Od kdy dětský pokoj?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
614
20.5.05 12:14

Ahoj,
my planujeme detsky pokoj prave ted :D Ikdyz se nebude stehovat syn, ale my! Jeste zbyva vymalovat…
Uz se na to moc tesim, protoze ted je to takovy… hrozny :( Jak uz tu nekdo psal, clovek se boji otocit,aby malyho nahodou neprobudil, o nejakym tulenicku ani nemluve!
Chtela bych se jen zeptat maminek, ktere uz sva robatka prestehovaly do detskych pokoju - jak delate, abyste mimi slysely? Vysilacka, otevrene dvere… - prosim poradte!
Diky
Eliska a Kubik (za tyden 14m)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
20.5.05 12:21

Ahojky gandelion,

my máme Vojtu v pokojíčku od jeho tří měsíců. Nejdřív jsem měla chůvičku, ale pak jsem zjistila, že je to mnohem lepší bez ní. :-) On když prcek fakt chce, tak si tě vzbudí (teda aspoň u nás to tak funguje) a jeho otáčení, kňochtíkování a vzdychání ze spaní prostě neslyším a zaspím. :-)

Naopak, když jsme teď na chatě spali dohromady, tak jsme z toho byli nešťastní, protože já vstávala skoro na každej zvuk a rušila tím i jeho.

Hodně štěstí.

Peta, Vojta (11m) a Klíště (30.tt)

• Citovat
  • Upravit
510
20.5.05 12:38

No, holky,
naší Barči je 8 m a plánujeme stěhování tak od 9. - 10.m. Nějak jsem takhle klidnější, vůbec se nebudí, i když manža celkem chrápe :wink: a já se pořád vrtím. Při hrátkách taky nic, takže (přiznávám i, že ke své vlastní pohodlnosti) jsme zatím neměli důvod.
Navíc dětský pokoj máme sice přes zeď, ale pěkně za rohem a přes obývák a předsíň, takže než tam ráno doběhnu :roll: ............. ještě měsíc bych si ráda pochrupkala vklidu a jak jen dlouho to jde. Takhle se taky ráno nají, já ji pochovám a pak si zase jde lehnout, chvilku mě pozoruje a když vidí, že si hrát ještě nebudeme, usne tak do 10 (což mi vyhovuje :wink: )
Za ten měsíc ale bude muset jít, čekáme v říjnu druhý mimčo, tak aby to pak nebrala jako v souvislosti s ním. Musím ale ještě ušít polstrování kolem postele, kam ji chceme dát, aby ji nestudila zeď - takže mám ještě tak týden výmluvu.............
Zatím a sladké spaní pro vás i mimíšky

Veronika, Barča 8m a pidižvík*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
20.5.05 15:14

Ahoj holky,
muj prispevek Vas asi uplne „znici“,ale ja docela ziram-ale je to fajn!-ze maji vsichni moznost detskych pokoju. To se pak asi jednuduse rozhoduje. My mame byt docela velky, ale 2+1 (takze obyvak+loznice)-nas malej je kralem celeho bytu, a spi s nami dodnes v jedne(podotykam ze dost velke)loznici. V obyvaku mame rozkladaci sedacku, takze neni problem s intimnimi vecery … :oops: :lol:
Kdyz byl uplne malickej, hodne spatne spal, casto kaslal, v jednom kuse nas budil - jenze neslo ho jen tak nechat, byl casto nemocny. … takze ja si vubec neumim predstavit, ze bych nekam odnesla nekolikamesicni mimi a zavrela za nim dvere. Ale je dobre, ze to tak nekde muze fungovat a jak rikam - kdyz je moznost dets.pokoje a mimi jsou hodna a zdrava, tak proc ne.
Myslim ale, ze spolecnym spanim se take nic nezkazi, nikomu a nicemu to neublizi a dite nemusi byt zakonite „straspytlik“- nas syn byl ted (v 9-ti letech) po12te sam venku (na SVP - jezdi i na ruzna soustredeni apod) a vzdycky bez problemu !!!
Holt, deticky i vychova jsou ruzne, a nejdulezitejsi je, aby vsem bylo dobre a deticky nam zdarne rostly !
Papa mejte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.10.13 19:27

@valkil
to záleží na vás jak vám to vyhovuje :think:
Naše nejstarší šla do vlastního pokoje loni v necelých 4 letech a zrovna s ní šla 10 měs. dcera a letos jim tam přibude ještě bratr :mrgreen: počítám, že tak za měsíc dva ho budeme stěhovat tj.6-7 měs.
Můžete připravit pokojík synov už teď, ale pokud Vám vyhovuje spát ve společné místnosti, tak je čas :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
6.10.13 19:27

@valkil prckovi je 3.5 a pořád spí v ložnici ;) tento týden přijde jeho nová postel tak by měl jít k ségře do pokojíku, a už teď mi je smutno :lol:

• Citovat
  • Upravit
11565
6.10.13 19:30

@valkil My jsme to měli tak, že dcera měla dvůj pokoj od narození s postýlkou i velkou postelí, a já spala u ní. Někdy po roce jsem se odstěhovala, když jsem přestala v noci uklidňovat kojením.

Děsně se nám to osvědčilo, malá líp spí - když je někdo s ní v místnosti a ona si v noci plákne, tak se vzbudí, vyskočí a chce komunikovat, takže hodinu dvě řádí; když tam nikdo není, vezme si pití a za chvíli to zase zalomí.

Ale to Tvůj malej zjevně nemá, a navíc to budete mít komplikovanější o ten obývák… se chceš stěhovat proto, že Ti to vadí, nebo jako proč? Já bych myslela, že dokud to všem vyhovuje, tak proč nemít společnej pokoj… Z výchovnýho důvodu bych to ani neodkládala, ani nezaváděla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.13 19:32

Ahojky,
my jsme davaly prdolku do pokoje až jsem přestala kojit to je cca v 10 mesicích a spokojenost na obou stranách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
6.10.13 19:34

Dáváme syna do pokoje teď, v roce. Šel by dřív, ale měli jsme malý byt, nebylo kam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
6.10.13 19:39

My dali maleho do samostatneho pokojicku, kdyz se nam nevesel do prouteneho kose, ve kterem s nami spal v loznici, takze v nejakych 3 mesicich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
6.10.13 19:39
@valkil píše:
Tak do 1. třídy už by svůj pokoj mít mohl, ne? :mrgreen:
:think: ale jo ;) :lol:
Jinak první šel před třetím rokem, holka před rokem a posledníček až teď, možná :think: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
380
6.10.13 19:51

Manzel by chtel dat nasi 3 mesicni uz ted. ja ( i z pohodlnosti) jeste nechci. rikala jsem, az se bude budit jen 1-2× za noc. nemely jste problem, aby dite chtelo spat samo v pokojicku, kdyz bylo uz starsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
6.10.13 19:55

Holky a necháváte přes celou noc v dětských pokojíčkach svítit nějaké světýlko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
6.10.13 19:57

@motaba Máme kočku z IKEA, mění barvu a my to fixujeme na modrou. Máme ji i u babičky. Používala jsem to, abych v noci viděla na přebalování a nemusela jsem svítit velkým, a už jsme u toho zůstali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
6.10.13 19:59
@motaba píše:
Holky a necháváte přes celou noc v dětských pokojíčkach svítit nějaké světýlko?

ne, děti mají spát ve tmě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný