Od 3 ráno neklidný spánek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
57
12.3.21 07:54

Od 3 ráno neklidný spánek

Ahoj maminky, třeba mi některá z Vás bude umět poradit. Naše 3měsíční holčička dopoledne někdy spí, někdy vůbec. Odpoledne kolem 2-3 jdeme ven a spí v něm 2 až 3 hodiny. Večer koupání vždy kolem 7 a mezi 8-9 večer usíná. To je všechno super. Kojíme o půlnoci a ještě usne pěkně. Ale ve 3 rano sice usne, ale velice neklidným spánkem. Háže rukama, kope nohama, vrtí se, převaluje se, mručí. Měsíc zabíralo, že jsem si pod sebe dala polštáře, takže jsem v posteli skoro seděla, dala si ji na sebe a ona usla. Teď už ani to nepomáhá. Já každý den do 11 večer uklízím, vařím, koupu se a od 3 ráno jsem vzhůru dávám prso, dávám grknout, houpu, mazlím, prebaluju…no dělám vše aby usla klidným spánkem, ale nic nezabírá. Nějaké tipy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35434
12.3.21 08:20

Nepotřebuje ještě zavinout? Dětem se mění spánek často, za měsíc to může být zas úplně jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.3.21 08:43

@Beru 95 chod spát s ní a kašli na úklid atd.. Kdybych nechodila spát s naším prckem, tak mě svihne. Minimálně 1× v týdnu se vzbudí v 1 co ve 3 a je vyspaly :mrgreen: :lol: takže funguju podle něj. Přes den taky moc nenaspi, max v autě a to já řídím :think: podle mě je to dost běžné. Když maluch spí, tak dělá to samé a vesměs takto k ránu. Vstává každý den v 5, přes to vlak taky nejede :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
12.3.21 09:59

Az bude vetsi, bude perovat na kolinkach, stane se ti, ze se treba vzbudi ve 3 rano a bude se na vas smat a perovat na kolinkach :D nebo az se postavi, tak bude ve 3 rano stat v postylce a bude na vas hledet z postylky a kdyz ho polozis aby spal, zase se postavi a tak porad dokola a jeste se tomu bude chlamat :lol: s tim nic nenadelas, jsou to proste decka a spanek se jim meni co chvili… Neboj, nebude to tak vecne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
12.3.21 10:00

Chod spat driv, nejlip zaroven s prckem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
26.3.21 10:38

Pokud haze rucickama, zkus mu vytvorit hnizdecko. Nam hodne pomohl spaci pytel, kdyz se uz nevlezla do zavinky a v postylce kolem hlavy ma dany kojici polstar (kdyz si na nej ublinkla, smotala jsem ji tam misto toho deku). Pomerne natesno ale tak aby mohla otocit hlavickou a vklidu dychat. Rozhodi rukama, narazi na polstar a uklidni se. A to mame uz 6 mesicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí