Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@valkil My jsme to měli tak, že dcera měla dvůj pokoj od narození s postýlkou i velkou postelí, a já spala u ní. Někdy po roce jsem se odstěhovala, když jsem přestala v noci uklidňovat kojením.
Děsně se nám to osvědčilo, malá líp spí - když je někdo s ní v místnosti a ona si v noci plákne, tak se vzbudí, vyskočí a chce komunikovat, takže hodinu dvě řádí; když tam nikdo není, vezme si pití a za chvíli to zase zalomí.
Ale to Tvůj malej zjevně nemá, a navíc to budete mít komplikovanější o ten obývák… se chceš stěhovat proto, že Ti to vadí, nebo jako proč? Já bych myslela, že dokud to všem vyhovuje, tak proč nemít společnej pokoj… Z výchovnýho důvodu bych to ani neodkládala, ani nezaváděla ![]()
Ahojky,
my jsme davaly prdolku do pokoje až jsem přestala kojit to je cca v 10 mesicích a spokojenost na obou stranách ![]()
Dáváme syna do pokoje teď, v roce. Šel by dřív, ale měli jsme malý byt, nebylo kam ![]()
My dali maleho do samostatneho pokojicku, kdyz se nam nevesel do prouteneho kose, ve kterem s nami spal v loznici, takze v nejakych 3 mesicich.
@valkil píše:
Tak do 1. třídy už by svůj pokoj mít mohl, ne?
Manzel by chtel dat nasi 3 mesicni uz ted. ja ( i z pohodlnosti) jeste nechci. rikala jsem, az se bude budit jen 1-2× za noc. nemely jste problem, aby dite chtelo spat samo v pokojicku, kdyz bylo uz starsi?
Holky a necháváte přes celou noc v dětských pokojíčkach svítit nějaké světýlko?
@motaba Máme kočku z IKEA, mění barvu a my to fixujeme na modrou. Máme ji i u babičky. Používala jsem to, abych v noci viděla na přebalování a nemusela jsem svítit velkým, a už jsme u toho zůstali.
@motaba píše:
ne, děti mají spát ve tmě.
Naše malá šla do pokojíčku ve 4 měsících a zvládla to výborně:)máme totiž ložnici s obývákem tak nějak přepůlené jen malou zídkou, takže jsme museli být v 7 v posteli:D
@motaba píše:
ne necháváme, od mala jsou učení na tmu
My jsme dceři udělali pokojík ve 3 letech, neb jsem byla těhotná takže to byla nutnost. Prestup z ložnice do pokojíku zvládla v klidu, zpočátku jsme nechávali svítit světýlko, teď vyžaduje malou skvirku mezi dveřmi.
Tak naší malé je 20.měsíců a zatím s námi spinká v ložnici a ještě nějakou dobu určitě bude. Máme 2+1,do budoucna se určitě vzdáme ložnice a Týnka tam bude mít pokojíček. Zatím ale nemáme důvod, určitě to ještě tak rok zůstane a upřímně se na to ani netěším
Se spinkáním jsem s malou cca od 3.měsíců nikdy neměla problém, vždycky spinkala hezky, vyjma růstů zoubků, nebo nemocí. V noci se docela často vzbudí a chce k nám do postele, což nám vůbec nevadí, naopak
I když občas v noci schytám kopanec, nebo se rozvalí tak, že div nespadnu z postele ![]()
Zatím si fakt ani neumím představit, že bych jí v noci neměla vedle sebe…A ta rána, kdy se ještě minimálně půl hodiny po probuzení válíme v posteli a mazlíme se, bych nevyměnila za nic ![]()
Ale ať si to každý udělá tak, jak mu to vyhovuje ![]()
@motaba píše:
Nenechavam nic, usina se svetlem, ktere mu jde do pokojicku pres prosklene dvere, ale obcas zapomeneme a usina v naproste tme.
@valkil píše:
No, to jste mi zatím moc nepomohly
no tak co chceš slyšet? ![]()