Od kdy do sedačky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8384
24.7.15 17:11

No bezpecnejsi to urcite je. Spousta rodicu sedacky ani neresi a kupujou za 1000 v Tescu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
24.7.15 17:18

@Ajla těch zas tolik není, ale je sousta těch, co mají opravdu kvalitní sedačky přidělané normálně pásem v autě… jak říkám, isofix samozřejmě lepší je, nicméně rozdíl není všespásný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
24.7.15 17:34
@Ajla píše:
No bezpecnejsi to urcite je. Spousta rodicu sedacky ani neresi a kupujou za 1000 v Tescu…

njn, ale tohleto třeba já nikdy nepochopím. Pro mě je bezpečnost dítěte na prvním místě, zvlášť když dneska člověk může řídit sebevíc opatrně, ale kdykoliv může narazit na bezohledného pitomce. A nikdy bych si neodpustila, že mé dítě dopadlo hůř, než mohlo kvůli tomu, že jsem mu neposkytla dobrou ochranu.
Ve vašem případě bych zvažovala posměrnou sedačku, pokud by ti dcerka ve vajíčku brečela, bylo jí tam těsno apod., podnikat jakékoliv cesty, natož dlouhé, s dítětem, které celou dobu řve, musí být dost náročné. Ale pokud je ve vaju spokojená, tak bych ji tam nechala co možná nejdéle a spíš pořešila to zaklonění vajíčka, asby jí nepadala hlava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
24.7.15 19:10

@Hoa Mai taky to nechapu nemit penize klidne sina sedacku vemu pujcku kdyz muzou i na jiny veci…
Mala ve vajicku nebreci takze spis poresim to podlozeni isofixu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí