OČR a škola
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše: Více
Pondělí se jen napíše, ze jsi byla v praci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 píše: Více
a úterý zůstane jako OČR?
ač už dítko bylo zdravé? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vím, že to není správně, bylo to takto omylem. Jde mi o to, zda to měnit k pátku, zda to jde, zatěžovat tím Dr na nebo to nechat být. Dr jsme měli jiného ne dětského.
- Citovat
- Upravit
@Dahlia0409 píše: Více
jenže dítko bylo v pondělí ve škole a v úterý byla u jiného lékaře, nesouvisející s tím OČR
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Napsala bych OCR do nedele, v utery bych si nechala udelat do prace razitko ze jsem byla s ditetem u lekare
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Očr lze prerusit, na formulari se vypisou jen dny kdy jsi ocr mela. Ale nemyslim si ze by vadilo ze byla jeden den ve skole. Propustkou k lekari na utery bych to neresila, to ti pracovni dobu nepokryje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77 píše: Více
no v práci jí to nebude sedět - když byla v pondělí v práci, ale zároven má OČR i v úterý…tam si toho podle mě všimnou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Keyllah píše: Více
Tak jde o to, jak to nahlásila. Ja skoro vždycky v rámci OCR aspoň jeden dva dny do práce jdu. Dítě je teda doma s někým jiným.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Keyllah píše: Více
Proč by to v praci nesedelo, během OČR normálně můžeš do prace, takze z hlediska zamestnavatele je to ok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Během OČR do práce? To se mi nějak nezdá… Nicméně má rada je nechat si při OČR proplatit i víkend ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, prosím o radu, dcera první třída - byla jsem s ní od minulého týdne na OČR, v pondělí tento týden byla ve škole, v úterý jsme měli doktory, tak jsem si nechala OČR až do úterý. Až dnes mi došlo, že vlastně při OČR se nesmí do školy. Já byla v pondělí v práci, takže bych od státu nechtěla OČR v pondělí proplatit. Teď nevím, zda to někdo kontroluje, jestli mám volat dr, ať zruší OČR k úterý (jestli to jde) a dá ho jen do pátku, nebo je to v klidu a mám to nechat být… Díky za rady co dělat