Očr za březen 2021 plus daně podané na finanční úřad
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Očr mi chodilo tak po měsíci a půl. Do dneška mi stále nedošlo za listopad a únor. Na březen mají ještě čas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Raven08 píše:
Očr mi chodilo tak po měsíci a půl. Do dneška mi stále nedošlo za listopad a únor. Na březen mají ještě čas.
Pak bych tipovala chybu ve formulari nebo lempla zamestnavatele…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Pak bych tipovala chybu ve formulari nebo lempla zamestnavatele…
Nevím co se děje, účetní to 2× posílala přes datovku, došlo to v pořádku. Teď to posílala emailem. Je to Kocourkov.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zdravím vás kdy tak očekáváte ocr za březen 2021? A daně 21? Podané před dubnem na finanční úřad… Vím že na to mají 30 dní![]()
![]()
okr nový jičín jinak 🤗 🤗 🤗
Daně se vrací za rok 20…Každopádně mě OCR chodilo vždy okolo 25 dne v měsíci. Takže očekávám teď za březen že mi to přijde příští týden. Vždy to přišlo v pohodě a bez průtahů. Moravskoslezský kraj
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vetřu se s dotazem. Nejsem v tom zběhlá. V březnu jsem čerpala vládní covid očr 4 dny, jinak jsem byla v práci. Pak jsem to vlastně uzavřela a poslala účetní. Teď chci jít při rotačce nějaké dny znova na očr, jelikož nemám hlídání na celý týden. Mám vyplnit žádost a opsat tam to původní číslo z března?? Nebo nechat generovat nové??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alisekR Opsat to původní číslo, i když to máš jak noty na buben, tak je to pokračování toho OČR z března.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@alisekR Opsat to původní číslo, i když to máš jak noty na buben, tak je to pokračování toho OČR z března.
No mám to hrozný.
snažím se nebýt doma a chodit do práce, ale pak vždycky nějaký den babička nemůže hlídat a tak si to musím vzít. Vyplním to tedy znova a pak pošlu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dnes došly daně podané v dubnu na FÚ. MS.. Teď jen čekat na ocr
- Citovat
- Upravit
Holky prosim o radu s dotazem. Jakou castku osetrovne za cely mesic brezen 2021 udela? Pobirala jsem z duvidu uzavreni skolky cely mesic. Cekala jsem, ze se to bude vyplacet jako 80% z 31 dnu osmihodinove smeny. Jsem dvanactkar. Mzdovka mi vyskrtala jen 15 dni, kdy jsem mela mit smenu. To budu mit 80% z 15 dnu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lidulla píše:
Holky prosim o radu s dotazem. Jakou castku osetrovne za cely mesic brezen 2021 udela? Pobirala jsem z duvidu uzavreni skolky cely mesic. Cekala jsem, ze se to bude vyplacet jako 80% z 31 dnu osmihodinove smeny. Jsem dvanactkar. Mzdovka mi vyskrtala jen 15 dni, kdy jsem mela mit smenu. To budu mit 80% z 15 dnu?
Tak ty sis zaškrtla na první stránce, že jsi pečovala celý měsíc a mzdovka na další stránce zaškrtne, kdy měly být směny. Normálně bys měla dostat těch 31 dnů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dnes jsem volala a řekly že tento týden to tam bude na účtě ![]()
- Citovat
- Upravit
Zdravím vás kdy tak očekáváte ocr za březen 2021? A daně 21? Podané před dubnem na finanční úřad… Vím že na to mají 30 dní
okr nový jičín jinak 🤗 🤗 🤗