Sunárek do ručičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16186
13.3.14 09:29

Já to malému taky kupuji, hlavně Sunarek. Měli jsme zrovna včera, ale má 11 měsíců a já udělala takovou tu amatérskou chybu, že jsem mu to dala do ručičky :lol:…takže jsme měli v bříšku minimum, zato kočárku a mikině se ušla slušná porce :mrgreen: :palec:
Jinak je to perfektní a chuťově výborné, taky si občas jedno cucnu, jen tak pro chuť :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
13.3.14 09:34

@vikinka 1 taky to malému občas dám, když se už nemá čím zabavit :D a i se tím nají..jinak v DM, mají pod svojí značkou svůj produkt, kterej cca o 7kč levnější..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35717
13.3.14 09:39

Jestli myslite sacek. s presnidavkou, tak super na cesty, ale male to do ruky nedam, sama to nezvlada, takze po kouskach mackam do pusy.
U nas se teda da sehnat i cele menu, nejen ovoce a v ruznych velikostech. Jen docela draho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vikinka 1
13.3.14 09:42

Tak samo zalezi na tom kolik je male, ale ja to male davam a zvladne to uz sama ze zacatku sem ji to musela fakt ukazat. Jinak co se tyce tech znacek jak tady pisete tak musim rict, ze ten sunarek je sice drahsi, ale zato chutove nejlepsi a me mala jine presnidavky nejedla ani sklenicove a tohle je jedine co mi opravdu spapa a ja sem za to moc rada.Je schopna snist i 2 denne.Jo a mimochodem na detech se setrit nema.

• Citovat
  • Upravit
29436
13.3.14 09:42

@Jajax1 To jsem vůbec nevěděla, to je asi nové, ne? Musela jsem si to najít a fakt že jo: http://www.dm.de/…etschbeutel/, akorát to mají až od roku, ale nevidím důvod, proč to nedat i mladšímu. Až budu v DM, tak po tom kouknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vikinka 1
13.3.14 10:01

Tak pokud na vyrobku pisou od roka tak to tam asi z nakeho duvodu pisou, ale kazdyho vec kdy si co da.

• Citovat
  • Upravit
29436
13.3.14 10:11

@vikinka 1 Každý výrobce má i stejný příkrm (chuť) věkově jinak. Přečtu složení a vidím, podle toho se rozhodnu. Nic víc. Ve škole výživu studuji, tak si troufám tvrdit, že se v tom celkem vyznám. Mezi DM a zrovna Sunárkem nevidím v podstatě žádný rozdíl, jen v Sunárku je navíc vitamín C a je složen z více jablek na úkor toho ostatního, jako nejlevnější suroviny, než třeba to DMkové:

DM : 100% ovoce * (77% jablka *, 20% * jahody, borůvky 3% *)
Sunárek: Jablečné pyré (80 %), jahodové pyré (20 %), antioxidant: kyselina askorbová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vikinka 1
13.3.14 10:47

V pohode nevyvracim vam to, mala mi papa sunarek a u toho zustanem.Pro nas i ten vitamin c je super navic.

• Citovat
  • Upravit
29436
13.3.14 12:11
@vikinka 1 píše:
V pohode nevyvracim vam to, mala mi papa sunarek a u toho zustanem.Pro nas i ten vitamin c je super navic.

V pohodě, já jen reagovala k tématu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
13.3.14 12:31

@gabi.design jojo, je to ono.. ;) včera jsem to zrovna v DM viděla, tak to příště taky zkusíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
13.3.14 20:36

Tak malé to do ruky moc nedávám, protože je mi jasné, kde by to skončilo.
Jinak mě napadlo, jestli to „omezení“ od roku není myšleno spíš na to balení než na složení…
Joo, a hlavně, co jsem chtěla - zrovna koukám na leták Globusu, Sunárky teď mají v akci 3+1 zdarma, takže v přepočtu vychází jeden na necelých 19,– Kč ;)

Příspěvek upraven 15.03.14 v 08:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
15.3.14 08:04

Jo pamatuji tady diskusi, ale uz je to dyl, ze se delaji i samotne sacky na opakovane naplneni. Ale ten sacek taky vysel snad na dvacku plus prace a suroviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vikinka 1
15.3.14 09:35

Je diky za typ akce urco pujde koupit do zasoby :hug:

• Citovat
  • Upravit
8151
15.3.14 09:39

Holky tak na základě vaší diskuze jsem včera v globusu koupila na zkoušku 4 sunárky, klukovi jsem hned za kasou dala jeden do ruky a vycuc ho snad na jeden nádech, ani nebylo potřeba mu to nějak ukazovat :lol: teď ještě koukám že mají v dm tak tam zaběhnu odpoledne, u nás má tedy přesnídávka v pytlíku velký úspěch :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
15.3.14 14:04

Holky, narazila jsem u nás na další z těchto „pytlíků do ručičky“. Je od Kubíka, je to 100% ovoce, má 100 g a stojí 12 Kč :palec:
U nás to má taky velký úspěch. Jako svačinka na cesty to je bezkonkurenční.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko