prostě je zatím dost neznámých, ale dřív nebo později je očkovat asi necháme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
14.12.21 16:14

My očkovaní, u dětí určitě genetickou vakcínu ne. Uvažovala bych o těch na tom starém principu. Doufám, že v dohledné době budou. A určitě jim to nebudu prát co půl roku. My jdeme na třetí, ale u sebe si člověk řekne, že na nás už nezáleží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
14.12.21 16:16

@Ivana 85 heled s tema davkama.. ja to beeru tak, ze treba i na klistovku se ockovani opakuje po 5ti letech (od 5 davky) s tim, ze druha davka je po mesici (v lete dokonce jen po 14ti dnech) a dalsi pak po 6-12m a dalsi pak po 3-4 letech…

Takze u covidu to proste bude stejny… proste 3-6tydnu, dalsi pak 5-6(8) mesicu, dalsi tj ctvrta davka treba az po roce a mozna skoncime vsichni u davky cislo 5.

Neberu to jako tragedii a zrovna u deti si myslim, ze je to i dobry na tu imunitu, ze se aspon trenuje tim ockovanim. A ano deti nemaji tak vazny nasledky, nebo ne tolik, ale fakt bych si neriskla mit tu moznost jit to dite oockovat, ockovani nedat a pak resit treba nejaky vaznejsi postcovidovy syndrom.

Příspěvek upraven 14.12.21 v 16:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
14.12.21 16:17
@Ivana 85 píše:
Ja byla presvedcena ze ne, vadi mi totiz ze nevim kolik vakcin budem muset podstoupit.Ale dcera je po operaci ledviny a ma i malou vadu srdce.Ted jsme byli na kontrole oo operaci a zeptala jsem se doktora na jeho nazor a ten mi rekl ze je 100% pro, tak ted vaham, ale asi to stejne nechame az na jaro kdyz uz.

no, ono to nebude tak žhavé s volnýma termínama. U noc, krajské město, včera jsem ji registrovala, dostala pin 2 a první volné termíny jsou na konci února.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
14.12.21 16:20

My máme pro holky termín 28.12.
Krajské město

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
14.12.21 16:29

Kluci (10 a 8) jsou teď čerstvě po covidu, takže počkáme do jara a pak se domluvím s jejich lékařkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
14.12.21 16:30
@bublinek píše:
My máme pro holky termín 28.12.
Krajské město

to je dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.21 16:31
@vokishka píše:
proč anonym? Se stydíš za názor?

Chodí tu i rodina… zatím vystupujeme s mužem že dítě očkované nebude. chci jen názory okolí. Já očkovaná jsem i muž. I kolem nás hodně lidi. Teď i covid mám. Myslím že ho měla i dcera, že jsem ho asi chytla od ni…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.12.21 16:44

Přiznávám, že nevím. My jsme všichni i 3. dávkou. Budu psát jen můj názor, protože doma se neshodneme.
U jednoho syna je mi to snad i „jedno“. Nejsem úplně pro a ani úplně proti. Už jsem říkala, že ho seznámím s riziky a výhodami a ať se rozhodne. Je mu skoro 11.
U druhého se bojím očkování i Covidu. Má velice špatnou imunitu a každá nemoc je problém a často se mu lepí jedná na druhou. No a k tomu všechna očkování prožíval velmi bouřlivě.
Zatím jsem spíš pro očkování.
Ale je to jedno, protože manžel je proti, takže asi nic.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA