Za jak dlouho po oplození je HCG prokazatelné v krvi?

Anonymni
28.5.09 19:31

OD KDY HCG V KRVI?????

Ahoj maminy, od kdy je prosim prokazatelne HCG v krvi dle testu? Mela jsem 17:5: tuleni a 25 mi brali krev a byla nula, ale MS uz dva dny neprichazi :roll: , jinak me boli fest bricho, kvuli tomu jsem vyhledala gyndare, ale prsa ne a vubec se nenalejvaj. Z moce je dnes take test NGT
 dekuju

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28414
28.5.09 19:36

Na tohle jsem se zrovna ptala jedné dr. na gyndě v práci. Osm dnů po oplodnění je to v krvi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
29.5.09 09:54

V krvi to být muže, ale laboratoře mají do určité hodnoty hcg výsedek prostě negativní. není to tak, že když máš třeba(dávám příklad) hcg 65 jsi jasně těhotná. A výsledek 0 být nemuže, v těle nějaká hodnota hcg je vždycky.

Prukazná hodnota hcg pro potvrení těhotenství je až někde výš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
29.5.09 10:54

hcg

Osm dní po oplodnění v krvi ještě nic není,když byla kamarádka těhotná tak se jí zvedlo hcg na 65, až týden po očekávané menstruaci,v práci máme možnost se odebírat každý den a do té doby tam nic neměla.Mně se zas nedávno stalo, že jsem měla hcg asi 15 a těhotná jsem nebyla, takže si myslím, že to nejde zjistit, až zas tak rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
29.5.09 18:10

Tak asi paní dr. vyřídím, že tomu teda nerozumí :roll: :lol:
Co mi řekla, dávám dál …

Taky mám možnost v práci si nechat odebírat krev …

HCG
Referenční rozmezí
1. týden gravidity 10 - 30
2. týden gravidity do 100
3. týden gravidity do 1000
4. týden gravidity do 10000
5. - 12. týden gravidity do 290000
12. - 16. týden gravidity do 53000
29. - 41. týden gravidity do 60000

Nechávala jsem si 14 dní zpět odebírat na HCG a měla jsem, 0,01 …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
29.5.09 20:27

hcg

Já tak normálně mívám v krvi 0,50 a to samozřejmě nic neznamená a taky asi opravdu záleží na laborce a já nevím na čem všem ještě,vaše dr tomu určitě věří, že to tak je, protože i můj dr a to je teda internista to tvrdí, jenže v praxi je to asi fakt jinak :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
29.5.09 20:32

Ale to jooo, já se nehádám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kopretina26
19.3.12 13:49

Ahoj holky, minulou stredu mi brali krev a namerili hodnotu hcg 20 mlU/ml. Kdyz jsem volala sestre na vysledky, rekla mi, ze je to „lehce pozitivni“. Dnes je pondeli, ale v moci mi testy nic nenamerily. Delali mi i vnitrni ultrazvuk, zadnou cystu neobjevili, nalez v poradku. Pokud jsem tehotna, je mi jasne, ze neni nic videt. Podle ms se nemuzu orientovat, mela jsem ji nepravidelnou, naposledy 1 den 7.3. Vite nekdo vic, prosim?

• Citovat
  • Upravit
Návštěvnice
17.4.12 18:02

HCG

Ahoj holky, jsem tu zcela poprvé… :) dnes mi přišly výsledky z krve a HCG je 5…no chvilku jsem se radovala, ale nějak se bojím..jeden potrat už jsem prodělala. ovulce podle mého proběhla 2.4. včera jsem měla dostat menstruaci a nikde. Doktor (je můj známej) mi řekl že je povrčivej a nechce se k tomu vyjadřovat. předepsal mi Utrogestan…myslíte že je to nadějné?..ještě jednu otázku mohu dostat menstruaci i přes ten Ustrogestan?..

• Citovat
  • Upravit
lucy.c
11.10.13 19:25

Dobry den, chtela jsem se zeptat, jestli hladina hcg 1100 je v normě 35 dni od poslední menstruace.moc dekuji za vaše odpovědi, protože mne to přijde nízké a jsem z toho nervózní.

• Citovat
  • Upravit
12
26.7.18 13:38

@kakamillek Já teda měla 0 několikrát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
17.1.20 19:56

Kde si nechat nabrat Hcg

Ahojky, kde si lze všude nechat nabrat Hcg? Vyšly mi 3 pozitivní tehotenske testy, k lékaři jdu až konec měsíce a pracuji v nemocnici na rizikovem pracovisti. V práci to ještě říkat nechci, abych „neplasila“ zároveň mám strach, abych si z práce něco neodnesla…Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792
17.1.20 20:04

@Lenaza že by v nemocnici? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
17.1.20 20:05

Tak jestli pracuješ v nemocnici, tak v jakékoliv laborce, respektive odberove mistnosti, kde si to zaplatíš jako samoplatce. Samozřejmě tam musíš jít alespoň 2× abys viděla jak hcg roste. Nic víc dělat nemůžeš.
Na jakém pracovišti pracuješ že se bojíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35868
17.1.20 20:06

Asi se blbě zeptám, ale co si tím pomůžes? Máš pozitivní testy, tak si těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital