Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Dobrý večer… prosím vás osvč, které jste doma s dítětem, které má zavřenou školku, sledujete, jak to bude s možností očr? Osobně si neplatím nemocenské, jen zdravotní a sociální pojištění a pokud jsem vše dobře pochopila, měly bychom také mít nárok na ošetřovné o které se bude žádat na živnostenském úředě. Ale přiznávám, jsem z toho zmatená a budu ráda za vaše „postřehy“ Předem děkuji a pevné nervy všem!
Poslední informace, které jsem k tomu zaznamenala je, že o tom vláda jedná. Teď je tiskovka, tak se třeba něco dozvíme.
Mělo by stačit zaslat formulář na živnostenský úřad, pokud máš školní dítě a partner nečerpá OČR.
@Ancek píše:
Poslední informace, které jsem k tomu zaznamenala je, že o tom vláda jedná. Teď je tiskovka, tak se třeba něco dozvíme.
Vidis a ja myslela ze schválené uz to je…
@Ancek píše:
Mělo by stačit zaslat formulář na živnostenský úřad, pokud máš školní dítě a partner nečerpá OČR.
Pockej… skolni? A co skolkove?
@azaleila píše:
Pockej… skolni? A co skolkove?
Podle online reportáže na idnes i pro školkové.
@Ancek píše:
No to doufam… take se Te to tyka?
@azaleila píše:
No to doufam… take se Te to tyka?
U nás školka je pořád otevřená (pro tři děti), ale škola je zavřená. Doma mám samozřejmě obě děti a udělám nula nula nic.
@Ancek píše:
Odkaz nahodou nemas prosim? Nemuzu dohledat 😕
@azaleila píše:
Odkaz nahodou nemas prosim? Nemuzu dohledat 😕
Já taky už ne.
Nevíte, jestli to třeba nevázali na placení nemocenského pojištění? Nebo pro všechny?
Tak už to mám zpráva z 20:38 a doufám, že se k tomu vztahuje i zpráva z 20:56. https://www.idnes.cz/…virus/online
@Ewiczka píše:Žádnou takovou podmínku nezmiňovali.
Nevíte, jestli to třeba nevázali na placení nemocenského pojištění? Nebo pro všechny?
@Ancek píše: Žádnou takovou podmínku nezmiňovali.
Díky, tak snad.