Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky všichni, moc prosím o názor, či o radu, vím že to bude patrně hloupost, ale víc hlav víc ví a veřím, že mnohé z Vás tu majívelké zkušenosti
snažím si poctivě zapisovat bazální teplotu, vždy v 8 ráno po probuzení a v době MS mi vždy klesla vetšinou až pod 36,5. Tento cyklus se MS měla dostavit až v sobotu, nicméně předevčírem ráno začalo špiněníi přes teplotu 37,2, včera byla teplota 37,3 a dnes dokonce 37,4. Nikdy se mi to nestalo, nevím co si myslet.
ahoj, ja som si tiez sledovala bazálnu teplotu a v den, kedy som mala dostat menzes som ala tiez 37,2 a taktiež dalsi den a následujúci, potom som si kupila test a boli tam // !!!
myslim, ze to vyšlo. skus testovat.
gigi
ahoj pokud by mela prijit ms teplota by sla dolu pokud se drzi delsi dobu nahore a mas pouze spineni v dobe ms vypada to na tehu ja bych taky testla
drzim palecky
Moc děkuju za odpověď. Já se nechci předem radovat abych zas nebyla zklamaná. Zatím jsem proto ani netestovala. Jen mě zaráží to špinění, trvá už 3 dny a ta teplota při tom roste, je vůbec možné aby se nakonec dostavila MS v plný čáře a teplota přesto zůstala vysoká a bylo by to těhu? Mám totiž kamarádku co se lečí na celiakii - alergii na lepek, a lékaři jí tvrdili že i vlivem léčbi má sníženou plodnost a jí se podařilo neplánovaně otěhotnět i přesto že navíc brala pravidelně antikoncepci a co víc - 4 měsíce pravidelně menstruovala, takže jí to zjistili celkem pozdě. Samozřejmě to označili za zázrak a že v budoucnu by se jí to už povést nemuselo. Takže jak vidět možné je všechno ![]()
tak to je docela dobre s tou kamaradkou to by me ani ve snu nenapadlo
je to mozne ze ms prijde a teplota zustane nahore a byla by jsi i pres ms tehotna ale ja spinila taky par dnu do druheho mesice hned na zacatku mela jsem tak nizke hcg ze nevedeli jestli to neni mimodelozni a v deloze nic nebylo tak mi dala prasky a cekalo se co s toho bude prestala jsem krvacet hcg slo nahoru ale dalsi mesic bylo to same krvacela jsem docela dost a vysledek vidis na meritku budou ji tri roky takze mozne je vse ale ja bych testla abych mela klidek a vedela na cem jsem a pripadne to mohla zacit resit u dr
Natally, tak je pridam jsou zkusenost. Me taky jednou nedorazila MS, jen spineni a BT zustala viset nahore. Nafoukla jsem byla jak balon. Testy byly bile tak jsem sla k doktorovi a mela jsem 5 cm cystu.
Doporucuji udelat test a jestli tam nic nebude tak se radsi objednej k doktorovi. Preju at to u tebe dopadne lip.
Ahoj Natally, určitě zkus testnout, mě BT vždy ráno před MS klesala.
Mám známou, která menstruovala do 7 měsíce těhotenství. Tak jestli to tak má být, tak držím palečky pro dvě // na testíku a potvrzené těhu. Pak dej vědět jak jsi dopadla, jsem ženská zvědavá.
![]()
ježíííš cystu nééé
No každopádně jsm sama zvědavá, bylo by to krásný, kdyby to vyšlo a určitě dám vědět, chdím sem moc ráda, vždycky mi tu slečny zvednete náladu ![]()
Ahoj holky, jaké je tak rozmezí bazální teploty, kdy poznám, že přijde MS (nebo nepřijde). Těsně před MS jsem měla 37,1 a včera v den očekávané MS byla teplota 36,8 a dnes také tak. Mám tedy počítat s tím, že MS přijde?
Díky Nikca
Pokud si neměříš BT už nějakou dobu, tak z toho nepoznáš nic. Pokud už delší dobu měříš, tak srovnej s tím, jak to bývá před MS. Já třeba vím, že 1-2 dny před MS teplota klesne na hodnoty podobné před ovulací, takže poznám, kdy ji čekat. Držím palečky, ať je to tak, jak si přeješ..
hkac
No vždy spadla až tak na 36,5 ne-li míň…ale poslední dobou (asi jak moc chci) si MS dělá co chce, takže stejně prd vím ![]()
Test právě včera negativní (v den vynechání). Takže buď je brzo (což by asi bylo, páč přesně vím den případného oplodnění) a nebo zase nic…
![]()
Je to těžký tohle fakt..))
Ahojky , já špinila před minulým víkendem , MS měla přijít v úterý , teplota pouze 36.8 a na testu mám //,, nejspíš to není pravidlo ..u 1.těhu jsem se nedostala pod 37,2..Testujute holky a dejtevědět,, budu držet palečky