Jaké jídlo v noci, aby vydržela

138
17.3.14 10:16

Jake jidlo v noci aby vydrzela

Ahoj maminky,
prosim o radu.Mam doma 9mesicni mimi. Cca do 7mesice spala vzorne celou noc. Ale posledni 1-2mesice se zacina v noci budit. Zezacatku to bylo 1× -2× za noc..ale posledni dobou se mi budi kazdy 1-2hod na jidlo i piti. Za noc je schopna vypit i 250ml sunaru Hami i 250ml caje..ale po troskach. Zkouseli jsme na noc delat krupicnou kasi, nebo ji do sunaru primichat trochu kase, kupujeme Hami na dobrou noc..ale nic na ni nezabira. Nemate prosim nekdo nejaky typ? Docela rada bych se konecne vyspala. a taky mi neprijde normalni, aby toho za noc vypila tolik. Diky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
17.3.14 10:25

Normální večeři? Třeba polívku. Ale zabrat to nemusí, třeba jí bolí zuby a tím cucáním čehokoliv se uklidňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
17.3.14 10:27

U nas to bylo podobne, kolem 7m se zacal budit vic, byl do 9m kojeny, pak si dal treba 1-2 flasky um za noc, u nas pomohlo kdyz jsme v roce dali malyho samotnyho do pokoje, budilo ho kazdy nase pretoceni, chrapnuti, pak mel klid a od ty doby spi celou noc v kuse.. bude mu za par dni 2 a k veceri chtiva jen flasku s kakaem.. ale kdyz u vas vypije jen po troskach, tak nemyslim ze se budi hlady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5177
17.3.14 10:31

@BritChicco Já myslim, že to jsou zuby. Takhle přesně jsem si naučila taky na noční mlíko a teď s tim tvrdě bojuju…hladem to nejspíš nebude…mě se taky hodně budila, přešlo to zase až po roce, ale zůstalo ji 1× noční mlíko a to je jí přes dva a ten noční řev každou noc, že chce mlíko. Už 14 dní odolávám a mám v plánu to vydržet.|Každopádně, jestli ti předtím spala, tak tto budou s největší pravděpodobností zuby a ne hlad. Prostě se tim uklidní a zase zaspí…v tomhle těžko radit no…večer bych zůstala u kaše nebo polívky, ale v noci bych se bála dát něco jiného než mlíko, aby se ti zase nebudila bolením bříška…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
17.3.14 10:47

Na zuby uz to svadime pres dva mesice a porad nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
17.3.14 11:10

Já to po různém a dlouhém zkoušení dělala tak, že jsem jí dávala do flašky jenom kaši, udělanou tak, aby tekla a hlavně protekla dudlem, tedy ne rýžovou. Zpočátku půl UM a půl odměrek té kaše, později jsem dávala jenom tu kaši, aby ji to zasytilo na celou noc. A v noci už pak jen vodu. Ale neboj, taky jsme když byla kolem toho roku v noci dávali mlíko, to řvaní bylo děs. Ale fakt se na to naučí, bacha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
17.3.14 12:12

Tak smes kase a sunar praktikuji taky…ale moc mi to nepije.. samotnou kasi sni jen nasi krupicovou - ty pro mimi s prichuti ji nechutnaji, jenze jine, nez ty pro mimi do sunaru nedam :-(. Tak doufam, ze si na to nocni vstavani nezvykne, jak tu pisete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5177
17.3.14 15:12

Jestli to jsou zuby, tak to může trvat jěště hodně dlouho. U nás to začlo v 7 měsíci a končio těsně po roce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
17.3.14 19:48

@BritChicco Nedělala bych si velké naděje. Mě spucuje po 18 hodině misku kaše s jogurtem, okolo 19:30 si dá kojení a stejně se v noci budí. A hlady to určo není, i když pokud nabídnu, tak si rád mlíka cucne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
18.3.14 22:39

Malá spala do půl roku celou noc, pak se začala budit 2-3× za noc, teď má 10 m a konečně spí celou noc - sice je to jen pár dní, ale je to pohoda! A vyřešila jsem to tak, že večer jí kaši (pohankovou, rýžovou, jáhlovou, špaldovou) se zeleninou a masem (buď uvařím, nebo dám půl skleničky). Zdlábne 200 g v 18 h, v 19:15 kojím a spí jak dudek. Mléčné kaše u nás nehrozí. Polívky taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí