Vysoká bazální teplota

Napsat příspěvek
Velikost písma:
67
21.7.10 14:09

:-D :-D :-D Ta jen pořádně bašti, kdy by se člověk mohl pořádně najíst, když ne v těhotenství, alespoň to je na co svést…Já jsem jinak sama o sobě žravá jako kudlanka a bohužel ani nemusím být těhotná… :-D . A co ta tepla, nedělají ti nedobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikola7
21.7.10 14:16

To jo no :-D jenze jist kazdych dve hodky :-D uz nabrala 3 kila :-D No a jinak ty tepla je to citit no :-( Bricho se mi celkem nafouklo takze plazit se s tim brichacem do kopce je nekdy nad lidske vykony. Ale ted je pocasi celkem fajn. Ale ty chute! Uz jsem jedla burt s pastikou, dokonce kafe s mákem :-D no des :mrgreen: a popravde uz bych nejradeji rodila :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
67
21.7.10 14:22

:-D :-D :-D Kafe s mákem!!!! To je bezva kombinace!!! :-D :-D :-D Miminko si asi přálo mírně povzbudit!!!
Co se týká počasí, tak tady je opět dost horko, jsem zvědavá, zda přijde nějaká bouřka.
A miminko bude teda tvoje první, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikola7
21.7.10 14:44

Jo bude pro me uplne prvni. Uz se bojim abych se vubec dokazala o nej postarat, ale to je asi normalni mit strach. A co ty uz mas nejake mimi?

• Citovat
  • Upravit
67
21.7.10 14:54

Právě že ještě nemám dítko žádné :-( , už bych si ho taky přála. Cítím to stejně jak píšeš, pokud bych čekala a pak se mimčo narodilo, přemýšlela sem, že vlastně vůbec netuším, co by to všechno obnášelo! :-) Ale neboj, určitě to zvládneš, věřím na mateřské instinkty…a jak se vůbec cítíš jako těhotná žena? Musí to být krásný pocit, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikola7
21.7.10 15:05

No popravde, celych tech 7 mesicu a kazdych z nich byl pro me zklamanim. Uz jsem ani nedoufala, ze neco bude. Kdyz jsem si delala test a to jen proto, ze jsem mela vysoke bazalni teploty, coz u me nikdy nebylo, byla jsem nedockava. Delala jsem ho den pred ms. Pobolivalo me bricho jako kdyz prichazi ms, tak jsem si rekla, ze zmerim teplotu a kdyz bude vysoka zkusim to. Teplota byla tusim 37, 1 nebo 2 ted nevim. Tak jsem rano vynervovana vstala, pocurala test mamatest a cekala. Tam mas dve kontrolni oblasti. Prvni je testovaci oblast T a druha C. Podle letaku jsem cetla ze moc ma jit prvne pre T. Tak jsem sledovala. Pocurala jsem to a test jsem si dala na nohu. Moc prejela oblast (to znamena ze nejsem tehotna)a sla na oblast C. tak jsem nastvane sekla s testem na stoluk vedle zachoda a dokonala svoji potrebu. A kdyz jsem ho chtela vyhazovat uvidela jsem na T slaboulinkou carecku. Zacla jsem si mzourat oči a čárka se pomalu zviditelnovala vic a vic. Chytla jsem se za hlavu a ten jsem tomu jeste porad nemohla uverit. Ale ten den jsem jeste pritelovi koupila plyšového čápa a čekala na jeho reakci… :-)

• Citovat
  • Upravit
67
21.7.10 15:13

To je moc krásný!!! Úplně mi vhrkly slzy do očí!!! Chmmm…A co přítel na to? :-) A děťátko bude kluk nebo holčička?

Já sem z těch bazálních teplot docela zničená, co když je budu mít tak vysoké pořád??? Je teda u mě docela zvykem, že mám vyšší tělesnou teplotu, ale na duhou stranu i když mi je šíleně zle, tak nepřeleze víc jak 37,5°C, je to děsný, uvidím, tak za dva dny začnu zase měřit, to bych už měla mít po menstruaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikola7
21.7.10 15:20

Přítel prvně říkal nač mu bude plyšák. Tak jsem se začla smát, a to už mu svitlo. Zeptal se nervozne- Vazne? kyvla jsem ze ano. Objam me velkou radosti a pusu mi dal tak velkou az jsem se zakuckala:D
jinak k tve bt. Po 3 měsících už můžeš jít na gyndu a vem si s sebou ty teploty. Po třech měsících ti řeknou zda-li jsi v poradku ci ne. U me to tak bylo. Ale nehazej flintu do zita. Uvidis casem to vyjde. A pak budes hrda jako ja:) Moc ti to preji. Hlavne porad na to nemysli a nech to na prirode. Uvidis, hraje si s nami, ale casem da i tobe ten nejvetsi darecek:)

• Citovat
  • Upravit
1
16.12.10 11:41

nepravidelná menstruace

ahoj holky,jsem tu nová a nevím kam ten příspěvěk se mi vloží,já mám po vysazení HA nepravidelnou ms a naposledy byla 6.10 test negativní a z krve taky nic.ted jsem po vyvolávačce 14 dní a furt nic,teplotu měřím asi 3 týdny,před injkecí byla teplota od 36,5 až 36,3,ten den když jsme šla na injekci byla teplota 36,8 a po injekci mám furt teploty kolem 37 a MS nikde,máte stím někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
arabela2
3.3.11 17:12

ahoj, mne po vyvolačke tiež stupli teploty, to je asi davkou hormonov. Po 6 dnoch prišla MS a teploty klesli.

• Citovat
  • Upravit
280
10.3.11 17:10

Ahoj jsem osmy den po KETu beru DIVINU a UTROGESTAN měřila jsem si bazalni teplotu a dnes ji mam obzvlašt vysokou 37,6 přisuzuji to těm hormonum co beru ,že ji mam tak vysokou mate stim někdo skušenost? testovala jsem včera a na testu asi bilo protože tu čarku vidim jen ja manžel po bližším ohledani řekl že nic nevidi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
11.3.11 07:09

Dnes jsem si dělala test je tam druha čárka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
15.3.11 11:44

Ahojky,chtěla jsem se zeptat,jak je to s bolesti prsou v těhotenství?
Ještě jsem si nedělala test,ale mám citlivý jenom bradavky ale jedna holka říkala,že ju bolely celý prsa tak nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
25.7.11 17:15

ahojky prosim o radu vcera jsem to mela dostat dnes spineni a teplota se mi porad drzi okolo37,5 normalne tri dny pred menses klesne na 36,6 nevite co to znamena dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
28.7.11 11:42

Ahojky,no to vypadá že seš pravděpodobně v tom :lol: Opravdu má bazální teplota klesnout ještě před začátkem menstruace..ale takto vysoká..to vypadá na těhu.A pokud se ti jště nikdy během cyklu nestalo že bys špinila,tak to bude určo ono.Mě se stalo akorát jednou z jinýho důvodu že sem jen špinila,a to když jsem držela dietu a hubla a pak jsem vážila tak málo,že sem jen zašpinila a další měsíc to vůbec nedostala a musela jsem jít na vyvolávačku..A nemáš nějaké další příznaky těhu jako citlivý prsa nebo nevolnost?Já jsem momentálněě šťastně těhu tak můžu třeba poradit..ale těhu test to jistí..Já i ho dělala 17ctý den po možném početí a byla tam tak krásně viditelná druhá čárka,že sem si ho klidně mohla udělat už dřív.Většinou všude ale píšou,udělat test až když to týden nedostaneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí