Od 29tt blbe dýchání

1079
22.5.19 14:04

Mela jsem. kamaradka taky tak je to asi ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14376
22.5.19 14:26

Jsem 30.tt a mám to taky. Někdy funím jak lokomotiva a do kopce se musím zastavovat. Mimčo je větší a už utlačuje plíce, ale pořád je ještě vysoko. Než břicho spadne, tak to lepší nebude. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
22.5.19 14:39

Miminko už zabírá hodně místa, je to normalni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
23.5.19 07:45

Ahoj já to tak taky mám, že se mi blbě dýchá.. 31tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.21 19:49

Dychani 8mesic

Ahoj, chci se zeptat hur se mi nadechuje a trochu se i motam tento stav mi chyta hlavne vecer a trva treba 4hodiny. Nemuzu spát dokud mi to neprejde. Mela jste to taky nektera? Zapomnela jsem se o tom u gynekolozky zminit :( bojim se aby mimco melo dost kysliku. prosim anonym. Dekuji.

• Citovat
  • Upravit
72725
16.12.21 20:49
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat hur se mi nadechuje a trochu se i motam tento stav mi chyta hlavne vecer a trva treba 4hodiny. Nemuzu spát dokud mi to neprejde. Mela jste to taky nektera? Zapomnela jsem se o tom u gynekolozky zminit :( bojim se aby mimco melo dost kysliku. prosim anonym. Dekuji.

Zítra Dr zavolej. Jinak já nemohla ležet na zádech, dělo se přesně to, co píšeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
16.12.21 20:58
@Anonymní píše:

Mě se blbě dýchá často dneska jsem 29+0 ale mimco je v pohodě tak asi mu to nic nedělá ono už miminko hodně tlačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.21 21:02

@lovean i treba v sede, leze lapes po dechu? Rikala jsi to na gynde? Dekuji za odpoved.

• Citovat
  • Upravit
6004
16.12.21 21:20

Tohle jsem už řešila taky. Od 25tt, když ležím na zádech. Poprvé se mi to stalo, když jsem byla zrovna v nemocnici s placentou.
Děje se to, když miminko se navalí moc nahoru. Údajně tlačí na bránici a plíce.
Je to prý úplně normální a o mimčo mít strach nemusíš :oops:
Klasická dušnost v těhotenství je ovlivněna hormony. Já teď v prosinci v noci otvírám okno dokořán, protože mám pocit, že se dusím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
16.12.21 21:44
@Anonymní píše:
@lovean i treba v sede, leze lapes po dechu? Rikala jsi to na gynde? Dekuji za odpoved.

V sedě v leze je to jedno hlavně jak tu holky píšou v tom leže je to nejvíc na zádech jako vyloženě po dechu nelapu ale mám to dýchání takové těžké no mám už delší dobu ale přijde mi že je to od toho co jsem asi před měsícem a půl nebo přesně nevím prodělala covid na gynde jsem to neříkala protože si myslím že je to jak mimco tlačí na všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.21 23:33

@Markéta188 kdyz ja to mam i kdyz třeba stojim. Pocit jak kdybych si spatne zívla :mrgreen: na zada si uz neleham nikdy. Ted sem cetla ze to zase muze bejt skrz zelezo.
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí