Vysoká bazální teplota

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nikola7
12.7.10 17:31

Juj tak to ti držím palečky :lol: Ano testuji vždy ráno po probuzení ani nevstávam na wc, pry by se to nemelo. Ja nevim jestli to vydržím ty dva dny :-D ale uz me mirne poboliva břicho na ms :cry: tak si myslim, ze z toho nic nebude asik. Tak mi hned dej vedet jak jsi dopadla. A myslis ze by to vadilo testovani o den driv? mamatest je koupeny :wink:

• Citovat
  • Upravit
15584
13.7.10 11:12

Nikol, pokud víš, že si dokážeš v hlavě vysvětlit, že negativní test znamená, že je ještě brzo, tak dřívější testování nevadí. Já to vždycky nevydržím a testuju dřív, ale vím, že čekám negativní výsledek, protože je brzo a zkouším jen co kdyby se náhodou zavrtalo dřív. Nejsem pak zklamaná a nijak mne to nenervuje. Pokusím se vydržet do pátku, ale i to bude hodně těžký :lol: I když vím, že reálně tam může být duch nejdřív v neděli.
Jsem v tomhle nepoučitelná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
13.7.10 11:13

A ono je to v každém těhotenství jiné, v prvním jsem měla ducha na testu až 2 dny po vynechání ms a v druhém jsem ducha objevila 4 dny před ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikola7
13.7.10 17:07

Ahoj tak jsem to nevydrzela. Nemohla jsem si pomoct. testovala jsem uz rana a je tam!!! Je pozitivni :-D :palec: Nemuzu tomu uverit. zitra jdu na gyndu. tesim se :dance: konecne :-D

• Citovat
  • Upravit
15584
15.7.10 11:13

Nikol to je nadhera, moc gratuluju. Mam obr radost. A kolik dni po ovulaci jsi testovala? Ja jsem v DPO a teplota je porad jen 36.9

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikola7
15.7.10 18:43

Ahoj mam velkou radost, prcek ma 2mm :-D a na kontrolu jdu az za mesic tak se taky nemužu dočkat. No a jinak popravde jak se pozna ze jsem po ovulaci. Asi jsem to spletla. Ty jo 7 mesicu zklamaní a kdyz to clovek neceka nadhera :-D A co ty teda jak jsi na tom? :-)

• Citovat
  • Upravit
1441
16.7.10 09:08
Nikola7 píše:
TAk dneska bazální teplota 36,9 a o 2hodky pozdeji 37,2. Uz dva dny do ms a zacínám byt nervozní. :-) Dekuji za tvoji podporu a rady jsi jak muj :andel: :-D

Ahoj Nikolo, gratuluji ke dvěma // :kytka:

Chci se tě zeptat, jak jsi myslela, že jsi naměřila 36,9 a o 2 hodky vyšší, protože jak jsem četla, tak teplota se má měřit jen ráno než vstaneme. Už jsem jí taky párkrát měřila odpoledne a byla 37,4 ale ráno když měřím tak je 37, dnes tedy 36,9 a jsem 7.DPO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
16.7.10 10:46

já jsem 9DPO a mám jen 36.8, vypadá to špatně :-( Ráno jsem zkusila test a je negativní. Ještě to úplně nevzdávám, ale už moc nedoufám.
Nikčo, to je paráda, moc gratuluju, přeju krásné těhotenství :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
16.7.10 13:53

Andíku jak dlouho měříš už bazální teplotu?

9.DPO je ještě brzy na vše. Výjimky jsou jen, že jim test ukáže 10.DPO, ale obvykle až v den vynechání MS nebo když máš zpoždění. Tak bych neztrácela hlavu a byla v klidu na tvém místě. Vidíš já jsem dnes 7.DPO a budu čekat až do příštího pátku, pak teprve budu testovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
16.7.10 13:55

U mě se teplota po ovu pohybuje na 37 a den před MS klesne o 0,1 a až v den MS klesne dolů, ale zatím doufám, že je to na dobré cestě, protože jsem pro to udělali vše, co se dá

Tak ti Andíku držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
16.7.10 14:16

Denčo, díky moc, měřím už přes rok, tak už celkem vím, co v těch křivkách číst. I když hlavně těmy potraty se mi to vždycky trochu rozhodilo. Já už 11DPO špiním a 12DPO mám MS, takže ještě tak 2 dny mám čas, ale v předchozích těhotenstvích, tam byla jasná trojfázová křivka a touto dobou už jsem měla 37.1. Uvidíme, třeba se ještě zázrak stane.
Budu ti moc držet palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
16.7.10 14:58
Andik333 píše:
Denčo, díky moc, měřím už přes rok, tak už celkem vím, co v těch křivkách číst. I když hlavně těmy potraty se mi to vždycky trochu rozhodilo. Já už 11DPO špiním a 12DPO mám MS, takže ještě tak 2 dny mám čas, ale v předchozích těhotenstvích, tam byla jasná trojfázová křivka a touto dobou už jsem měla 37.1. Uvidíme, třeba se ještě zázrak stane.
Budu ti moc držet palce :kytka:

Tak to jo, to už máš teda v tom přehled. Já se v tom ještě tak nějak moc nevyznám, no. Měřím teprve 2. měsíc, ale doufám, že to klapne, snažíme se už 5. měsíc. Tady je dyžtak můj grafík http://www.fertilityfriend.com/home/2f9ed9

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikola7
16.7.10 15:12

Ahoj denčo. Děkuji :-D No ten samý den jsem měřila dvakrát. Měřila jsem jak jsem se vzbudila a pak jsem ještě usnula na dvě hodky a pak jsem merila znovu, protoze jsem nesla ani na wc. Jen ze zvedavosti. A ty se taky snazis o mimi?

• Citovat
  • Upravit
Nikola7
16.7.10 15:15

Ahoj andiku moc děkuji:) urcite se nevzdavej. Vidis to u me. Ja to vzdala a uz nic necekala. A ted cekam mimi. Uvidis vyjde ti to, treba to chce taky trosku cas. Hlavne se nestresuj a moc na to nemysli, ta psychika to taky hlavne dost ovlivnuje, vim co rikam. Ver mi. Drzim palecky a brzy pisni:)

• Citovat
  • Upravit
1441
16.7.10 15:36
Nikola7 píše:
Ahoj denčo. Děkuji :-D No ten samý den jsem měřila dvakrát. Měřila jsem jak jsem se vzbudila a pak jsem ještě usnula na dvě hodky a pak jsem merila znovu, protoze jsem nesla ani na wc. Jen ze zvedavosti. A ty se taky snazis o mimi?

jo jo, my se taky snažíme o mimi a jsem právě ve fázi čekání na //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital