Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nikol, pokud víš, že si dokážeš v hlavě vysvětlit, že negativní test znamená, že je ještě brzo, tak dřívější testování nevadí. Já to vždycky nevydržím a testuju dřív, ale vím, že čekám negativní výsledek, protože je brzo a zkouším jen co kdyby se náhodou zavrtalo dřív. Nejsem pak zklamaná a nijak mne to nenervuje. Pokusím se vydržet do pátku, ale i to bude hodně těžký
I když vím, že reálně tam může být duch nejdřív v neděli.
Jsem v tomhle nepoučitelná ![]()
A ono je to v každém těhotenství jiné, v prvním jsem měla ducha na testu až 2 dny po vynechání ms a v druhém jsem ducha objevila 4 dny před ms.
Ahoj tak jsem to nevydrzela. Nemohla jsem si pomoct. testovala jsem uz rana a je tam!!! Je pozitivni
Nemuzu tomu uverit. zitra jdu na gyndu. tesim se
konecne ![]()
Nikol to je nadhera, moc gratuluju. Mam obr radost. A kolik dni po ovulaci jsi testovala? Ja jsem v DPO a teplota je porad jen 36.9
Ahoj mam velkou radost, prcek ma 2mm
a na kontrolu jdu az za mesic tak se taky nemužu dočkat. No a jinak popravde jak se pozna ze jsem po ovulaci. Asi jsem to spletla. Ty jo 7 mesicu zklamaní a kdyz to clovek neceka nadhera
A co ty teda jak jsi na tom? ![]()
Nikola7 píše:
TAk dneska bazální teplota 36,9 a o 2hodky pozdeji 37,2. Uz dva dny do ms a zacínám byt nervozní.Dekuji za tvoji podporu a rady jsi jak muj
![]()
Ahoj Nikolo, gratuluji ke dvěma // ![]()
Chci se tě zeptat, jak jsi myslela, že jsi naměřila 36,9 a o 2 hodky vyšší, protože jak jsem četla, tak teplota se má měřit jen ráno než vstaneme. Už jsem jí taky párkrát měřila odpoledne a byla 37,4 ale ráno když měřím tak je 37, dnes tedy 36,9 a jsem 7.DPO
já jsem 9DPO a mám jen 36.8, vypadá to špatně
Ráno jsem zkusila test a je negativní. Ještě to úplně nevzdávám, ale už moc nedoufám.
Nikčo, to je paráda, moc gratuluju, přeju krásné těhotenství ![]()
Andíku jak dlouho měříš už bazální teplotu?
9.DPO je ještě brzy na vše. Výjimky jsou jen, že jim test ukáže 10.DPO, ale obvykle až v den vynechání MS nebo když máš zpoždění. Tak bych neztrácela hlavu a byla v klidu na tvém místě. Vidíš já jsem dnes 7.DPO a budu čekat až do příštího pátku, pak teprve budu testovat.
U mě se teplota po ovu pohybuje na 37 a den před MS klesne o 0,1 a až v den MS klesne dolů, ale zatím doufám, že je to na dobré cestě, protože jsem pro to udělali vše, co se dá
Tak ti Andíku držím palečky
Denčo, díky moc, měřím už přes rok, tak už celkem vím, co v těch křivkách číst. I když hlavně těmy potraty se mi to vždycky trochu rozhodilo. Já už 11DPO špiním a 12DPO mám MS, takže ještě tak 2 dny mám čas, ale v předchozích těhotenstvích, tam byla jasná trojfázová křivka a touto dobou už jsem měla 37.1. Uvidíme, třeba se ještě zázrak stane.
Budu ti moc držet palce ![]()
Andik333 píše:
Denčo, díky moc, měřím už přes rok, tak už celkem vím, co v těch křivkách číst. I když hlavně těmy potraty se mi to vždycky trochu rozhodilo. Já už 11DPO špiním a 12DPO mám MS, takže ještě tak 2 dny mám čas, ale v předchozích těhotenstvích, tam byla jasná trojfázová křivka a touto dobou už jsem měla 37.1. Uvidíme, třeba se ještě zázrak stane.
Budu ti moc držet palce
Tak to jo, to už máš teda v tom přehled. Já se v tom ještě tak nějak moc nevyznám, no. Měřím teprve 2. měsíc, ale doufám, že to klapne, snažíme se už 5. měsíc. Tady je dyžtak můj grafík http://www.fertilityfriend.com/home/2f9ed9
Ahoj denčo. Děkuji
No ten samý den jsem měřila dvakrát. Měřila jsem jak jsem se vzbudila a pak jsem ještě usnula na dvě hodky a pak jsem merila znovu, protoze jsem nesla ani na wc. Jen ze zvedavosti. A ty se taky snazis o mimi?
Ahoj andiku moc děkuji:) urcite se nevzdavej. Vidis to u me. Ja to vzdala a uz nic necekala. A ted cekam mimi. Uvidis vyjde ti to, treba to chce taky trosku cas. Hlavne se nestresuj a moc na to nemysli, ta psychika to taky hlavne dost ovlivnuje, vim co rikam. Ver mi. Drzim palecky a brzy pisni:)
Nikola7 píše:
Ahoj denčo. DěkujiNo ten samý den jsem měřila dvakrát. Měřila jsem jak jsem se vzbudila a pak jsem ještě usnula na dvě hodky a pak jsem merila znovu, protoze jsem nesla ani na wc. Jen ze zvedavosti. A ty se taky snazis o mimi?
jo jo, my se taky snažíme o mimi a jsem právě ve fázi čekání na //
Juj tak to ti držím palečky
Ano testuji vždy ráno po probuzení ani nevstávam na wc, pry by se to nemelo. Ja nevim jestli to vydržím ty dva dny
ale uz me mirne poboliva břicho na ms
tak si myslim, ze z toho nic nebude asik. Tak mi hned dej vedet jak jsi dopadla. A myslis ze by to vadilo testovani o den driv? mamatest je koupeny