Těhotenství - krvácení

2481
22.5.19 11:54

3 týdny je nesmysl, když žena zjistí pozitivní TT, je už v 4tt… kolik let vám je, proboha? Těhotenský test si viděl? Mnoho otázek, žádné informace. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5913
22.5.19 11:59

Chtěla bych vidět test. 3 týdny jsou krátká doba, testuje se zpravidla až po vynechání menstruace. Pokud ale standardně krvácela a nevyhledala lékaře, zpozornela bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
22.5.19 12:01

Keca…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
22.5.19 12:05

Údajně byla na odběru krve a zjistili jí těhotenství dle HCG a krvacela kvůli uhnizdeni vajíčka.
Klasický těhotenský test jsme nedělali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
22.5.19 12:13

@Honza1990 Nidačni krvácení je vzácné a rozhodně se ani v nejmenším nepodobá kompletní menstruaci. Buď tělo ještě dodatečně nezaregistrovalo těhotenství, takže pseudomenstruovala, druhá varianta je samozřejmě spontánní potrat a nebo bez zjevné příčiny. Donutila bych ji k počůrání papírku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35805
22.5.19 12:14
@Honza1990 píše: Údajně byla na odběru krve a zjistili jí těhotenství dle HCG a krvacela kvůli uhnizdeni vajíčka.
Klasický těhotenský test jsme nedělali.

To teda asi dost kecá. Ty výsledky z krve jsi viděl? Z běžného odběru se test nedělá y musela by jít na svou žádost. Máš podezření proč by ti měla lhát o těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
22.5.19 12:14
@hadraplanka píše:
@Honza1990 Nidačni krvácení je vzácné a rozhodně se ani v nejmenším nepodobá kompletní menstruaci. Buď tělo ještě dodatečně nezaregistrovalo těhotenství, takže pseudomenstruovala, druhá varianta je samozřejmě spontánní potrat a nebo bez zjevné příčiny. Donutila bych ji k počůrání papírku.

Souhlasím. Ať ukáže test a hlavně s ní nespi bez ochrany. Víš jak co není může být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
22.5.19 12:18

Kup test a počkej si na jeho výsledek. Muže byt těhotná a krvacet, stává se to. Nebo se těhotenství neudrzelo. Nebo kecá. Nedá se říct, co je pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
22.5.19 12:19

Já teda myslím že lže.. Třeba jíá zjistila že jsem těhotná už 2- začátek 3 týdne ale já měla OVU posunutou a všechno.. pokud má pravidelnou MS jak píšeš tak si myslím že to tak není… ale jako vše je možné ale přeci kdyby krvácela tak je s nervama v háji a chtěla aby si šel sní.. pokud je opravdu těhotná a nelže tak by nebyl problém ukázat test nebo aby si jel sní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.19 12:42

Všechno je možné. Já jsem měla nidační krvácení u obou těhotenství. U prvního jen asi půl dne a slabé, spíš špinění a u druhého to byla jasně červená krev asi 1,5 dne. Znám ženy, které menstruovaly klidně celý první trimestr. Jen ten týden těhotenství mi tam nesedí. 3. týden je totiž ve skutečnosti týden před tím, než má dorazit ms - takže ve 3. tt ještě téměř žádná žena o těhotenství neví. Nemyslí tím spíš, že je 3 týdny po oplodnění, tedy celkově 5. týden těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
22.5.19 12:46

Oprava:
Jsou to tři týdny po oplodnění.
Omlouvám se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35805
22.5.19 12:48
@Honza1990 píše:
Oprava:
Jsou to tři týdny po oplodnění.
Omlouvám se.

To už by test byl pozitivní, ale pokud dostala v termínu menstruaci tak to nic nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
22.5.19 12:57

@Honza1990 A má důvod lhát? třeba nechtěl si se sní rozejít? nebo něco takového?
Jinak at ti ukáže test to už by byl pozitivní…Nezdá se mi to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
22.5.19 13:44
@Kajka9 píše:
@Honza1990 A má důvod lhát? třeba nechtěl si se sní rozejít? nebo něco takového?
Jinak at ti ukáže test to už by byl pozitivní…Nezdá se mi to

Ona kecá ve více věcech. :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
22.5.19 13:49

@Honza1990 Tak pokud sní máš takovou zkušenost tak bych nevěřila dokud bych neviděla test… Když jsme ještě chodila na školu tak tam byla jedna těhotná v naší třídě a jedna holka za ní došla jestli by si mohla za ní udělat test že jí dá za to peníze..že se sní chce rozejít přítel a tak mu řekne že je těhotná…
Jako neříkám že to není možné aby byla těhotná stává se ledaco ale je to divné..jako ms může být i při těhu ale to že tě nechce sebou vzít když ty chceš to je divné..třeba můj chlap semnou nebyl až na velkém UZ ale kdyby nemusel do práce a chtěl tam semnou jít tak bych ho vzala.. Na víc nic by jste tam ještě neviděli až kolem 6-7tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí