Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
I já bych se chtěla přidat, pokud stále sháníte. Ideálně na prosinec 2012.
Také se chystám na operaci. Můžete mi, prosím, vysvětlit tu „Lasik party“? Kdyžtak bych se přidala.
H.
Mám termín operace na 12.12.2012 - je možné ještě se přidat do lasik party? také nevím, co to znamená a jak funguje, děkuji O.
My už nesháníme, máme plno. Ale jistě se najdou další. Pravidla najdete na stránkách kliniky, je to tam vysvětleno. Pokud už máte termín a hotové vyšetření, obávám se, že už se přidat nemůžete.
Děkuji za odpověď, nemohla jsem na jejich stránkách najít pravidla - už jsem našla, bohužel pozdě, již mám vše domluveno.
Ahoj.. nas je 5.. na lasik party.. ale chceme operaci podstoupit v brne na klinice.. pokud by to nebyl problem radi prijmem dalsi k sobe..cim vic tim lip..:)
Já jdu na vyšetření zítra ráno v 7:45, nejde tam někdo další?
…nebo nechce se semnou někdo domluvit na laser párty? To vyšetření mohu ještě odložit…
Ahoj, asi jsi to vyšetření toho 11. 1. nakonec neodložila, viď? Taky o operaci uvažuju a Duovize se mi líbí, tak jsem si říkala, že bych se možná přidala (slevička by se hodila, no
). Ale pokud už máš vyšetření za sebou, tak to mám smůlu…
Tak to ti budu držet palce, pak napiš dojmy
a prosím tě, jak dlouhý tam maj čekací lhůty? Na to vyšetření a pak na operaci? Děkuju
Ahoj, tak co, jak dopadla operace? A jaký máš celkově dojmy?
Jsem zvědavá - právě jsem se objednala na to předoperační vyšetření… ![]()
Ahoj, také sháním skupinku.