Od kdy může dítě třešně?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Od kdy může dítě třešně?
Dobrý den,
chci se zeptat, od kdy mohu dát své dcerce třešně, myslím rozmačkané bez pecek??? Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já dávala až po roce
Bála bych se případných reakcí u menších dětí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V osmi měsících moje děti třešně už jedly, nějak mě nenapadá, proč nebo kvůli čemu by je nemohly jíst ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bedruna7 Našemu malému je sedm měsíců a dneska si na nich pěkně pošmákl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dokonce se řadí mezi vhodné ovoce, kterým se má s příkrmy začínat, takže v tom nevidim problém ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Super, máme plno ze zahrádky, takové ty velké, masité srdcovky
Když už jste dávaly v 7 měsících, tak v pohodě, malá má ve středu 9 měsíců, tak ji něco dám a zbytek jde na bublaninku
Díky holky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To neznáte tu,,urban legend,, o křečích z třešní a následnou smrt??? ![]()
@bedruna7 nic s enboj, pár třešniček neublíží
- Citovat
- Upravit
@bedruna7 teda, jsi mi udělala chutě
Nezbyla mi ani jedna, sakra ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Adélka měla třešně hned po jablku, hrušce a meruňkách
byla zrovna sezóna a dostali jsme jich plný kýbel. ale neuměla ještě moc kousat, takže jsem jí z nich udělala přesnídávky. další rok už je pak baštila normálně vcelku
(pecky jsem jí samozřejmě vytáhla
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malej je baštil rozmixlý v 6. měsíci.. proč by je nemohly jíst malé mimča? vždyť je to ovoce přirozenéí v našich podmínkách, spíš bych se báůa třeba citrusů nebo jiných tropických plodů, zkus to a uvidíš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bedruna7 píše:
Super, máme plno ze zahrádky, takové ty velké, masité srdcovkyKdyž už jste dávaly v 7 měsících, tak v pohodě, malá má ve středu 9 měsíců, tak ji něco dám a zbytek jde na bublaninku
Díky holky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já je dávám od 8.měs a to jen proto, že jsem je neměla. Jinak by ochutnal dřív. Část jich měl rozmixovaných v jogurtu a zbytek jsem povařila, dala do skleničky a zavařila. Teď mu je dávám na chleba s máslem jako džem. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Milnulý týden jsem dělala z třešní přesnídávky a malá si pochutnává, má 7 měsíců ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit