OČR a škola
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@j.a.n.i1 píše: Více
v pořádku, ale to dítě do školy šlo, že? a zakladatelka se ptá, co s tím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Keyllah píše: Více
No, co s tim, nic, nema smysl to nijak resit, to jsem psala hned na začátku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím tě, sama jsem psala, že ta škola v pořádku není, ale jelikož to těžko někdo zjistí a dotyčná za ten den nebude dávku čerpat, jelikož byla v práci, tak není co řešit. Doktor mi připadá v pohodě, ať souvisí nebo ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77 píše: Více
Přesně tak a hlavně, pokud po dalsim vyšetření nemohlo jit dite zpet do skoly, tak by i na to utery mela narok na OČR, takže jediny rozdil je ten, ze by s tim všichni zúčastnění měli více papírování, ale výsledek by byl totožný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale kdyz bylo dítě ve škole, OČR ten den neni placené, takže ano, pořád dokola, nic se tedy nestalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1
Ok takže budu chodit do práce, dítě do školy a ješte k tomu budu brát dávky OČR, protože se to může ![]()
Na ošetřovné má nárok pojištěnec, který nemůže pracovat, protože ošetřuje dítě mladší 10 let nebo jinou fyzickou osobu, jejíž zdravotní stav z důvodu nemoci nebo úrazu vyžaduje nezbytně ošetřování jinou fyzickou osobou.
Přímo na stránkách ČSSZ!
NEMŮŽE pracovat. Ještě se mám vzdělávat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyby někdo pochyboval o zdroji. A ty dny v kolonkách tam jsou proto, že lze OČR přepsat na jinou osobu, ne proto aby si maminka šla do práce a dala zdravé dítě do školy a k tomu ješte pobírala dávky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zelena269 píše: Více
Ale kdyz jsi v praci, tak ten den OČR placeno nemáš, čemu pořád nerozumíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zelena269 Ano, ještě se vzdělávej, protoze tomu evidentně nerozumíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tam nic o přerušení nevidím
jen je možnost přepsat na jinou osobu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale ono se nic neprerusuje. Máš OČR od začátku do zrušení. Přitom ale klidně můžeš i nejaky den do práce. Hotovo, tečka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nic se nepřerušuje, na konci ocr vypíšeš dny, kdy jsi byla v práci a ty se ti neproplatí. Jednoduchý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit