Sunárek do ručičky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Já nekupuju sunarek, ale hello ovocnou přesnídávku do ruky.. taky mi to příjde jako úžasný vynález, malá už mi přesnídávky vůbec jíst nechtěla, takhle aspoň trochu sní i když často valná většina skončí vymačkaná na koberci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsme si to oblíbily - malé to chutná a já pro praktičnost, hodně beru s sebou na různé cesty, ven apod. jako rychlou svačinku.
Kupuju obě varianty, jak Sunárek, tak Hello. Hello má lepší cenu, ale zase to není 100% ovoce, což si ale myslím, že v sedmnácti měsících už tak nevadí.
Ještě jsem teď koupila v Lidlu Fruit Jumbo to go, to je zase obdoba „pribiňáku“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme koupili na zkoušku minulý týden a moc malýmu chutnala.. ale on papká bez problémů vše ![]()
na ven jako sváča určitě super
@jiji To musíme taky vyzkoušet
kde v Lidlu to najdu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me tohle zatim minulo. To jsou takove tuby, ze jo? Kolik to soji a kolik je v tom jidla?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@olinka11 normálně u jogurtů nebo spíš takových těch smetanových krémů. Je to v krabičce myslím ve dvou variantách. Já jsem brala jahoda-vanilka, je to balené po čtyřech těch pytlíčkách. Malá měla zatím vanilkový a mělo to úspěch.
@Pudloslava no na to množství je to dost drahé, Sunárek 90g za 24,90 většinou. Ale to Hello vyjde asi na jedenáct korun za 100g.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupuju občas sunárek, ale už delší dobu kupuju jiné značky prodávané v DM nebo Rossmenu. Cenově je to stejně jako sunárek, možná i levnější a taky 100% ovoce. Používám hlavně když nejsme doma.
Hello dostávají starší děti, je sice levnější, ale mě vadí přidaný cukr ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jiji dik, to je tak dvojnasobna cena proti sklenici. No u prostredinho bych to byvala zkusila, kdybych o tom vedela, jeden cas nemohl mleko a ovoce nejedl - to bylo neco udelat mu svacinu na vylet. zavarovala jsem do sklenicek ryzovou kasi na vode.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to občas taky koupím ěnkde venku nebo na cesty. Přijde mi to super nápad, akorát je to dost malé. malá 3× cucne a je hotovo
![]()
- Citovat
- Upravit
Kupujeme pořád, malá to zbožňuje
Hodně kupuji i v DM a Rossmanovi tam mají taky bez cukru. Když se jednou za čas dostaneme do Německa, nakoupím zásoby tam
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Musím se podívat v DM, do Rossmannu moc nechodím, mám to z ruky, to DM mi přece jen občas do cesty přijde. To jsem netušila, že oni to dělají taky, díky za tipy.
Já ten Sunárek kupuju už docela dlouho, Hello jsem viděla a koupila asi před třemi týdny, ale v DM jsem to ještě neobjevila. Njn, já tam vždycky vletím pro mlíko a kolem přesnídávek prakticky nechodím (i když je fakt, že ten Sunárek jsem prvně kupovala asi zrovna tam) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo je to super
zrovna včera to malá ťapala venku je to dost drahé no podívám se i po jiné variantě a v lídlu jsem to neviděla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky nám ten obsah vždycky končívá na zemi, na malým. Jako každá věc to má své výhody i nevýhody.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkusila jsem asi dva týdny zpátky - 10% v malé, 90% všude okolo - nikdy víc
A nebo až bude větší, no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupuju Sunárek, Hello jsem ještě neviděla, vím, že má něco i Babydream (Rossmann). Dávám mladšímu (7 měsíců), starší to moc nehce, on vůbec přesnídávky už ne. Miminu to chutná, hravě si s tím poradí. Akorát ta cena je teda děsná, kupuju to v akcích, teď to bylo v Tescu (možná ještě je, nevím…).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky zacala sem maly kupovat sunarek do rucicky a musim rict, ze je to jedina vec kterou mi spapa bez problemu. Nejen, ze je od ni chvili klid, ze se zabavi, ale i ji moc chutna.Sem moc rada, ze prislo na trh neco takoveho co nema zadne cukry a je to 100 procentni ovoce. A co vy taky kupujete a pokud ano jak jste spokojeny?