Od kdy může rybu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Od kdy může rybu???
Ahojky od kterého měsíce můžu začít dát rybu??Děkuji za rady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nám je 10 měsíců a rybu jsme měli tento týden poprvé.Doktorka nám říkala zhruba kolem 9.měsíce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To by mě taky zajímalo…
A holky s jakou rybou jste u prcků začínaly?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My měli skleničku a tuňákem,ale koupila jsem tresku a zkusim lososa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Treska s bramborem ve skleničce, myslím že od Sunárku a byla dobrá, chutnala i mě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My žijeme ve Finsku a tady ryby doporučují už od 6 měsíců, malé dávám často skleničku s lososem a platýsem, hrozně jí to chutná, vždycky to zbouchá v rekordním čase a reakci žádnou neměla.. Nedávno jsem četla na nějakém webu, tuším Nutricia, že to čekání do dvou let se doporučovalo dříve, ale že je to staromódní přístup a není důvod podávání ryby oddalovat..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zacali jsme po roce, prvni jsem dala tresku,ale ta nechutnala,davam pstruha ,ted v 18 mesicich uz mela i makrelu,zacala jsem davat i dvakrat tydne
- Citovat
- Upravit
co se tyce lososa a tunaka tak bych se bala tezkych kovu, ty sklenicky tam to je bio ?
- Citovat
- Upravit
Já jsem si taky všimla, že v krámě se prodávají skleničky s rybou už od uk. 6. měsíce, ale ještě jsem jí nezkoušela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co vím já, má se začít sladkovodními rybami,mořské až tak od 3 let. My začali asi v roce..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já koupila skleničky s lososem a je tam od 5 měsíců. Ještě jsem jí je nedala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si myslím, že kdyby to bylo nějak škodlivý, tak by to určitě nedávaly do skleniček takhle brzy, takže proč ne?
všude se mluví o tom, jak jsou ryby zdravý a že na to může mít reakci? To může mít i na různý druhy ovoce nebo zeleniny. Zkusit se to ale musí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě malej skleničky nechce veřím doma.Jí už pomalu všechno.Je mu rok a necelý měsíc myslíte,že můžu zkusit ten pangasius nebo jak se to píše ![]()
Já se přiznám,že ryby nejím a dělám jen tuhle a nebo filé?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ryby dávám od roka, je lepší začínat sladkovodními druhy, pak další kvůli alergiím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit