Vysoká bazální teplota

806
28.5.09 13:40

vysoká bazální teplota

Ahojky všichni, moc prosím o názor, či o radu, vím že to bude patrně hloupost, ale víc hlav víc ví a veřím, že mnohé z Vás tu majívelké zkušenosti :wink: snažím si poctivě zapisovat bazální teplotu, vždy v 8 ráno po probuzení a v době MS mi vždy klesla vetšinou až pod 36,5. Tento cyklus se MS měla dostavit až v sobotu, nicméně předevčírem ráno začalo špiněníi přes teplotu 37,2, včera byla teplota 37,3 a dnes dokonce 37,4. Nikdy se mi to nestalo, nevím co si myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
28.5.09 15:23

ahoj, ja som si tiez sledovala bazálnu teplotu a v den, kedy som mala dostat menzes som ala tiez 37,2 a taktiež dalsi den a následujúci, potom som si kupila test a boli tam // !!!

myslim, ze to vyšlo. skus testovat.
gigi

• Citovat
  • Upravit
114
28.5.09 15:26

ahoj pokud by mela prijit ms teplota by sla dolu pokud se drzi delsi dobu nahore a mas pouze spineni v dobe ms vypada to na tehu ja bych taky testla :lol: drzim palecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
28.5.09 15:50

Moc děkuju za odpověď. Já se nechci předem radovat abych zas nebyla zklamaná. Zatím jsem proto ani netestovala. Jen mě zaráží to špinění, trvá už 3 dny a ta teplota při tom roste, je vůbec možné aby se nakonec dostavila MS v plný čáře a teplota přesto zůstala vysoká a bylo by to těhu? Mám totiž kamarádku co se lečí na celiakii - alergii na lepek, a lékaři jí tvrdili že i vlivem léčbi má sníženou plodnost a jí se podařilo neplánovaně otěhotnět i přesto že navíc brala pravidelně antikoncepci a co víc - 4 měsíce pravidelně menstruovala, takže jí to zjistili celkem pozdě. Samozřejmě to označili za zázrak a že v budoucnu by se jí to už povést nemuselo. Takže jak vidět možné je všechno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
28.5.09 16:25

tak to je docela dobre s tou kamaradkou to by me ani ve snu nenapadlo :lol: je to mozne ze ms prijde a teplota zustane nahore a byla by jsi i pres ms tehotna ale ja spinila taky par dnu do druheho mesice hned na zacatku mela jsem tak nizke hcg ze nevedeli jestli to neni mimodelozni a v deloze nic nebylo tak mi dala prasky a cekalo se co s toho bude prestala jsem krvacet hcg slo nahoru ale dalsi mesic bylo to same krvacela jsem docela dost a vysledek vidis na meritku budou ji tri roky takze mozne je vse ale ja bych testla abych mela klidek a vedela na cem jsem a pripadne to mohla zacit resit u dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
28.5.09 16:34

Natally, tak je pridam jsou zkusenost. Me taky jednou nedorazila MS, jen spineni a BT zustala viset nahore. Nafoukla jsem byla jak balon. Testy byly bile tak jsem sla k doktorovi a mela jsem 5 cm cystu.
Doporucuji udelat test a jestli tam nic nebude tak se radsi objednej k doktorovi. Preju at to u tebe dopadne lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
28.5.09 17:05

Ahoj Natally, určitě zkus testnout, mě BT vždy ráno před MS klesala.
Mám známou, která menstruovala do 7 měsíce těhotenství. Tak jestli to tak má být, tak držím palečky pro dvě // na testíku a potvrzené těhu. Pak dej vědět jak jsi dopadla, jsem ženská zvědavá. :wink: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
28.5.09 18:31

ježíííš cystu nééé :roll: No každopádně jsm sama zvědavá, bylo by to krásný, kdyby to vyšlo a určitě dám vědět, chdím sem moc ráda, vždycky mi tu slečny zvednete náladu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
29.5.09 08:13

Natally já tipuju // tak fofrem testovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.5.09 08:21

Ahoj holky, jaké je tak rozmezí bazální teploty, kdy poznám, že přijde MS (nebo nepřijde). Těsně před MS jsem měla 37,1 a včera v den očekávané MS byla teplota 36,8 a dnes také tak. Mám tedy počítat s tím, že MS přijde?

Díky Nikca

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
29.5.09 08:27

Pokud si neměříš BT už nějakou dobu, tak z toho nepoznáš nic. Pokud už delší dobu měříš, tak srovnej s tím, jak to bývá před MS. Já třeba vím, že 1-2 dny před MS teplota klesne na hodnoty podobné před ovulací, takže poznám, kdy ji čekat. Držím palečky, ať je to tak, jak si přeješ..

hkac

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
29.5.09 08:30

No vždy spadla až tak na 36,5 ne-li míň…ale poslední dobou (asi jak moc chci) si MS dělá co chce, takže stejně prd vím :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
29.5.09 08:34

Udělej test a možná budeš vědět víc :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
29.5.09 08:42

Test právě včera negativní (v den vynechání). Takže buď je brzo (což by asi bylo, páč přesně vím den případného oplodnění) a nebo zase nic… :roll: :)

Je to těžký tohle fakt..))

• Citovat
  • Upravit
3182
29.5.09 08:45

Ahojky , já špinila před minulým víkendem , MS měla přijít v úterý , teplota pouze 36.8 a na testu mám //,, nejspíš to není pravidlo ..u 1.těhu jsem se nedostala pod 37,2..Testujute holky a dejtevědět,, budu držet palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí