Od kdy může dítě maliny, borůvky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
od kdy může dítě maliny,borůvky
Ahojte holky,
máme pro malou od babičky maliny a borůvky koupila je v lídlu mohu je dát 13 měsíční holčičce? a mohu je dát syrové nebo musím nějak povařit? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dej jí je normálně. Neděs se po borůvkách bude mít krásné tmavé houno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale teda pokud ani jedno neměla, možná bych zvážila dát jen jedno z toho, kvůli případný alergii, abych věděla na co to bylo. pokud by se náhodou osypala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Porad, je to nejzdravejsi ovoce na svete..maly se na nich pasl od pul roku ![]()
- Citovat
- Upravit
Daka bych i dřív - do jogurtu nebo tak… u 13 měsíční naproste nevidím problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
13ti měsíčnímu už v pohodě. Já dávala kupříkladu jahody v půl roce. Ale s malinami bych začala pomalu- jeden den trochu, druhý den trochu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem zastánce toho, že dřív se dětem dávalo všechno a neřešilo se co smí nebo ne a byli zdravější než teď ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Clarie píše:
Jsem zastánce toho, že dřív se dětem dávalo všechno a neřešilo se co smí nebo ne a byli zdravější než teď
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lloren
Zrovna na těch malinách z Lidlu si naše malá (1 rok) pochutnávala včera. Měla je poprvé, tak jsem jí jich dala jen trošku do kaše. A v pohodě… Dnes dostala další přídel, už o něco víc. Ale souhlasim s @slavuska1 dala bych jen jedno z toho, abys případně věděla po čem se Ti osypala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lloren muj starší jedl boruvky v 8m v lese.lezl po kolenou a sbiral si je. Ostružiny v 9m..
Normalne syrove pomackat do jogurtu A jen jeden druh.pak druhy. poradne umyt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
¨holky děkuji
umyji je a dostane borůvky třeba jen tři přiznám se že pořád nevím co mohu a nemohu malé dát
moc kamarádek s dětmi nemám tak raději dávám malé předepsané jídlo ve skleničkách ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Clarie Je to tak. Dřív hold nemohli mrknout na net apod. Když si vzpomenu jak se sestra hroutila z naší máti která k snídani krmila neteř buchtou kterou by ještě neměla dle knížek a všeho
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit