Sunárek do ručičky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Billi píše:
Holky, narazila jsem u nás na další z těchto „pytlíků do ručičky“. Je od Kubíka, je to 100% ovoce, má 100 g a stojí 12 Kč
U nás to má taky velký úspěch. Jako svačinka na cesty to je bezkonkurenční.
V jakém krámu jsi to kupovala? Od Kubíka jsem zatím nikde neviděla. Je to pěkná cena ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak se jmenuje z DM?
a od kolika měsíců nemáme zuby máme 7měs. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@131105 Na pyré zuby dítě nepotřebuje.
A výš je odkaz na ty DM.
@Annnet Jojo, ten Kubík by mě taky zajímal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Annnet u nás v sámošce - místní obchůdek, spadá (asi) pod Balu nebo podobnou maloobchodní síť.
- Citovat
- Upravit
@gabi.design píše:
@131105 Na pyré zuby dítě nepotřebuje.A výš je odkaz na ty DM.@Annnet Jojo, ten Kubík by mě taky zajímal.
Jo to je pyré tak to jo
děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevíte, zda se nedělá také větší balení? Nemyslím jen Sunárek, ale i jiné? Všude jsem zatím viděla max 100g. Naše malá úplně bojkotovala přesnídávky, myslela jsem, že to ani nebude jíst, až nám před dvěma dny tchýně koupila toto balení do ruky a malá tu 100 vycucla jak nic a šlo vidět, že by si ještě dala.
Tak by nám vyhovovalo balení např. 150g, nebo 180g.
Příp. nevíte, zda existují obdobné pytlíčky s náustkem, že bych do něj přesnídávku dala ze skla?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak takovy velky baleni sem opravdu nevidela. Jedine koupit rovnou 2 baleni.
- Citovat
- Upravit
Moje dcera jí Sunárek do ručičky jako divá. Přesnídávky už mi přestala jíst, ale tohle je na cesty super a oblíbila si to. Jako malá jedla od Sunaru ty přesnídávky 100% ovoce a tohle je to samé. Jsem ráda, že je to jen ovoce a není to s cukrem:-) ![]()
- Citovat
- Upravit
@Petra Hronková Jj, naše malá to má taky mnohem radši, než klasické skleničkové. Mně vyhovuje, že když jsme venku, nemusím se tahat se skleničkou
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pyré do ručičky už dělá i Hipp: http://www.feedo.cz/…rikrmy/hipp/?…, nicméně, pokud nechcete padnout při pohledu na cenu, tak to snad ani neotvírejte. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fima Ta cena je nehorázná, nechápu, co je na tom tak drahého.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ta cena je šílená. V DM sem našla i toto gogo squeez od spol. Materne - složení v podstatě stejné jako hello. Nemají ovšem uvedené pro jak staré děti to je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejlepšívěc co může být, jedeme v autě nebo ven, hodim to do tašky a vím že kdyžna něj přijde chuť nebo hladík tak to stačí než dorazíme domů =) Krásně to jí sám, doporučuju to každé mamče na cesty =)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klarinetka1 Že? Já jsem na to koukala jakou dobu, zavřela a znovu otevřela.
Musela jsem se normálně znovu podívat, jestli mě nešálí zrak. Ta cena je naprosto brutální. Se snad zbláznili. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit